Libraria Bucuresti, numai carti bune
Libraria Bucuresti, numai carti bune
Povești cu femei măritate

Contul meu

Cosul meu

Relatii Clienti

Cum Cumpar ?
NOUTĂȚI
IN LIBRĂRIE
BESTSELLER
TOP 20
OFERTE SPECIALE
PROMOŢII ŞI PACHETE
PAULO COELHO
FII CA RÂUL CARE CURGE
Aboneaza-te la newsletter
ANPC
Gandirea paralela
-20
Gandirea paralela
Editura: Curtea Veche
Data aparitiei: 2017
Numar de pagini: 336
Autor(i): Edward de Bono
Editura: Curtea Veche
Colectia: Seria Edward De Bono
Disponibilitate: In stoc

EDWARD DE BONO, inventatorul conceptului de „gândire laterala“, a pus bazele formale ale tehnicilor de gândire creativa deliberata, fiind autoritatea numarul unu în lume în acest domeniu.

Teoriile si planurile sale de instruire au intrat în programele scolare din numeroase tari, fiind preluate de asemenea de numeroase companii si institutii ...
Pret: 40,00 lei
Pret: 32,00 lei
buc.

Gandirea paralela

EDWARD DE BONO, inventatorul conceptului de „gândire laterala“, a pus bazele formale ale tehnicilor de gândire creativa deliberata, fiind autoritatea numarul unu în lume în acest domeniu.

Teoriile si planurile sale de instruire au intrat în programele scolare din numeroase tari, fiind preluate de asemenea de numeroase companii si institutii din întreaga lume.

Descoperirea esecului gândirii traditionale i a permis lui Edward de Bono sa initieze o dezbatere de proportii globale despre natura si despre functiile gândirii si sa dea nastere unei adevarate revolutii a creativitatii.

În cartile sale, rigiditatea sistemului traditional de gândire, care nu face fata schimbarii, cedeaza locul gândirii paralele, singura care tine pasul cu transformarile rapide ale lumii în care traim.

În orice domeniu ar fi aplicate, metodele gândirii paralele deschid noi orizonturi ?i un câmp al posibilitatilor concomitente în care sistemele multiple, ca si valorile, pot coexista.

Edward de Bono elibereaza gândirea, facând-o mai cooperanta, mai flexibila, mai creativa, mai deschisa spre actiune si spre inovatie!

„Cartile lui Edward de Bono au devenit o evanghelie a guvernelor, a universitatilor, a scolilor, a corporatiilor si chiar a închisorilor de pretutindeni.“

THE TIMES

„Capacitatea lui Edward de Bono de a rezolva probleme din diferite domenii, cu ajutorul gândirii laterale, l-a transformat într-un adevarat guru, sfaturile sale fiind cautate de directorii marilor companii din întreaga lume.“

AL JAZEERA

„Dr. Edward de Bono este maestrul gândirii creative.“

THE INDEPENDENT

Lucrarea de fata, o adevarata capodopera a gândirii creative, dezvaluie un set de tehnici usor de aplicat care faciliteaza reconcilierea oricaror contradictii, punând accentul pe elaborarea permanenta a unor noi optiuni. Metoda prezentata de dr. Edward de Bono, bazata pe acceptarea bogatiei posibilitatilor date, depaseste natura conflictuala a gândirii traditionale si lasa cale libera inovatiei.

Ce parere ai despre cartea "Gandirea paralela" ?

Cine a cumparat Gandirea paralela, a mai cumparat si:
Nu lasa cancerul sa te invinga
Sophie Sabbage
Curajul de a fi tu insuti. Arta de a comunica constient
Jacques Salome
LoveIsFun
Gaspar Gyorgy
Calea simpla spre bogatie
J.L. Collins
Abonare newsletter
Relatii clienti
termeni si conditii
Filocalia sfintelor nevointe ale desavarsirii
| Despre noi | Carti Online | Reguli confidentialitate | Sitemap |
© LIBRARIA BUCURESTI ONLINE