Libraria Bucuresti, numai carti bune
Libraria Bucuresti, numai carti bune
Muntele dintre noi

Contul meu

Cosul meu

Relatii Clienti

Cum Cumpar ?
NOUTATI
IN LIBRARIE
BESTSELLER
TOP VANZARI
HOMO SAPIENS
HOMO DEUS
SERGHEI LAZAREV
VINDECAREA KARMEI
Aboneaza-te la newsletter
ANPC
Termeni si Conditii
(1594)

Termeni si conditii

Termeni si conditii1.Definitii
2.Drepturile de proprietate intelectuala
3. Exonerare de raspundere
4.Limita accesului la site
5.Prelucrarea datelor cu caracter personal
6.Inregistrarea ca Utilizator
8.Comanda
9. Facturare si plati
10. Livrarea
11. Campaniile promotionale
12. Politica de retur
13. Furnizorii
14. Forta majora
15. Solutionarea conflictelor. Legea aplicabila
16. Frauda
17. Dispozitii finale

Site-ul librariabucuresti.com, denumit in continuare "librariabucuresti.com", este detinut si administrat de societatea Voyager Premium Books S.R.L., avand urmatoarele date de identificare: Cod Unic de Inregistrare RO 28130574, inregistrata la Registrul Comertului cu nr. J29/321/2011, cu capital social in valoare de 200 lei si cu sediul in Strada Minerva nr. 1, bl. 67, sc. A, ap. 35, Ploiesti, Prahova, Romania. Tel.: 0735194800, E-mail: office@librariabucuresti.com.

Navigarea pe site-ul librariabucuresti.com urmata de Comanda echivaleaza cu citirea, intelegerea si acceptarea termenilor de mai jos de catre orice Client.

librariabucuresti.com isi rezerva dreptul de a schimba si actualiza in orice moment continutul acestui site, precum si Termenii si conditiile de folosire, fara nici un fel de notificare prealabila.

In caz de divergenta sau neintelegeri intre librariabucuresti.com si Client, se vor aplica Termenii si conditiile valabile la momentul Comenzii.

1. Definitii

Utilizator - orice persoana care viziteaza site-ul librariabucuresti.com.

Client - orice persoana fizica / persoana juridica ce efectueaza o Comanda.

Produse si Servicii - orice produs sau serviciu mentionat in Comanda, care urmeaza a fi furnizate de catre Vanzator, Clientului.

Comanda - un document electronic ce intervine ca forma de comunicare intre Vanzator si Client prin care Clientul isi exprima intentia de a achizitiona anumite Produse si Servicii si sa faca plata acestora.

Vanzator - societatea Voyager Premium Books S.R.L., avand urmatoarele date de identificare: Cod Unic de Inregistrare RO 28130574, inregistrata la Registrul Comertului cu nr. J29/321/2011, cu capital social in valoare de 200 lei si cu sediul in Strada Minerva nr. 1, bl. 67, sc. A, ap. 35, Ploiesti, Prahova, Romania

Contract - o Comanda confirmata de catre Vanzator, prin care Vanzatorul este de acord sa vanda si sa livreze Produsele si Serviciile iar Clientul este de acord sa achizitioneze, sa primeasca si sa faca plata acestor Produse si Servicii.

Curier - orice persoana de drept public sau privat care presteaza servicii de curierat rapid.

2. Drepturile de proprietate Intelectuala

Continutul site-ului librariabucuresti.com: imagini, texte, elemente de grafica web, scripturi, software, drepturi de proiectare, drepturi de model, patente, marci inregistrate, este integral proprietatea Voyager Premium Books S.R.L si a furnizorilor sai si este aparat de Legea privind dreptul de autor si drepturile conexe si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul Voyager Premium Books S.R.L a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legislatiei in vigoare.

Voyager Premium Books S.R.L poate oferi Utilizatorului/Clientului, printr-un acord, dreptul de a utiliza sub o forma descrisa, un anumit continut al site-ului. Acest acord se aplica strict pentru continutul/continuturile definite, pe o perioada stabilita in acord si doar pentru persoana/persoanele carora li s-a permis utilizarea acestor continuturi, fara a putea utiliza alte continuturi ale site-ului librariabucuresti.com.

