Libraria Bucuresti, numai carti bune
Libraria Bucuresti, numai carti bune
Povești cu femei măritate

Contul meu

Cosul meu

Relatii Clienti

Cum Cumpar ?
NOUTĂȚI
IN LIBRĂRIE
BESTSELLER
TOP 20
OFERTE SPECIALE
PROMOŢII ŞI PACHETE
PAULO COELHO
FII CA RÂUL CARE CURGE
Aboneaza-te la newsletter
ANPC
Biblia ingerilor
-10
Biblia ingerilor
Editura: Livingstone
Data aparitiei: 2017
Numar de pagini: 480
Autor(i): Joane Flansberry
Editura: Prestige
Colectia: AngelConnection
Disponibilitate: In stoc

Scrieri inspirate de Ingerii Luminii - O viziune noua si o perspectiva unica asupra celor 72 de Îngeri ai Luminii

„Dedicam aceasta carte tuturor copiilor Pamântului în care se trezeste propria divinitate. Cea mai frumoasa comoara a sufletului vostru este dragostea pe care Îngerul vostru v-o poarta!”

Îngerii Luminii

Joane Flansberry, medium înca ...
Pret: 49,00 lei
Pret: 44,10 lei
buc.
CARTI » Spiritualitate si Ezoterism » Biblia ingerilor

Biblia ingerilor

Scrieri inspirate de Ingerii Luminii - O viziune noua si o perspectiva unica asupra celor 72 de Îngeri ai Luminii

„Dedicam aceasta carte tuturor copiilor Pamântului în care se trezeste propria divinitate. Cea mai frumoasa comoara a sufletului vostru este dragostea pe care Îngerul vostru v-o poarta!”

Îngerii Luminii

Joane Flansberry, medium înca din copilarie, a creat o interpretare speciala si simpla a lumii Îngerilor. Ghidata de comunicarile sale cu dimensiunea angelica, ea le da cuvântul Îngerilor Luminii, care ne explica ei însisi rolul si influenta lor în viata fiintelor umane.

Fiecare cititor va putea sa identifice cu usurinta Îngerul propriu si sa beneficieze de ajutorul acestuia, de sprijinul si de inspiratia lui. Va putea, de asemenea, sa descopere specializarile diferitilor Îngeri, astfel încât sa faca apel la ei în situatiile dificile ale vietii sale sau în momentele de cotitura.

Adevarata busola pe drumul catre evolutia personala si spirituala, aceasta carte este o trezire la dimensiunea angelica si, în acelasi timp, o trezire a iubirii latente din fiecare dintre noi.

Editura:

Aceasta carte nu încearca sa va slabeasca radacinile, ci, mai degraba, sa va ajute sa le întelegeti. Suntem bucurosi ca scriem aceasta carte si speram ca oamenii sa o citeasca plini de pasiune.

Cititi-o în ritmul vostru. Puteti sa o lasati deoparte un anumit timp si sa reveniti la ea când vi se pare potrivit. Daca credeti sau nu în noi, nu are importanta.

Ceea ce conteaza este sa învatati ceva despre voi însiva sau despre Îngeri. Aceasta carte îi va vindeca pe cei care au nevoie de vindecare, îi va linisti pe cei care au nevoie sa fie linistiti si va aduce iubire celor care o cauta. Aceasta opera este alcatuita din cuvintele venite de la Dumnezei si de la Vestitorii sai: Îngerii Luminii.

Nu veti fi dezamagiti, caci aceasta carte va creste în voi, pe masura ce o veti întelege.

Aceasta carte a fost ghidata de Fiintele de Lumina fie îngeri, fie Arhangheli. Ea contine revelatii care nu au fost dezvaluite de secole. Pâna acum, Dumnezeu nu a fost convins ca fiintele umane pot sesiza întregul sens al rolului lor, în ceea ce priveste încarnarea divina.

Dumnezeu a spus: "Oamenii vor sa stie de unde vin si cine sunt, dar rareori asculta când le vorbim. Atunci, la ce bun sa le vorbim?".

Melchisedec i-a raspuns: "Tata Ceresc, sa-i învatam pe oameni sa se apropie de noi si sa ne cunoasca mai bine. Sa le trimitem canale si vom putea, prin intermediul acestora, sa le transmitem mesaje care sa ajute fiinta umana sa înteleaga mai bine realitatile divine si locul fiecaruia în aceasta lume."
Carti scrise de acelasi autor:
Joane Flansberry - Biblia ingerilor

Ce parere ai despre cartea "Biblia ingerilor" ?

Cine a cumparat Biblia ingerilor, a mai cumparat si:
Cunoasterea de sine
Lobsang Rampa
Trezirea samanului launtric
Marcela Lobos
Sufletele, ingerii si ce ne ascunde stiinta
Florin Gheorghita
Alchimisti de-a lungul secolelor
Arthur Edward Waite
Abonare newsletter
Relatii clienti
termeni si conditii
Filocalia sfintelor nevointe ale desavarsirii
| Despre noi | Carti Online | Reguli confidentialitate | Sitemap |
© LIBRARIA BUCURESTI ONLINE