Libraria Bucuresti, numai carti bune
Libraria Bucuresti, numai carti bune
Economia in vremea coronavirusului

Contul meu

Cosul meu

Relatii Clienti

Cum Cumpar ?
NOUTĂŢI
ÎN LIBRĂRIE
BESTSELLER
TOP 20 VANZĂRI
OFERTE SPECIALE,
COLECŢII ŞI PACHETE
SUPERCĂRŢI
ÎN PREGĂTIRE
Aboneaza-te la newsletter
ANPC
Ortodontie si ortopedie dento-faciala
Ortodontie si ortopedie dento-faciala
Editura: Medicala
Data aparitiei: 2014
Numar de pagini: 502
Autor(i): Valentina Dorobat, Dragos Stanciu
Editura: Medicala
Colectia: Stomatologie
Disponibilitate: In stoc

Ortodontie si ortopedie dento-faciala, o carte scrisa de Valentina Dorobat si Dragos Stanciu

Cartea de fata, aproape total rescrisa fata de editia din 1991, cuprinde majoritatea capitolelor prevazute în programa ce tinteste la compatibilizarea învatamântului ortodontic din România cu învatamântul occidental, adresându-se atât studentului debutant în domeniu cât si, în aceeasi ...
Pret: 51,00 lei
buc.
CARTI » Medicina si Farmacie » Ortodontie si ortopedie dento-faciala

Ortodontie si ortopedie dento-faciala

Ortodontie si ortopedie dento-faciala, o carte scrisa de Valentina Dorobat si Dragos Stanciu

Cartea de fata, aproape total rescrisa fata de editia din 1991, cuprinde majoritatea capitolelor prevazute în programa ce tinteste la compatibilizarea învatamântului ortodontic din România cu învatamântul occidental, adresându-se atât studentului debutant în domeniu cât si, în aceeasi masura, celor ce doresc sa se specializeze în aceasta ramura a medicinei.

Prezentarea materialului clasic si de ultima ora intentioneaza sa faca accesibile celor interesati complexele fenomene ale cresterii si dezvoltarii aparatului dento-maxilar integrat în dezvoltarea generala a organismului, etiopatogenia si clinica anomaliilor dento-maxilare, etapele logice ale elaborarii diagnosticului si parcursul catre tratamentul de succes.

Multe dintre noutatile din aceasta lucrare reflecta cercetarile scolii românesti de ortodontie, publicate în Revista Româna de Ortodontie si Ortopedie Dento-faciala, revista cu deschidere internationala si prestigios renume.

Cuprins:

Epidemiologia anomaliilor dento-maxilare. Notiuni de crestere si dezvoltare faciala. Dezvoltarea ocluziei dentare. Etiopatogenia anomaliilor dento-maxilare. Principii si metode în clasificarea anomaliilor dento-maxilare. Diagnosticul în ortodontie. Principii în terapia ortodontica. Aparatele ortodontice. Extractia dentara în ortodontie. Principii si etape în planificarea tratamentului anomaliilor dento-maxilare. Diagnosticul, clinica si tratamentul anomaliilor dento-maxilare. Contentia în ortodontie. Recidiva în ortodontie. Stripping-ul (remodelarea coronara). Disjunctia. Tratamentul ortodontic preprotetic. Principii în tratamentul protetic în perioada de crestere.

Adresabilitate: Medici stomatologi specializati în ortodontie, rezidenti în ortodontie, studenti la stomatologie.

Ce parere ai despre cartea "Ortodontie si ortopedie dento-faciala" ?

Abonare newsletter
Relatii clienti
termeni si conditii
Cartea Saptamanii
| Despre noi | Carti Online | Reguli confidentialitate | Sitemap |
© LIBRARIA BUCURESTI ONLINE