Libraria Bucuresti, numai carti bune
Libraria Bucuresti, numai carti bune
Povești cu femei măritate

Contul meu

Cosul meu

Relatii Clienti

Cum Cumpar ?
NOUTĂȚI
IN LIBRĂRIE
BESTSELLER
TOP 20
OFERTE SPECIALE
PROMOŢII ŞI PACHETE
PAULO COELHO
FII CA RÂUL CARE CURGE
Aboneaza-te la newsletter
ANPC
Gata cu grasimea incapatanata
-20
Gata cu grasimea incapatanata
Editura: Act si Politon
Data aparitiei: 2019
Numar de pagini: 264
Autor(i): Jorge Cruise
Editura: Act si Politon
Disponibilitate: In stoc

Descopera programul "Gandeste Corect" pentru a pune capat stresului si a pierde in greutate in fiecare zi!

Programul "Gandeste Corect" iti propune metoda de slabit care imbina sfaturile practice cu motivatia spirituala!

Întotdeauna când te apuci de citit o carte care dezbate probleme de nutritie, precum cea de fata de pilda, probabil ...
Pret: 68,00 lei
Pret: 54,40 lei
buc.
CARTI » Gastronomie, Diete, Fitness, Sport » Gata cu grasimea incapatanata

Gata cu grasimea incapatanata

Descopera programul "Gandeste Corect" pentru a pune capat stresului si a pierde in greutate in fiecare zi!

Programul "Gandeste Corect" iti propune metoda de slabit care imbina sfaturile practice cu motivatia spirituala!

Întotdeauna când te apuci de citit o carte care dezbate probleme de nutritie, precum cea de fata de pilda, probabil ca te întrebi in aceeasi masura revoltat si nedumerit: Ce nu fac bine?

De ce sunt mereu lihnit (a) de foame dar nu scad în greutate niciun gram?

Ce as putea îmbunatati în programul meu zilnic de slabire pentru a obtine rezultate vizibile si cuantificabile?

Ei bine, daca esti una dintre acele persoane macinate zilnic de astfel de întrebari, s-ar putea ca aceasta carte scrisa de Jorge Cruise, intitulata „Gata cu grasimea încapatânata!/ Stubborn Fat Gone!™”, sa fie exact instrumentul de care ai nevoie pentru a reusi în încercarea ta ambitioasa de a scapa de cele câteva kilograme în plus.

Asta pentru ca Jorge Cruise a scris mai mult decât o carte despre nutritie în care vei gasi un program foarte bine pus la punct de alimentatie si miscare, organizat pe saptamâni si zile, el a exploatat prin intermediul acestei carti o descoperire stiintifica, de aceea urmareste prin programul lui, sa schimbe, dincolo de obiceiurile alimentare, modul de gândire si stilul de viata al indivizilor.

Stiai ca stresul îti saboteaza greutatea?

Plecând de la premisa ca stresul este unul dintre acei factori ascunsi care îti influenteaza greutatea, fapt dovedit stiintific, autorul încearca sa te convinga sa îti schimbi modul de a gândi pentru a te elibera de stres.

Mecanismul prin care stresul ajunge sa îti saboteze propria greutate este destul de simplu: în momentul în care hormonii stresului sunt activati, organismul începe sa produca mai multa grasime abdominala. Iar aceasta grasime abdominala nu va disparea, în ciuda zecilor de sacrificii culinare pe care le vei face, decât în momentul în care vei reusi sa tii, cu brio, stresul sub control.

Spre norocul tau, Jorge Cruise nu este unul dintre acei scriitori care îsi seduce cititorii cu idei noi si interesante si apoi îi lasa sa se descurce singuri. Jorge Cruise îti ofera pe parcursul celor 290 de pagini ale cartii sale solutii complete pentru a-ti pune pe fuga grasimea si kilogramele în plus si pentru a le „speria” atât de tare, încât, sa nu isi mai doreasca sa se întoarca în corpul tau, probabil, niciodata.

