Libraria Bucuresti, numai carti bune
Libraria Bucuresti, numai carti bune
Povești cu femei măritate

Contul meu

Cosul meu

Relatii Clienti

Cum Cumpar ?
NOUTĂȚI
IN LIBRĂRIE
BESTSELLER
TOP 20
OFERTE SPECIALE
PROMOŢII ŞI PACHETE
PAULO COELHO
FII CA RÂUL CARE CURGE
Aboneaza-te la newsletter
ANPC
Mindfulness. Cum sa traiesti bine dand dovada de atentie
-15
Mindfulness. Cum sa traiesti bine dand dovada de atentie
Editura: Act si Politon
Data aparitiei: 2016
Numar de pagini: -
Autor(i): Ed Halliwell
Editura: Act si Politon
Disponibilitate: In stoc

Starea de mindfulness ne aduce cu picioarele pe pamânt, permitându-ne sa traim în realitate si cu realitatea.

Pe masura ce practicam deschiderea catre simturile noastre, un nou mod de a fi poate aparea în noi însine.

Dezvoltam o constientizare amicala asupra a ceea ce se petrece si din ea putem ...
Pret: 40,00 lei
Pret: 34,00 lei
buc.
CARTI » Dezvoltare Personala » Mindfulness. Cum sa traiesti bine dand dovada de atentie

Mindfulness. Cum sa traiesti bine dand dovada de atentie

Starea de mindfulness ne aduce cu picioarele pe pamânt, permitându-ne sa traim în realitate si cu realitatea.

Pe masura ce practicam deschiderea catre simturile noastre, un nou mod de a fi poate aparea în noi însine.

Dezvoltam o constientizare amicala asupra a ceea ce se petrece si din ea putem trage învataminte. – Ed Halliwell


Cartea de fata este organizata ca un manual de antrenament, dus saptamâna cu saptamâna, fiecare dintre cele noua capitole explorând aspecte ale starii de mindfulness. Sunt incluse exercitii-cheie, o prezentare generala a descoperirilor stiintifice care dovedesc beneficiile starii de minfulness, si studii de caz urmarind experientele a patru persoane care au învatat sa practice mindfulness în ultimii ani.

Este important sa nu va grabiti sa „obtineti” starea de mindfulness, caci aceasta nu poate fi obtinuta grabindu-va. Acesta este un antrenament în care nu sunteti încurajati sa va concentrati pe obtinerea rezultatelor.

Viata se întâmpla, dar ne alegem noi într-adevar drumul? Si când ne facem alegerile, în ce masura sunt ele alegeri întelepte, care sa ne exprime adevarata intentie? Multi oameni îsi traiesc viata în fiecare zi pe fuga, simtindu-se condusi în loc sa tina frâiele. Ritmul vietii si numarul de lucruri pe care oamenii trebuie sa le faca sau în privinta carora trebuie sa se îngrijoreze constituie o cauza majora a stresului, nefericirii si bolilor. Pe masura ce oamenii devin mai stresati, capacitatea mentala scade – se simt coplesiti si nu mai pot gândi clar.

Stiinta demonstreaza ca practicile mindfulness au efecte puternice asupra creierului si corpului, care conduc la linistea sufleteasca. Sute de studii în domeniul mindfulness-ului sunt publicate în fiecare an. Conform cercetarilor, nu numai ca oamenii constienti sunt mai înclinati spre o stare de bine, dar si antrenamentul pentru mindfulness ajuta la cultivarea acestuia. Oamenii care practica mindfulness-ul au parte de mai putin stres si au de asemenea niveluri mai scazute de cortizol, hormonul stresului.

Datele combinate, strânse din sase studii de caz de înalta calitate pe alte cursuri de minfulness de opt saptamâni (terapie cognitiva pe baza de mindfulness), au descoperit ca starea de minfulness duce la o scadere medie de 44% a ratei de recidiva în rândul persoanelor predispuse la depresie.

Starea de mindfulness înseamna o constientizare cu inima deschisa a ceea ce se întâmpla si învatarea din ceea ce descoperiti. Acest lucru se datoreaza în special atentiei acordate simturilor. În loc sa va lasati prada ideilor, va acordati la lume prin constientizarea vazului, sunetului, sentimentelor, gustului si mirosului. Pe masura ce experimentati mai deplin aceasta uimitoare paleta senzoriala, observati cum iau nastere gândurile, precum si senzatiile, si observati cum va conduce adesea acest strat conceptual suplimentar, chiar daca nu este întotdeauna o reflectare precisa a evenimentelor.

Dr. Jonathan Rowson, director al RSA Social Brain Center: „Mindfulness implica o deschidere onesta si curajoasa spre experienta de a fi uman în momentul prezent. Ed Halliwell cunoaste la perfectie teoria si practica acestui teritoriu curios de nefamiliar. Rezultatul este un ghid practic si de mare ajutor, presarat minunat cu revelatii psihologice luminate.”

Dr. Mark Williamson, director al Action For Happiness: „Cheia pentru fericirea de durata este abilitatea de a trai în înteleapta legatura cu gândurile tale, cu sentimentele si cu mediul înconjurator. Starea de mindfulness este o unealta care ne ajuta sa ne schimbam viata si care constituie, poate, abilitatea suprema pentru a trai bine. Aceasta carte este o introducere fabuloasa, revelatoare si accesibila catre mindfulness, din partea unuia dintre specialistii de top din domeniu. O recomand cu caldura.”

Morgwn Rimel, director al The School of Life, Londra: „Mindfulness este o practica veche de când lumea, care s-a dovedit – de-a lungul mileniilor si culturilor – a fi o unealta eficace pentru a face fata stresului din viata de zi cu zi si pentru cultivarea unui sentiment mai puternic de prezenta si stare de bine. Fiind un membru înzestrat si pretuit al catedrei noastre, cursurile de mindfulness ale lui Ed Halliwell sunt o componenta esentiala a nucleului programei noastre. Cel mai nou ghid al sau ofera informatii si instructiuni clare, practice pentru toti cei interesati de dezvoltarea acestei abilitati.”

Ce parere ai despre cartea "Mindfulness. Cum sa traiesti bine dand dovada de atentie" ?

Cine a cumparat Mindfulness. Cum sa traiesti bine dand dovada de atentie, a mai cumparat si:
Indrazneste sa conduci
Brene Brown
A manipula si a seduce. Mic tratat de psihologie comportamentala
Nicolas Gueguen
Cum sa-ti relansezi cariera
Dale Carnegie
Arta si stiinta citirii chipului
Dr. Jennifer Lamonica
Abonare newsletter
Relatii clienti
termeni si conditii
Filocalia sfintelor nevointe ale desavarsirii
| Despre noi | Carti Online | Reguli confidentialitate | Sitemap |
© LIBRARIA BUCURESTI ONLINE