Libraria Bucuresti, numai carti bune
Libraria Bucuresti, numai carti bune
Povești cu femei măritate

Contul meu

Cosul meu

Relatii Clienti

Cum Cumpar ?
NOUTĂȚI
IN LIBRĂRIE
BESTSELLER
TOP 20
OFERTE SPECIALE
PROMOŢII ŞI PACHETE
PAULO COELHO
FII CA RÂUL CARE CURGE
Aboneaza-te la newsletter
ANPC
ADN-ul zeilor
ADN-ul zeilor
Editura: Daksha
Data aparitiei: 2015
Numar de pagini: 312
Autor(i): Chris H. Hardy
Editura: Daksha
Colectia: Cronicile Pierdute ale Pamantului

ADN-ul zeilor - crearea primei femei, Eva, de catre Anunnaki si lupta extraterestra pentru detinerea controlului asupra umanitatii

Un studiu complet despre originile extraterestre ale rasei umane si o descriere a conflictului între reprezentantii Anunnaki, care pe de o parte puneau la cale înrobirea umanitatii si, pe de alta parte, planificau ...
Apare in curand
CARTI » Librarie online » ADN-ul zeilor

ADN-ul zeilor

ADN-ul zeilor - crearea primei femei, Eva, de catre Anunnaki si lupta extraterestra pentru detinerea controlului asupra umanitatii

Un studiu complet despre originile extraterestre ale rasei umane si o descriere a conflictului între reprezentantii Anunnaki, care pe de o parte puneau la cale înrobirea umanitatii si, pe de alta parte, planificau independenta sa.

Ducând mai departe opera revolutionara a lui Zecharia Sitchin, Chris Hardy ne demonstreaza ca "zeii" din miturile stravechi, vizitatori de pe planeta Nibiru, ne-au creat utilizând propriul lor ADN "divin" - mai întâi prin manipulari genetice si, mai târziu, prin relatii directe cu femelele umanoide originare.

Analizând mai multe texte sacre, Hardy detaliaza operatiunile genetice realizate asupra rasei umane de catre savantul Anunnaki cunoscut sub numele de Ninmah, cu ajutorul lui Enki si Hermes.

Aici aflam despre crearea primei femei, Tiamat/Eva, al carei ADN avea o proportie mai mare din informatia genetica extraterestra decât barbatul creat anterior, Adamu.

Analizând razboiul dintre fratii Anunnaki Enki si Enlil, Hardy ne expune modul în care conceptele de pacat si de inferioritate au fost sadite în femei prin încercarile repetate ale lui Enlil de a înrobi si apoi extermina rasa umana, planuri care au fost însa zadarnicite de Enki si Ninmah. Mai departe, aflam ca sexualitatea sacra ce a fost revelata în acele vremuri umanitatii - notiuni care se regasesc si în prezent în traditia tantrica - a fost suprimata milenii mai târziu prin conceptul, patriarhal de pacat originar.
Carti scrise de acelasi autor:
Chris H. Hardy - ADN-ul zeilor (apare in curand - solicita acest produs)

Ce parere ai despre cartea "ADN-ul zeilor" ?

Abonare newsletter
Relatii clienti
termeni si conditii
Filocalia sfintelor nevointe ale desavarsirii
| Despre noi | Carti Online | Reguli confidentialitate | Sitemap |
© LIBRARIA BUCURESTI ONLINE