Utilizarea pe librariabucuresti.com a oricarui nume de marca inregistrata nu constituie reclama pentru compania respectiva. librariabucuresti.com nu isi asuma responsabilitatea si nu poate fi invinuita pentru pagubele aparute prin folosirea continutului site-ului.

3. Exonerarea de raspundere

Voyager Premium Books S.R.L nu garanteaza ca site-ul, serverele pe care este gazduit, sau e-mailurile trimise de la librariabucuresti.com sunt fara virusi sau alte componente informatice cu caracter potential daunator, ca nu contine erori, omisiuni, defectiuni, intarzieri sau intreruperi in operare sau transmitere, caderi de linie sau orice alti factori similari. Utilizatorul foloseste site-ul pe riscul propriu, librariabucuresti.com fiind liber de orice raspundere pentru eventualele daune directe sau indirecte cauzate de utilizarea sau accesarea/vizitarea site-ului sau ca urmare a utilizarii informatiilor de pe site. Voyager Premium Books S.R.L nu este raspunzatoare de erorile sau omisiunile care pot interveni in redactarea sau prezentarea materialelor de pe site.

Voyager Premium Books S.R.L nu isi asuma responsabilitatea pentru descrierile produselor prezentate pe site-ul librariabucuresti.com, acestea fiind puse la dispozitia Voyager Premium Books S.R.L de catre furnizori.

Informatiile incluse pe librariabucuresti.com au caracter informativ si sunt puse la dispozitie cu buna credinta, din surse pe care Vanzatorul le considera de incredere. In cazul in care vreunul dintre articolele publicate sau orice alta informatie intra sub incidenta Legii privind dreptul de autor si drepturile conexe, Utilizatorul este rugat sa aduca acest fapt la cunostinta Vanzatorului la adresa office@librariabucuresti.com, pentru a putea fi luate masurile legale necesare.

Voyager Premium Books poate sa-si rezerve dreptul de a refuza onorarea comenzii si livrarea produsului, daca, din cauza unori erori de sistem, de comunicatii, atacuri informatice sau alte situatii nedorite, independente de vointa comerciantului, acesta este afisat cu un pret eronat, derizoriu, vadit disproportionat in raport cu pretul real al produsului.

Orice link-uri catre alte site-uri sunt oferite numai in scopul unei accesibilitati sporite a informatiilor, iar librariabucuresti.com nu isi asuma nici o responsabilitate sau raspundere pentru continutul acestor site-uri, pentru produsele sau serviciile promovate sau comercializate prin aceste site-uri.

4. Limita accesului la site

Utilizatorii site-ului librariabucuresti.com pot face comentarii si orice alte comunicari, pot sa transmita sugestii, intrebari sau informatii, daca limbajul acestora este civilizat, iar continutul comunicarilor nu este ilegal, obscen, amenintator, defaimator, nu tulbura in nici un fel viata privata a altor persoane, nu incalca drepturile de proprietate intelectuala, nu contine virusi, nu serveste unor campanii de promovare care nu au legatura cu librariabucuresti.com, nu sunt e-mailuri in masa ori orice alta forma de spam. Persoanele care vor utiliza o adresa falsa de e-mail ori vor transmite mesaje electronice sau orice alte comunicari in numele unei alte persoane fizice sau juridice ori in numele oricarei alte entitati vor fi raportate organelor abilitate. librariabucuresti.com nu isi asuma responsabilitatea si nici nu va putea fi obligata la nici un fel de despagubiri pentru orice fel de daune produse de astfel de comunicari.

