Libraria Bucuresti, numai carti bune
Libraria Bucuresti, numai carti bune
Povești cu femei măritate

Contul meu

Cosul meu

Relatii Clienti

Cum Cumpar ?
NOUTĂȚI
IN LIBRĂRIE
BESTSELLER
TOP 20
OFERTE SPECIALE
PROMOŢII ŞI PACHETE
PAULO COELHO
FII CA RÂUL CARE CURGE
Aboneaza-te la newsletter
ANPC
Biografia lui Ramana Maharshi
Biografia lui Ramana Maharshi
Editura: Mix
Data aparitiei: 2014
Numar de pagini: 332
Autor(i): Gabriele Ebert
Editura: Mix

Familia, trezirea/iluminarea, schimbarile drastice din viata lui Ramana Maharshi, ?nvataturile lui, principalii lui discipoli, toate sunt ?nfatisate ?n carte cu atentia asupra detaliului specifica poporului german.

Daca majoritatea cartilor despre Ramana au tendinta sa explice ce a zis si a facut, aceasta carte iti arata pur si simplu cum a facut, ...
Apare in curand
CARTI » Librarie online » Biografia lui Ramana Maharshi

Biografia lui Ramana Maharshi

Familia, trezirea/iluminarea, schimbarile drastice din viata lui Ramana Maharshi, ?nvataturile lui, principalii lui discipoli, toate sunt ?nfatisate ?n carte cu atentia asupra detaliului specifica poporului german.

Daca majoritatea cartilor despre Ramana au tendinta sa explice ce a zis si a facut, aceasta carte iti arata pur si simplu cum a facut, permit?ndu-ne sa ne simtim cumva ?n contact cu acest mare maestru. Nu exista ?n carte tendinta de a hiperboliza viata maestrului pentru a-i spori gloria deoarece simplele fapte ?nsirate ?n carte sunt suficiente pentru a ne face sa ?ntelegem si, daca suntem suficient de sensibili, chiar sa simtim puritatea acestui mare spirit.

Ceea ce face si spune un om are o mare greutate ?nsa o importanta si mai mare are modul ?n care acest om ?i influenteaza pe cei din jurul lui, de aceea ?n carte gasim nu doar relatari despre viata si ?nvataturile lui Ramana ci sunt portretizati cu mare acuratete principalii lui discipoli.

Desi ?nvatatura lui Ramana poate fi conectata cu sistemul filozofic Advaita totusi ?nvataturile oferite de maestru numerosilor sai discipoli nu explica ceea ce scrie ?n cartile sacre deoarece Ramana nu a ajuns la starea de iluminare dupa ce a citit aceste carti ci ?nainte de a le citi. deoarece a trait prima stare de iluminare la 17 ani. ?nsasi viata lui, foarte frumoasa si coerenta, este modul ?n care i-a ?nvatat practic pe discipoli adevarul la care a avut acces.

Aceasta carte poate fi considerata principala sursa de informatie pentru cel care doreste sa ?l ?nteleaga pe Sri Ramana Maharshi deoarece ?nainte ca cineva sa urmareasca sa citeasca scrierile lui si sa ?nteleaga ?nvataturile lui este foarte important sa cunoasca ?n mod c?t mai temeinic viata lui Ramana si filozofia lui de viata pusa ?n practica zilnic dea lungul intregii lui vieti, traita ?ntr-un mod exemplar.
Carti scrise de acelasi autor:
Gabriele Ebert - Biografia lui Ramana Maharshi (apare in curand - solicita acest produs)

Ce parere ai despre cartea "Biografia lui Ramana Maharshi" ?

Cine a cumparat Biografia lui Ramana Maharshi, a mai cumparat si:
Drept penal roman. Partea speciala
Avram Filipas
Panda nentrerupta
Lazar Carjan
Ingrijirea postcancer
Dr. Gerald M. Lemole, Dr. Pallav K. Mehta, Dr. Dwight L. McKee
Coreea de Nord. Intre fascinatie si teroare
Loretta Napoleoni
Abonare newsletter
Relatii clienti
termeni si conditii
Filocalia sfintelor nevointe ale desavarsirii
| Despre noi | Carti Online | Reguli confidentialitate | Sitemap |
© LIBRARIA BUCURESTI ONLINE