Libraria Bucuresti, numai carti bune
Libraria Bucuresti, numai carti bune
Economia in vremea coronavirusului

Contul meu

Cosul meu

Relatii Clienti

Cum Cumpar ?
NOUTĂŢI
ÎN LIBRĂRIE
BESTSELLER
TOP 20 VANZĂRI
OFERTE SPECIALE,
COLECŢII ŞI PACHETE
SUPERCĂRŢI
ÎN PREGĂTIRE
Aboneaza-te la newsletter
ANPC
Cariologie si odontoterapie restauratoare
Cariologie si odontoterapie restauratoare
Editura: Medicala
Data aparitiei: 2016
Numar de pagini: 496
Autor(i): Memet Gafar, Andrei Iliescu
Editura: Medicala
Colectia: Stomatologie
Disponibilitate: In stoc

Dupa un interval de peste patru decenii, la întocmirea acestui tratat participa reputate personalitati din toate centrele universitare traditionale, la care se alatura si colegi din facultati recent înfiintate.

Cuprinzând probleme de cariologie Si odontoterapie restauratoare, aceasta aparitie editoriala reprezinta o încercare de prezentare unitara a patologiei si tratamentului cariei simple ...
Pret: 48,00 lei
buc.
CARTI » Medicina si Farmacie » Cariologie si odontoterapie restauratoare

Cariologie si odontoterapie restauratoare

Dupa un interval de peste patru decenii, la întocmirea acestui tratat participa reputate personalitati din toate centrele universitare traditionale, la care se alatura si colegi din facultati recent înfiintate.

Cuprinzând probleme de cariologie Si odontoterapie restauratoare, aceasta aparitie editoriala reprezinta o încercare de prezentare unitara a patologiei si tratamentului cariei simple din perspectiva experientei întregii Scoli Românesti de Odontologie, în dorinta de a se constitui într-un îndrumar util în primul rând studentilor - pentru licenta nationala - dar si tinerilor medici stagiari sau rezidenti

Prin introducerea notiunii de cariologie, autorii doresc sa-si atentioneze colegii ca nu exista "carie" dentara, ci "boala carioasa".

În acest context biologic, tratatul de fata ofera toate informatiile necesare unui tratament modern, în care rezolvarea practica a leziunilor carioase manifeste este însotita si de evaluarea gradului de risc la carie al aceluiaSi individ. Aceasta permite stabilirea - într-un cadru individualizat - atât a celor mai eficiente masuri preventive, cât si alegerea celei mai potrivite indicatii terapeutice.

Cuprins: Structura tesuturilor dure dentare. Etiopatogenia cariei dentare. Epidemiologia cariei dentare. Ancheta epidemiologica în caria dentara. Morfopatologia cariei dentare. Caracterele clinice ale cariei dentare. Profilaxia cariei dentare. Planul de tratament în caria dentara simpla. Principii de baza în prepararea cavitatilor. Instrumentarul de preparare a cavitatilor. Izolarea câmpului operator. Prepararea cavitatilor în vederea restaurarilor cu amalgam. Prepararea cavitatilor în vederea restaurarilor cu materiale fizionomice. Tratamentul plagii dentinare. Restaurarea coronara. Sisteme speciale de retentie. Hipersensibilitatea si hiperestezia dentinara. Caria secundara marginala Si recidiva de carie. Controlul infectiei în cabinetul stomatologic. Teste de autocontrol.

Adresabilitate: Medici stomatologi, rezidenti, studenti în stomatologie.

Ce parere ai despre cartea "Cariologie si odontoterapie restauratoare " ?

Cine a cumparat Cariologie si odontoterapie restauratoare , a mai cumparat si:
Produse vegetale cu substante bioactive. Farmacognozie
Ursula Stanescu , Monica Hancianu , Cerasela Elena Gird
Urgente pediatrice Ed.2
Rodica Badeti
Despre imunitate
Eula Biss
Hrana pentru viata
Daniel Menrath
Abonare newsletter
Relatii clienti
termeni si conditii
Cartea Saptamanii
| Despre noi | Carti Online | Reguli confidentialitate | Sitemap |
© LIBRARIA BUCURESTI ONLINE