In cazul trimiterii sau afisarii unor materiale/documente care implica texte, replici, recenzii etc, formulate de Utilizatori, se considera ca respectivul Utilizator garanteaza originalitatea lor si acorda librariabucuresti.com si afiliatilor/asociatilor sai dreptul neexclusiv, nelimitat, gratuit, irevocabil si retransmisibil de a folosi, reproduce, modifica, adapta, publica, traduce, crea opere derivate, precum si dreptul de a distribui, de a prezenta aceste continuturi oriunde in lume, prin orice mijloace. Utilizatorul garanteaza ca are toate drepturile asupra continutului pe care il afiseaza sau il transmite pe site, prin orice modalitate, astfel incat, prin folosirea acestui continut, sa nu cauzeze prejudicii niciunei terte entitati fizice sau juridice.

5. Prelucrarea datelor cu caracter personal

Voyager Premium Books S.R.L este inregistrata in Registrul Operatorilor de Date cu Caracter Personal sub numarul -----.

Categoriile de date personale prelucrate sunt: numele si prenumele, numar de telefon, adresa de livrare, adresa de e-mail si cod numeric personal (folosit exclusiv pentru facturare)

Atunci cand un Utilizator isi creeaza un cont pe librariabucuresti.com, va primi comunicari comerciale din partea librariabucuresti.com doar in masura in care si-a dat consimtamantul expres, selectand optiunea corespunzatoare.

Datele colectate cu privire la newslettere si alerte sunt confidentiale. librariabucuresti.com va putea selecta Utilizatorii carora le va trimite newslettere si alerte.

Conform Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, si Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, librariabucuresti.com are obligatia de a prelucra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate datele personale furnizate de Utilizatori.

Scopul colectarii datelor cu caracter personal este: gestiune economico-financiara, reclama, marketing, publicitate, statistica, servicii de comunicatii electronice, informarea Clientilor privind situatia contului lor de pe librariabucuresti.com, informarea Clientilor privind evolutia si starea Comenzilor.

Completarea de catre Utilizatori a formularelor pe site echivaleaza cu acceptarea neconditionata ca aceste date sa fie incluse in baza de date a librariabucuresti.com si cu utilizarea si prelucrarea de catre librariabucuresti.com, afiliatii si colaboratorii acestora pentru desfasurarea activitatilor enumerate mai sus, inclusiv, dar nelimitandu-se la furnizori de servicii de servicii de marketing, curierat, servicii de plata / bancare.

Clientilor le sunt garantate drepturile prevazute de Legea nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, respectiv dreptul de informare, dreptul de acces la date, dreptul de interventie, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de se adresa justitiei in caz de incalcare a drepturilor sale. Clientii au dreptul de a solicita stergerea totala sau partiala a datelor cu caracter personal. Clientul poate solicita oricare dintre drepturile enumerate mai sus in baza unei cereri scrise, semnate si datate, inaintata catre sediul Voyager Premium Books SRL.

Refuzul furnizarii acestor date determina imposibilitatea onorarii Comenzilor.

In cazul in care Clientul isi modifica prin utilizarea formularelor de pe site datele personale livrate deja catre librariabucuresti.com si exista Comenzi in derulare, Comenzile isi pastreaza datele de la momentul plasarii Comenzii iar livrarea produselor se va face luandu-se in considerare datele nou modificate.

librariabucuresti.com nu solicita Utilizatorilor sai prin niciun mijloc de comunicare (telefon/e-mail etc) informatii confidentiale, date despre conturi bancare, parole personale etc. In cazul in care Utilizatorul le divulga unor terti, acesta poarta intreaga responsabilitate pentru actiunile sale. Astfel, in cazuri de divulgare de astfel de date, Utilizatorul nu poate tine raspunzator pe librariabucuresti.com pentru niciun fel de prejudiciu.

6. Inregistrarea ca Utilizator

Pentru crearea unui cont pe site-ul librariabucuresti.com, Utilizatorul este obligat sa foloseasca o adresa de e-mail valida. librariabucuresti.com poate refuza cererea de inregistrare in situatiile in care constata ca a utilizat informatii neconforme cu realitatea sau foloseste serviciile intr-un mod neconform cu uzantele normale.

