Libraria Bucuresti, numai carti bune
Libraria Bucuresti, numai carti bune
Povești cu femei măritate

Contul meu

Cosul meu

Relatii Clienti

Cum Cumpar ?
NOUTĂȚI
IN LIBRĂRIE
BESTSELLER
TOP 20
OFERTE SPECIALE
PROMOŢII ŞI PACHETE
PAULO COELHO
FII CA RÂUL CARE CURGE
Aboneaza-te la newsletter
ANPC
Eliberat. Scapa de dezordinea din casa, din minte si din suflet
-15
Eliberat. Scapa de dezordinea din casa, din minte si din suflet
Editura: Act si Politon
Data aparitiei: 2020
Numar de pagini: 391
Autor(i): Ruth Soukup
Editura: Act si Politon
Disponibilitate: In stoc

"Eliberat. Scapa de dezordinea din casa, din minte si din suflet" este ghidul tau pentru a-ti reinventa casa si viata si pentru a-ti face timp pentru lucrurile cu adevarat importante.

Ruth Soukup este o autoare de bestselleruri New York Times, oratoare si antreprenoare americana care si-a dedicat munca semenilor, propunându-si sa ...
Pret: 40,00 lei
Pret: 34,00 lei
buc.
CARTI » Dezvoltare Personala » Eliberat. Scapa de dezordinea din casa, din minte si din suflet

Eliberat. Scapa de dezordinea din casa, din minte si din suflet

"Eliberat. Scapa de dezordinea din casa, din minte si din suflet" este ghidul tau pentru a-ti reinventa casa si viata si pentru a-ti face timp pentru lucrurile cu adevarat importante.

Ruth Soukup este o autoare de bestselleruri New York Times, oratoare si antreprenoare americana care si-a dedicat munca semenilor, propunându-si sa îi ajute pe acestia sa îsi înfrânga temerile si sa depaseasca obstacolele care le stau în cale pentru a trai viata pe care si-o doresc. .

Atât în podcastul ei, Do It Scared, cât si în newsletterul ei saptamânal Ruth Soukup Weekly care ajunge la mai mult de un milion de abonati, ea ofera sfaturi usor de pus în aplicare care te pot ajuta sa îti urmezi visurile si sa îti atingi obiectivele. .

Sfaturile ei practice pentru o viata mai buna au fost preluate de-a lungul timpului de numeroase institutii media prestigioase precum: Women's Day, Entrepreneur, TODAY, Martha Stewart Living, Family Circle si Fox News. .

Ruth Soukup si-a reorganizat propria viata si apoi a facut din a-si ajuta semenii sa duca o viata mai buna misiunea vietii ei. Asa s-a nascut campania ei online, intitulata „Te provoc la o viata fara harababura în 31 de zile” de pe platforma LivingWellSpendingLess. .

Participarea masiva la acest program (50.000 de oameni s-au înscris pentru a primi sfaturile ei practice pentru reorganizarea casei) i-a dat de înteles ca mult mai multi oameni decât si-ar fi imaginat traiesc într-o mare harababura. .

Iar asta nu ar trebui sa ne surprinda deloc într-o societate consumerista care ne alimenteaza permanent dorinta de a achizitiona noi si noi lucruri. Și, din moment ce nu putem rezista acestei nevoi transformate între timp în placere, ajungem la un moment dat sa ne trezim invadati de propriile lucruri. .

Ne împiedicam prin casa de lucruri, deschidem dulapul si ne copleseste gramada de lucruri înghesuite pe rafturi, iar curatenia devine un calvar pentru ca sunt prea multe lucruri de organizat. .

Asadar… ce este de facut? .

Ruth Soukup, autoarea cartii de fata stie exact ce este de facut dar si cum trebuie facut. Asadar, pregateste-te sa te înarmezi cu un plan de reinventare a casei tale si apoi treci la fapte! Succes!

Ce parere ai despre cartea "Eliberat. Scapa de dezordinea din casa, din minte si din suflet" ?

Cine a cumparat Eliberat. Scapa de dezordinea din casa, din minte si din suflet, a mai cumparat si:
Configurati pentru iubire
Stan Tatkin
Accepta iubirea
Harville Hendrix, Helen LaKelly Hunt
Cumpatare in 30 de zile
Jack Canfield, Dave Andrews
Redreseaza nava. Caiet de exercitii pentru implementarea leadership-ului
L. David Marquet
Abonare newsletter
Relatii clienti
termeni si conditii
Filocalia sfintelor nevointe ale desavarsirii
| Despre noi | Carti Online | Reguli confidentialitate | Sitemap |
© LIBRARIA BUCURESTI ONLINE