Libraria Bucuresti, numai carti bune
Libraria Bucuresti, numai carti bune
Povești cu femei măritate

Contul meu

Cosul meu

Relatii Clienti

Cum Cumpar ?
NOUTĂȚI
IN LIBRĂRIE
BESTSELLER
TOP 20
OFERTE SPECIALE
PROMOŢII ŞI PACHETE
PAULO COELHO
FII CA RÂUL CARE CURGE
Aboneaza-te la newsletter
ANPC
Cum sa-i oferi copilului tau cunostinte enciclopedice
-20
Cum sa-i oferi copilului tau cunostinte enciclopedice
Editura: DPH
Data aparitiei: 2019
Numar de pagini: 256
Autor(i): Glenn Doman, Janet Doman
Editura: DPH
Colectia: Invata-ma cu rabdare
Disponibilitate: In stoc

Cum sa-i oferi copilului tau cunostinte enciclopedice, bestseller cu peste 1 milion de exemplare vândute, se adreseaza tuturor viitorilor parinti, tinerilor sau parintilor.

Glenn si Janet Doman, autori ai bestsellerurilor internationale, vândute în peste 5 000 000 de exemplare, Cum sa îti înveti copilul matematica si Cum sa îti înveti copilul ...
Pret: 32,00 lei
Pret: 25,60 lei
buc.
CARTI » Cresterea Copilului, Carti pentru Copii » Cum sa-i oferi copilului tau cunostinte enciclopedice

Cum sa-i oferi copilului tau cunostinte enciclopedice

Cum sa-i oferi copilului tau cunostinte enciclopedice, bestseller cu peste 1 milion de exemplare vândute, se adreseaza tuturor viitorilor parinti, tinerilor sau parintilor.

Glenn si Janet Doman, autori ai bestsellerurilor internationale, vândute în peste 5 000 000 de exemplare, Cum sa îti înveti copilul matematica si Cum sa îti înveti copilul sa citeasca, demonstreaza în aceasta carte cât de usor si placut este sa-l înveti pe un copil foarte mic despre arta, stiinta si natura.

Copilul va putea sa recunoasca insectele pe care le vede în gradina, va sti tarile lumii, va descoperi frumusetea picturii prin operele lui Van Gogh si va acumula multe alte cunostinte.

Cartea va arata cum sa începeti si cum sa dezvoltati acest remarcabil program de învatare, cum sa realizati si sa organizati materialele educative si cum sa dezvoltati complet capacitatea copilului de a învata.

Urmând programul zilnic într-un mod relaxat si dragastos, va puteti ajuta copilul sa traiasca bucuria învatarii – la fel cum au facut-o milioane de copii din lumea întreaga.

Cu ajutorul cartii Cum sa-i oferi copilului tau cunostinte enciclopedice, veti putea sa-i oferiti celui mic un avantaj de nepretuit, care îi va fi de folos de-a lungul întregii vieti.

Acum puteti sa aflati de ce a-i oferi copilului cunostinte enciclopedice este un lucru splendid si plin de bucurie si veti învata si cum sa faceti acest lucru pentru a fi cu adevarat o activitate vesela si minunata.

DESPRE AUTOR:

Glenn Doman si-a obtinut diploma la Universitatea din Pennsylvania, în 1940. El e deschizator de drumuri în domeniul dezvoltarii creierului copilului. În 1955, a fondat Institutele pentru Atingerea Potentialului Uman în Philadelphia. Pâna la începutul anului 1960, eforturile de a lucra cu acei copii care suferisera leziuni cerebrale devenisera cunoscute în întreaga lume, iar descoperirile facute în cadrul Institutelor s-au dovedit a fi unele de o importanta majora. Autorul a trait, a studiat si a lucrat alaturi de copii din mai mult de o suta de tari, de la cele mai dezvoltate si pâna la cele mai sarace de pe Glob.

Doman este autorul a sapte bestselleruri internationale, printre care: Cum sa îti înveti copilul sa citeasca si Cum sa dezvolti inteligenta copilului tau

Cartile scrise de Glenn Doman, fondatorul Institutelor, au devenit cel mai bine vândute serii de parenting din Statele Unite si din lume.

Janet Doman este directoarea Institutelor si fiica lui Glenn. Ea a crescut în cadrul Institutelor si s-a implicat activ în ajutorarea copiilor care sufereau de leziuni cerebrale, înca de la vârsta de noua ani.

Dupa ce si-a terminat studiile în cadrul Universitatii din Pennsylvania, Janet s-a dedicat muncii de profesor pentru „cei mai buni parinti din lume“, ajutându-i sa descopere potentialul nebanuit al copiilor lor, dar si propriul potential în calitate de profesori.

Ce parere ai despre cartea "Cum sa-i oferi copilului tau cunostinte enciclopedice" ?

Cine a cumparat Cum sa-i oferi copilului tau cunostinte enciclopedice, a mai cumparat si:
Emotiile, de la teorie la poezie
Ion-Ovidiu Panisoara
Creierul copilului pe intelesul parintilor
Alvaro Bilbao
Micul dictionar ilustrat al crizelor copilului
Anne-Claire Kleindienst, Lynda Corazza
Mintea si creierul adolescentului
Daniel J. Siegel
Abonare newsletter
Relatii clienti
termeni si conditii
Filocalia sfintelor nevointe ale desavarsirii
| Despre noi | Carti Online | Reguli confidentialitate | Sitemap |
© LIBRARIA BUCURESTI ONLINE