În cazul în care deja te întrebi ce are în plus cartea lui Cruise fata de alte carti de gen, ei bine, unul dintre punctele ei forte este faptul ca, Jorge Cruise nu se ocupa pe cuprinsul ei numai de modalitatile prin care poti ”învinge„ fizic kilogramele suplimentare, dar si de lupta psihica care se da atunci când un om isi pune în cap sa dea gata cele câteva kilograme în plus cu care s-a pricopsit într-un fel sau altul.

Iar daca te întrebi în ce masura te poti încrede în metodele lui Cruise, parerea noastra este un 100% cât se poate de hotarât, pentru ca avem de-a face cu un profesionist cu merite recunoscute în materie de carti de fitness, care figureaza în topul New York Times si ale carui carti sunt traduse în 16 limbi.

Promisiunea autorului dupa terminarea cartii este ca te va ajuta sa: „stabilesti noi obiceiuri de gândire, de alimentatie, si de facut exercitii, astfel încât ele vor deveni o a doua ta natura, un nou mod de viata”.

Vino de hac grasimii în trei pasi simpli: Gândeste Corect, Manânca Corect, Misca-te Corect!

Doua dintre motivele pentru care merita sa încerci metoda propusa de Cruise este faptul ca se limiteaza la o perioada acceptabila de timp, trei luni, dar si faptul ca este foarte bine structurata.

Cruise ne dezvaluie în acest capitol cea mai buna metoda de ardere a grasimii abdominale (exercitiile de tip HIIT), ne demonstreaza pas cu pas modul lor de executie dar ne propune si metode alternative de a face HIIT. Cum mai mura-n gura decat atât nu credem ca se poate, tot ce îti mai ramâne de facut este sa te pui serios cu burta pe carte, sa citesti, si ulterior sa pui în aplicare ceea ce citesti, pâna când vei reusi sa îndepartezi cu succes orice urma de kilogram nedorit de pe trupul tau…

Motivatia spirituala, la fel de importanta ca si alimentatia pentru un succes deplin!

Autorul îti va fi alaturi pe toata durata programului de slabit, cu încurajarile si vorbele de bine de rigoare.

„Timp de” 176 de pagini de acum încolo, Cruise te va îndruma pas cu pas „în noua ta viata”, asemenea unei mamici iubitoare care îsi îngrijeste puiul în primele luni de viata. El îti va spune ce sa manânci dimineata, la prânz si seara in fiecare zi din cele 12 saptamâni de program si îti va oferi totodata motivatia puternica de tip Think Fit ™ care sa te încurajeze sa mergi mai departe si sa crezi cu tarie în sansele tale reale de reusita.

Vei reusi fara îndoiala, pentru ca ti-ai ales cel mai bun instructor si cea mai frumoasa metoda, o metoda de slabit care îmbina sfaturile practice cu motivatia spirituala.

Cele 176 de citate menite sa te motiveze sa mergi mai departe în fiecare zi vor ajunge probabil la finalul programului sa te transforme nu numai într-o persoana mai încrezatoare si mai optimista, dar si în una mai motivata sa viseze, in fiecare zi, mai mult si mai frumos, pentru ca: „Viitorul apartine celor care cred în frumusetea visurilor lor.
Carti scrise de acelasi autor:
Jorge Cruise - Gata cu grasimea incapatanata

Ce parere ai despre cartea "Gata cu grasimea incapatanata" ?

Cine a cumparat Gata cu grasimea incapatanata, a mai cumparat si:
Retete vegane
Cinzia Trenchi
Smoothies si sucuri naturale
Cinzia Trenchi
Mamaliga si terciul de cereale in 130 retete
Herbert Paukert
Cel mai sanatos om din lume
A. J. Jacobs
Abonare newsletter
Relatii clienti
termeni si conditii
Filocalia sfintelor nevointe ale desavarsirii
| Despre noi | Carti Online | Reguli confidentialitate | Sitemap |
© LIBRARIA BUCURESTI ONLINE