7. Pretul

Pretul final platit de Client este format din pretul produsului + cheltuielile de expeditie si/sau incasare aferente. Preturile de livrare sunt detaliate pe site.

Toate preturile aferente produselor si serviciilor comercializate prin intermediul site-ului librariabucuresti.com sunt exprimate in Lei si contin T.V.A., astfel: in ceea ce priveste cartile - T.V.A. in procent de 9%, in ceea ce priveste celelalte produse si servicii - T.V.A. in procent de 24%.

8. Comanda

Prin finalizarea Comenzii Clientul garanteaza ca toate datele furnizate sunt reale si corecte, in caz contrar ar putea suporta consecintele acestor erori (Comanda intarziata, transmisa gresit etc, comanda returnata la librariabucuresti.com).

librariabucuresti.com nu poate fi tras la raspundere pentru informatii introduse eronat, din care pot decurge intarzieri de livrare. In acest context, toate taxele de transport efectuat in vederea reexpedierii Comenzii vor cadea in sarcina Clientului.

Prin finalizarea Comenzii, Clientul se declara de acord ca un reprezentant librariabucuresti.com sa il contacteze prin orice mijloc disponibil convenit de catre Parti (e-mail/telefon) pentru confirmarea personala a Comenzii.

Pentru confortul si siguranta Clientului, exista optiunea ca timp de 4 de ore dupa plasarea unei Comenzi de a renunta la Comanda. Astfel, daca Utilizatorul care a plasat o Comanda din greseala sau a revenit asupra deciziei, Comanda se poate anula in 4 ore dupa plasarea ei. In cazul platilor facute cu cardul, suma de plata finala se va retrage din contul Clientului doar la finalul celor 4 ore.

librariabucuresti.com poate refuza o Comanda in urma unei notificari prealabile adresate Clientului, fara a exista obligatii intre parti si fara ca o parte sa poata pretinde daune, pentru urmatoarele situatii:

   - esuarea / invalidarea tranzactiei online;
   - neacceptarea de catre banca emitenta a cardului Clientului / a tranzactiei;
   - date incomplete sau incorecte ale Clientului;
   - activitatea Clientului poate produce daune site-ului librariabucuresti.com /partenerilor;
   - livrari consecutiv esuate;
   - alte motive obiective: in cazul in care Clientul nu garanteaza ca modul de plata este valid si ca nu este obtinut printr-o metoda frauduloasa sau exista suspiciuni cu privire la modalitatea de plata.

Chiar daca a luat toate masurile pentru ca informatia prezentata pe acest site sa fie exacta si corecta, librariabucuresti.com nu poate fi raspunzatoare de inexactitati care pot aparea in completarea de catre Client a formularelor din site pentru finalizarea Comenzii. Utilizatorii sunt responsabili pentru evaluarea exactitatii, completitudinii si utilitatii informatiilor furnizate in cadrul formularelor disponibile pe acest site.

9. Facturare si plati

Pretul, modalitatea de plata si termenul de plata sunt specificate in Comanda. Vanzatorul va emite catre Client o factura pentru Produsele si Serviciile livrate, obligatia Clientului fiind sa furnizeze toate informatiile necesare emiterii facturii conform cu legislatia in vigoare.

Plata se poate face online (card) sau ramburs.

10. Livrarea

Data estimata de livrare poate varia in functie de produs, si este comunicata telefonic utilizatorului in maxim 24 de ore de la plasarea comenzii.

Pentru toate categoriile de produse, termenul maxim de livrare este de 30 de zile de la data confirmarii Comenzii.

Pentru Clientii din strainatate, pretul final al Comenzii va fi comunicat prin e-mail sau telefonic, iar livrarea se va face dupa acceptarea explicita a acestui pret.

Pentru produsele aflate in stoc, livrarea se va face conform optiunii Clientului, prin Posta Romana sau Curier. Intre inregistrarea Comenzii si preluarea acesteia de catre Posta Romana sau Curier exista un interval de 24-48 ore. Orice intarziere suplimentara va fi comunicata Clientului si se va agrea cu acesta un nou termen de livrare care nu va putea depasi termenul maxim prevazut mai sus.

