Libraria Bucuresti, numai carti bune
Libraria Bucuresti, numai carti bune
Povești cu femei măritate

Contul meu

Cosul meu

Relatii Clienti

Cum Cumpar ?
NOUTĂȚI
IN LIBRĂRIE
BESTSELLER
TOP 20
OFERTE SPECIALE
PROMOŢII ŞI PACHETE
PAULO COELHO
FII CA RÂUL CARE CURGE
Aboneaza-te la newsletter
ANPC
Introducere in Tantra
Introducere in Tantra
Editura: Herald
Data aparitiei: 2015
Numar de pagini: 256
Autor(i): Lama Yeshe
Editura: Herald
Colectia: Tantra

"A emana ca zeitate nu are nimic de-a face cu o cultura anume sau un set special de credinte. Voi deja emanati. Cand va proiectati imaginea de auto-compatimire nu va ganditi ca sunteti implicati intr-o anume cultura; o faceti pur si simplu.

Asa ca, incetati sa persistati in acest obicei prost... ...
Apare in curand
CARTI » Librarie online » Introducere in Tantra

Introducere in Tantra

"A emana ca zeitate nu are nimic de-a face cu o cultura anume sau un set special de credinte. Voi deja emanati. Cand va proiectati imaginea de auto-compatimire nu va ganditi ca sunteti implicati intr-o anume cultura; o faceti pur si simplu.

Asa ca, incetati sa persistati in acest obicei prost... Incepeti sa traiti la inaltimea imensului vostru potential." Intalnirea cu Lama Yeshe si invatatura sa despre tantra si transformarea dorintei a fost ca o revelatie.

Tocmai terminasem formarea mea de coach si trainer in comunicare si relatii umane, entuziasmata de felul in care puteau fi sprijiniti oamenii in a face schimbari pozitive in viata pentru a-si atinge potentialul.

Citind Introducere in Tantra, am dobandit insa claritatea faptului ca micile sau marile schimbari care se puteau petrece, gestionarea emotiilor si relatiilor, antrenarea pentru performanta, succes si excelenta, rezolvau doar partial si provizoriu problemele umane cotidiene.

In curtea Institutului Lama Tzong Khapa din Pomaia, Italia (fondat de Lama Yeshe in 1977) unde ma aflam, il ascultam pe Lama Yeshe transmitand, prin intermediul expunerilor din Introducere selectate de editor, un ocean de intelepciune si compasiune. Mai mult chiar, erau lucruri care puteau fi aplicate practic, in viata de zi cu zi, cel putin ca metoda de a-ti echilibra viata interioara, castigand o mai mare libertate fata de conjuncturile exterioare.

Ce putea fi mai incitant, nu doar la nivel personal, dar si profesional? Nu era vorba de religie, traditii culturale sau practici exotice, cum si-ar putea imagina multi dintre cei care au preluat intelegeri deformate despre tantra buddhista. Pe un ton simplu, direct si clar, Lama impartasea despre transformarea mintii care duce la realizarea potentialului uman cel mai inalt.

Chiar daca pentru adevarata practica a tantrei sunt indispensabile indrumarea unui maestru calificat si urmarea caii printr-o linie de transmisie autentica a traditiei buddhiste, profunzimea pe care am intalnit-o in compania invataturii din Introducere oferea pretioase pietre de hotar pentru intelegerea si transformarea propriei minti si construirea unei vieti mai implinite, in beneficiul propriu si al celorlalti, indiferent de optiunile intelectuale, religioase sau spirituale.

(Daniela Andreescu)

Multi oameni au conceptii gresite despre tantra. Explicatiile lucide si precise ale lui Lama Yeshe, urmare a multor ani de studiu si practica personala, le risipesc pe toate.

(Thubten Chodron, autoarea cartii Buddhism pentru incepatori)

Cea mai buna lucrare introductiva despre tantra buddhista tibetana care este disponibila.

(Janet Gyatso, Universitatea Harvard)

Nici un alt membru al traditiei nu a vorbit despre tantra cu o astfel de claritate, coerenta si simplitate, cum face Lama Yeshe aici, si nimeni nu a sumarizat esenta tantrei la fel de bine.

(Revista de Studii Religioase)
Carti scrise de acelasi autor:
Lama Yeshe - Introducere in Tantra (apare in curand - solicita acest produs)
Lama Yeshe - Tantra si viata cotidiana (apare in curand - solicita acest produs)

Ce parere ai despre cartea "Introducere in Tantra" ?

Cine a cumparat Introducere in Tantra, a mai cumparat si:
Ursul si dragonul
Tom Clancy
Politica viitorului. Tehnologia digitala si societatea
Jamie Susskind
Horoscop 2020
Joseph Polansky
Legea contenciosului administrativ cu modificarile si completarile la zi
Antonie Iorgovan, Liliana Visan
Abonare newsletter
Relatii clienti
termeni si conditii
Filocalia sfintelor nevointe ale desavarsirii
| Despre noi | Carti Online | Reguli confidentialitate | Sitemap |
© LIBRARIA BUCURESTI ONLINE