Libraria Bucuresti, numai carti bune
Libraria Bucuresti, numai carti bune
Povești cu femei măritate

Contul meu

Cosul meu

Relatii Clienti

Cum Cumpar ?
NOUTĂȚI
IN LIBRĂRIE
BESTSELLER
TOP 20
OFERTE SPECIALE
PROMOŢII ŞI PACHETE
PAULO COELHO
FII CA RÂUL CARE CURGE
Aboneaza-te la newsletter
ANPC
Impreuna la bine si la greu. 10 adevaruri salvatoare pentru relatia de cuplu
Impreuna la bine si la greu. 10 adevaruri salvatoare pentru relatia de cuplu
Editura: Pagina de Psihologie
Data aparitiei: 2016
Numar de pagini: 368
Autor(i): Harville Hendrix, Helen LaKelly Hunt
Editura: Pagina de Psihologie
Colectia: Terapia Imago
Disponibilitate: In stoc

"Impreuna la bine si la greu” este o harta esentiala si accesibila pentru construirea si pastrarea unei casnicii puternice.

Autorii bestseller-ului, Harville Hendrix si Helen LaKelly Hunt au distilat în zece adevaruri esentiale ceea ce au învatat despre cum sa creezi o relatie satisfacatoare si de succes, atât din propria lor ...
Pret: 38,00 lei
buc.
CARTI » Dezvoltare Personala, Psihologie si Psihoterapie » Impreuna la bine si la greu. 10 adevaruri salvatoare pentru relatia de cuplu

Impreuna la bine si la greu. 10 adevaruri salvatoare pentru relatia de cuplu

"Impreuna la bine si la greu” este o harta esentiala si accesibila pentru construirea si pastrarea unei casnicii puternice.

Autorii bestseller-ului, Harville Hendrix si Helen LaKelly Hunt au distilat în zece adevaruri esentiale ceea ce au învatat despre cum sa creezi o relatie satisfacatoare si de succes, atât din propria lor calatorie de zeci de ani, cât si din laboratorul casatoriilor pe care îl sustin de câteva decenii.

În fiecare capitol, Harville si Helen introduc un adevar simplu, cum ar fi „o frustrare este o dorinta deghizata„, „incompatibilitatea este baza casatoriei” sau „conflictul este cresterea ce încearca sa se produca” – apoi conduc cuplurile prin exercitii usoare, dar eficiente pentru a le ajuta sa aplice fiecare adevar în viata reala, în fiecare zi.

Harville si Helen si-au petrecut întreaga cariera ajutând cuplurile sa-si transforme casatoriile, prin cercetare, ateliere de lucru si consiliere.

Dar casatoria – chiar si pentru expertii relationali – nu este niciodata usoara, si cu câtiva ani în urma, se aflau si ei la un pas de divort. Harville si Helen si-au redresat casnicia prin aceleasi exercitii pe care le folosisera cu atât de multe alte cupluri, salvându-si casatoria si ajutându-i sa realizeze un parteneriat veritabil.

Aceasta carte este pentru toate cuplurile. Ea ofera instrumente practice necesare pentru a transforma relatia cuiva într-o casatorie plina de satisfactii si de bucurie.

Scrisa cu umor, compasiune, si onestitate, si ilustrata cu anecdote, „Împreuna la bine si la greu” este un plan strategic pentru crearea unui parteneriat mai puternic si mai satisfacator al zilelor noastre.

Ce parere ai despre cartea "Impreuna la bine si la greu. 10 adevaruri salvatoare pentru relatia de cuplu" ?

Cine a cumparat Impreuna la bine si la greu. 10 adevaruri salvatoare pentru relatia de cuplu, a mai cumparat si:
Arta simplitatii in bucatarie
Dominique Loreau
Ce-ar fi daca ne-am inventa propria viata
Jacques Salome
Inteligenta emotionala, editie de colectie
Daniel Goleman
Compasiunea de sine feroce
Kristin Neff
Abonare newsletter
Relatii clienti
termeni si conditii
Filocalia sfintelor nevointe ale desavarsirii
| Despre noi | Carti Online | Reguli confidentialitate | Sitemap |
© LIBRARIA BUCURESTI ONLINE