In cazul in care produsele sunt indisponibile (inclusiv in cazul in care pretul sau unele caracteristici ale produselor au suferit modificari ulterioare confirmarii Comenzii), Voyager Premium Books va informa Clientul despre indisponibilitate iar sumele pe care acesta le-a achitat vor fi rambursate in termen de 14 zile.

Clientul poate confirma modificarile intervenite cu privire la pretul sau caracteristicile produselor, modificand astfel Comanda initiala, iar Voyager Premium Books va livra produsele conform Comenzii astfel modificate.

Pentru produsele care nu se afla in stoc, Clientul este de acord ca Voyager Premium Books sa livreze un produs cu calitati si pret echivalente cu cele solicitate. Daca Clientul isi exercita dreptul de denuntare unilaterala a contractului in termen de 30 de zile de la primirea produselor, cheltuielile de returnare a produselor sunt in sarcina Voyager Premium Books.

  10.1.Conditii de livrare

La solicitarea librariabucuresti.com, a Postei Romane sau a Curierului, Clientul va face dovada identitatii sale, daca e necesar prin una sau mai multe acte emise de autoritati oficiale si va comunica numarul de Comanda atribuit de catre Vanzator.

In cazul in care Clientul se afla in imposibilitatea receptionarii Comenzii in mod personal, Comanda va fi lasata la adresa precizata doar unei persoane cu varsta mai mare de 18 ani si doar in cazul comunicarii catre Curier, a numarului Comenzii.

Nicio cerere de livrare a unei Comenzi nu va putea fi onorata daca Clientul nu indeplineste conditiile de mai sus.

In cazul livrarii la locul de munca al Clientului, caz in care Curierul nu poate avea acces in locatia respectiva, Clientul trebuie sa se asigure ca poate receptiona aceasta Comanda.

Clientul va fi contactat telefonic de catre Curier in prealabil pentru a obtine confirmarea prezentei acestuia la adresa si ora selectate in momentul validarii Comenzii pe site.

Clientul se obliga sa fie prezent la adresa de livrare indicata, in intervalul orar 10-17 sau intervalul orar stabilit cu Curierul, in caz contrar acesta va suporta taxa de transport aferenta unei posibile noi livrari. Intervalul orar va putea fi modificat, ulterior selectarii, doar cu acordul Curierului.

Livrarea se considera a fi indeplinita de catre librariabucuresti.com, la momentul predarii produselor Comandate catre Client la adresa selectata de acesta la momentul plasarii Comenzii.

  10.2.Receptia produselor

Clientul se obliga sa semneze bonul de livrare (AWB) prezentat de catre Curier sau posta Romana la livrarea produselor comandate, la care este anexat si documentul fiscal ce contine toate informatiile despre produsele livrate (denumire produs, cantitate, pret).

Deasemenea, Clientul va verifica daca produsele sunt deteriorate sau daca exista lipsuri, iar eventualele probleme vor fi mentionate in mod olograf pe bonul de livrare, pentru a putea fi luate in considerare.

Prin semnarea bonului de livrare Clientul recunoaste primirea in bune conditii si in totalitate a produselor Comandate.

11. Campaniile promotionale

librariabucuresti.com stabileste unilateral sau in colaborare cu anumiti furnizori ai sai regulamentele promotiilor si ale concursurilor pe care le organizeaza pe librariabucuresti.com, acestea fiind publicate exclusiv pe site. Promotiile sunt aplicate Comenzilor care respecta integral regulile afisate pe site, in perioada de valabilitate clar mentionata si in limita stocului disponibil. librariabucuresti.com nu garanteaza disponibilitatea pe stoc a produselor pentru intreaga perioada de promotie si poate retrage promotia fara notificare prealabila.

In cazul unei campanii promotionale oraganizate de librariabucuresti.com, acesta, in calitate de organizator isi rezerva dreptul de a intrerupe Campania promotionala oricand pe parcursul desfasurarii acesteia, cu informarea prealabila a consumatorilor prin mijloace de comunicare corespunzatoare (afisare pe site, mesaje prin posta electronica).

