Libraria Bucuresti, numai carti bune
Libraria Bucuresti, numai carti bune
Povești cu femei măritate

Contul meu

Cosul meu

Relatii Clienti

Cum Cumpar ?
NOUTĂȚI
IN LIBRĂRIE
BESTSELLER
TOP 20
OFERTE SPECIALE
PROMOŢII ŞI PACHETE
PAULO COELHO
FII CA RÂUL CARE CURGE
Aboneaza-te la newsletter
ANPC
Luna. O istorie pentru viitor
-10
Luna. O istorie pentru viitor
Editura: Polirom
Data aparitiei: 2021
Numar de pagini: -
Autor(i): Oliver Morton
Editura: Polirom
Disponibilitate: In stoc

Luna lui Oliver Morton este o capodopera de jurnalism stiintific menita sa ofere o viziune proaspata si pertinenta asupra satelitului natural al Pamîntului.

Sînt prezentate si comentate informatii, ipoteze si teorii despre Luna din cele mai diverse domenii: geologie, cosmogonie, istorie, astrobiologie, mitologie, literatura SF si arta în general, inginerie si ...
Pret: 65,00 lei
Pret: 58,50 lei
buc.
CARTI » Istorie, Stiinta si Tehnica » Luna. O istorie pentru viitor

Luna. O istorie pentru viitor

Luna lui Oliver Morton este o capodopera de jurnalism stiintific menita sa ofere o viziune proaspata si pertinenta asupra satelitului natural al Pamîntului.

Sînt prezentate si comentate informatii, ipoteze si teorii despre Luna din cele mai diverse domenii: geologie, cosmogonie, istorie, astrobiologie, mitologie, literatura SF si arta în general, inginerie si aeronautica spatiala, futurologie s.a.

Reunite, capitolele cartii ne arata ca omenirea a avut multe de învatat de la Luna atît în ce priveste alcatuirea universului, cît si explorarea spatiala.

Studiind-o, oamenii si-au modificat adesea propriile perceptii despre Pamînt.

O demonstreaza cercetarile începute înca de pe vremea celor dintîi astronomi ai Antichitatii, continuate în Renastere de Galilei si Leonardo da Vinci si, în contemporaneitate, de noile tehnologii dezvoltate ca urmare a Razboiului Rece, a cursei spatiale si a planurilor de folosire a Lunii ca trambulina pentru viitoarele explorari ale cosmosului.

Astfel, cartea lui Oliver Morton reprezinta o sinteza vasta si, totodata, rodul unor ani îndelungati de cercetari entuziaste si activitate reportericeasca. Luna este mai mult decît o carte, este o oglinda ce reflecta viata noastra în Antropocen.

„Stilul scrierilor stiintifice ale lui Morton este cuceritor si limpede. Capitolele despre formarea Lunii si istoria stiintei selenare sînt captivante... Morton are darul de a sintetiza stiinta, tehnologia si cultura.”

(Eli Kintisch, The Washington Post)

„Eleganta… Proza lui este perfecta, emotionanta, cu un surplus de lirism în capitolele dedicate trasaturilor si fenomenelor lunare.”

(Alan Hirshfeld, The Wall Street Journal)
Carti scrise de acelasi autor:
Oliver Morton - Luna. O istorie pentru viitor

Ce parere ai despre cartea "Luna. O istorie pentru viitor" ?

Abonare newsletter
Relatii clienti
termeni si conditii
Filocalia sfintelor nevointe ale desavarsirii
| Despre noi | Carti Online | Reguli confidentialitate | Sitemap |
© LIBRARIA BUCURESTI ONLINE