Libraria Bucuresti, numai carti bune
Libraria Bucuresti, numai carti bune
Povești cu femei măritate

Contul meu

Cosul meu

Relatii Clienti

Cum Cumpar ?
NOUTĂȚI
IN LIBRĂRIE
BESTSELLER
TOP 20
OFERTE SPECIALE
PROMOŢII ŞI PACHETE
PAULO COELHO
FII CA RÂUL CARE CURGE
Aboneaza-te la newsletter
ANPC
Cum cresc baietii
-20
Cum cresc baietii
Editura: Curtea Veche
Data aparitiei: 2018
Numar de pagini: 296
Autor(i): Felicity Brooks
Editura: Curtea Veche
Disponibilitate: In stoc

Pubertatea pe intelesul tuturor! Aceasta carte este ghidul tau în anii adolescentei! Îndrazneste sa afli totul despre tine!

Erectii? Cosuri? Voce îngrosata? Ce este testosteronul? Fetele sunt diferite fata de tine?

Ce sa manânci, ce sa bei, cum sa ai grija de corpul tau, care parca se schimba peste noapte? Deschide cartea ...
Pret: 40,00 lei
Pret: 32,00 lei
buc.
CARTI » Cresterea Copilului » Cum cresc baietii

Cum cresc baietii

Pubertatea pe intelesul tuturor! Aceasta carte este ghidul tau în anii adolescentei! Îndrazneste sa afli totul despre tine!

Erectii? Cosuri? Voce îngrosata? Ce este testosteronul? Fetele sunt diferite fata de tine?

Ce sa manânci, ce sa bei, cum sa ai grija de corpul tau, care parca se schimba peste noapte? Deschide cartea aceasta si vei afla. Vei gasi aici raspunsuri chiar si la întrebari pe care nu ti le ai pus înca.

Ea va fi ghidul tau. Îndrazneste sa afli totul despre tine!

ALEX FRITH

este un reputat autor de carti pentru copii. Împreuna cu Felicity Brooks, a elaborat aceasta carte, cerând sfaturi avizate de la doctori si psihologi, dorind ca baietii sa reuseasca sa înteleaga mai bine toate schimbarile din corpul si din viata lor, care apar odata cu adolescenta.

FELICITY BROOKS

a început sa scrie carti pentru copii înca din 1980. Pe întelesul lor, ea le povesteste despre istorie, geografie, matematica, limbi straine, biologie si arta.

Ti s a schimbat vocea? Dintr odata a început sa ti creasca par peste tot? Hormonii au luat o razna si nu stii cum sa îi tii sub control? Sentimente, sexualitate, relatii, despartiri, stres, examene, droguri, alcool, responsabilitati noi – te framânta o multime de întrebari despre toate acestea? Nu ti face griji! Cartea asta a fost scrisa special pentru tine.

Tot ce trebuie sa faci este sa te relaxezi, sa ti faci timp si sa o citesti. În ea vei gasi raspunsuri la toate întrebarile tale – despre modificarile care apar în corpul tau, despre cum sa ti planifici timpul, despre cum sa legi sau sa dezlegi relatii, despre pericolele la care ai putea fi expus. Vei afla tot ce ai nevoie sa stii pentru a depasi toate obstacolele adolescentei.

Totodata, cartea poate fi si pentru tine, parinte sau profesor al unui baiat aflat în pragul adolescentei. Citind o, vei reusi sa întelegi lucrurile din perspectiva lui si astfel îti va fi mai usor sa treci cu bine, împreuna cu el, peste una dintre cele mai importante perioade pentru maturizarea lui.

Ce parere ai despre cartea "Cum cresc baietii" ?

Abonare newsletter
Relatii clienti
termeni si conditii
Filocalia sfintelor nevointe ale desavarsirii
| Despre noi | Carti Online | Reguli confidentialitate | Sitemap |
© LIBRARIA BUCURESTI ONLINE