Libraria Bucuresti, numai carti bune
Libraria Bucuresti, numai carti bune
Povești cu femei măritate

Contul meu

Cosul meu

Relatii Clienti

Cum Cumpar ?
NOUTĂȚI
IN LIBRĂRIE
BESTSELLER
TOP 20
OFERTE SPECIALE
PROMOŢII ŞI PACHETE
PAULO COELHO
FII CA RÂUL CARE CURGE
Aboneaza-te la newsletter
ANPC
Cele 7 obisnuinte ale familiilor extraordinar de eficace
-20
Cele 7 obisnuinte ale familiilor extraordinar de eficace
Editura: Act si Politon
Data aparitiei: 2019
Nr. pagini: -
Autor(i): Stephen Covey
Editura: Act si Politon
Disponibilitate: In stoc

Cele 7 obisnuinte ale familiilor extraordinar de eficace: Cum sa cladesti o cultura familiala frumoasa într-o lume agitata

Cele 7 obisnuinte ale familiilor extraordinar de eficace este mai mult decât o carte despre familie, este o carte care te va ajuta sa îti cladesti o cultura familiala (cu tot ce implica ...
Pret: 68,00 lei
Pret: 54,40 lei
buc.
CARTI » Dezvoltare Personala, Psihologie si Psihoterapie » Cele 7 obisnuinte ale familiilor extraordinar de eficace

Cele 7 obisnuinte ale familiilor extraordinar de eficace

Cele 7 obisnuinte ale familiilor extraordinar de eficace: Cum sa cladesti o cultura familiala frumoasa într-o lume agitata

Cele 7 obisnuinte ale familiilor extraordinar de eficace este mai mult decât o carte despre familie, este o carte care te va ajuta sa îti cladesti o cultura familiala (cu tot ce implica aceasta: valori, comportamente, relatii) dar si un set de principii sanatoase dupa care sa te ghidezi în cadrul acesteia.

Cele 7 obisnuinte ale familiilor extraordinar de eficace vorbeste despre un altfel de leadership, si anume, leadershipul familiei…

Autorul cartii "Cele 7 obisnuinte ale persoanelor extraordinar de eficace", care s-a aflat în fruntea listelor de bestselleruri timp de peste sapte ani, aplica de aceasta data cele 7 obisnuinte care s-au bucurat de atât de mult succes familiilor, fiind de parere ca într-o lume în care domneste haosul, bunele obisnuinte si principiile sunt singurele care pot restabili ordinea si echilibrul.

Stephen R. Covey a fost recunoscut de revista Time Magazine drept unul dintre cei 25 cei mai influenti oameni din America.

El a facut din predarea Vietii Centrate pe Principii si a Leadershipului Centrat pe Principii activitatea vietii sale. Cartile lui pe aceste teme: The 7 Habits of Highly Effective People (Cele 7 obisnuinte ale persoanelor extraordinar de eficace), Principle-Centered Leadership (Leadershipul centrat pe principii) si First Things First (Da prioritate prioritatilor) s-au bucurat de un succes enorm devenind bestselleruri internationale.

Posesor al unui masterat la Harvard si al unui doctorat la Universitatea Brigham Young, Stephen R. Covey este în acelasi timp sot, tata a noua copii si bunic, o autoritate respectata la nivel international în leadership, expert în problemele familiei, profesor, consultant organizational, fondator al fostului Centru de Leadership Covey si vicepresedinte al Franklin Covey Company.

CELE 7 OBISNUINTE CARE ÎTI POT SCHIMBA VIATA

Covey compara foarte plastic timpul si efortul investit în familie cu „miracolul” semintei de bambus. Aceasta, odata sadita, „nu da niciun semn” la suprafata, timp de patru ani.

Abia dupa acest interval se iveste de sub pamânt un muguras plapând, care, în al cincilea an creste pâna la 2,5 metri. Cam asa sunt si eforturile pe care le depunem noi în calitate de parinti.

Chiar daca pare ca nimic nu merge, ca nicio schimbare nu apare în comportamentul copiilor nostri, desi le repetam la infinit aceleasi si aceleasi lucruri, perseverând si insistând pe chestiunile pe care le consideram importante pentru educatia lor, cu siguranta vom vedea în cele din urma mugurasul plapând din care va creste bambusul.

La fel se întâmpla si cu aceste principii odata ce vom încerca sa le implementam în familiile noastre. Chiar daca într-o prima etapa vom avea impresia ca nu ne ajuta cu nimic, perseverând si insistând în cultivarea lor vom ajunge sa vedem în cele din urma si rezultatele.

„Exact asa cum radacinile copacului aduc substante nutritive si viata fiecarei parti a acestuia, la fel si exemplul tau da viata relatiilor, eforturilor de a organiza, oportunitatilor tale de a face educatie.”

Stephen R. Covey îti ofera odata cu Cele 7 obisnuinte ale familiilor extraordinar de eficace o fundatie pentru tipurile de comportament care îti vor aduce ceea ce îti doresti de la viata, pentru ca asa cum spunea Ray Dalio în bestsellerul sau Principii:

„Principiile sunt adevaruri fundamentale care servesc drept fundatie pentru comportamentul care îti aduce ce îti doresti în viata. Pot fi aplicate în repetate rânduri, în situatii similare, pentru a te ajuta sa îti atingi scopurile.”

Ce parere ai despre cartea "Cele 7 obisnuinte ale familiilor extraordinar de eficace" ?

Cine a cumparat Cele 7 obisnuinte ale familiilor extraordinar de eficace, a mai cumparat si:
Gandeste maret, actioneaza prudent
Jason Jennings
De ce naiba aproape totul merge atat de prost
Larry Winget
Creierul puternic
Anders Hansen
Gandesc, deci ma simt mai bine
Dennis Greenberger, Christine A. Padesky
Abonare newsletter
Relatii clienti
termeni si conditii
Filocalia sfintelor nevointe ale desavarsirii
| Despre noi | Carti Online | Reguli confidentialitate | Sitemap |
© LIBRARIA BUCURESTI ONLINE