12. Politica de retur

  Conditii generale

librariabucuresti.com ofera retur gratuit pentru clientii care notifica intentia lor in termen de maxim 30 de zile calendaristice de la primirea coletului.

Comenzile cu livrare pe teritoriul Romaniei sunt eligibile pentru retur gratuit. In urma solicitarii primite de la client, librariabucuresti.com va trimite curierul la adresa indicata de client pentru a ridica coletul de retur.

In cazul comenzilor cu livrare internationala, costurile de retur cad in sarcina clientului. Produsele se pot returna prin orice firma de curierat care asigura livrarea coletului de retur la depozitul Comerciantului. Adresa la care se trimit coletele de retur este: Punct de lucru Voyager Premium Books, Bd. Gheorghe Duca nr 1, parter,, Bucuresti.

In caz de retragere din contract, clientul este obligat sa restituie produsele achizitionate in termen de maximum 30 zile de la data retragerii din contract.

  Modalitati si termene de returnare a produselor

Clientul se obliga sa notifice librariabucuresti.com intentia sa de a returna produsele achizitionate, prin e-mail la office@librariabucuresti.com sau prin telefon la numarul 0735194800 in termen de maxim 30 zile calendaristice de la primirea produselor. In caz contrar, librariabucuresti.com poate refuza coletul.

Informatiile necesare care trebuie furnizate librariabucuresti.com pentru trimiterea curierului sunt urmatoarele:
   - data expedierii coletului;
   - numarul Comenzii;
   - suma de returnat;
   - adresa de unde curierul urmeaza sa preia coletul de retur;
   - modalitatea de plata dorita: prin cont bancar (datele contului bancar) sau prin mandat postal, la oficiul postal de care apartine adresa Utilizatorului.

La primirea informatiilor referitoare la intentia de retur a clientului, librariabucuresti.com efectueaza o solicitare la curier si trimite curierul la adresa indicata in comunicarea clientului pentru a ridica coletul de returnat. Costurile de transport ale coletului/elor returnate nu intra in responsabilitatea clientului, acestea urmand a fi asumate de librariabucuresti.com.

  Conditii de returnare a produselor

In orice situatie de returnare a produselor, acestea trebuie sa fie in aceeasi stare in care au fost trimise Clientului si impreuna cu toate documentele care l-au insotit (factura, certificat de garantie etc.). Produsele returnate trebuie sa fie in aceeasi conditie ca la primire: fara defecte (cu exceptia viciilor ascunse si exceptand defectele deja semnalate de Client in corespondenta cu librariabucuresti.com).

Carti

Cartile returnate nu trebuie sa aiba colturile indoite, cotorul deteriorat, pete pe coperta sau pe pagini.

  Termene de returnare a banilor

Pentru retururi integrale de comenzi, Clientul primeste banii aferenti produselor returnate si costul transportului achitat initial in interval de 14 de zile calendaristice de la data la care returul produselor a fost efectuat catre librariabucuresti.com.

13. Furnizorii

librariabucuresti.com are contracte de distributie de carte in format tiparit si electronic cu edituri si producatori/importatori ai marcilor prezente in site. Furnizorii garanteaza in privinta detinerii tuturor drepturilor de autor si de difuzare pe teritoriul Romaniei, a calitatii produselor, a autenticitatii marcilor.

14. Forta majora

Niciuna dintre partile contractuale nu poate fi trasa la raspundere pentru neexecutarea (total/partial) sau executarea cu intarziere a obligatiilor sale, daca acestea au fost cauzate de forta majora. Partile isi vor aduce la cunostita de indata cazul de forta majora si vor lua toate masurile necesare in vederea limitarii consecintelor evenimentului.

Daca in termen de 15 zile evenimentul de forta majora nu inceteaza, partile au dreptul de a denunta unilateral contractul fara pretinderea de daune-interese.

Forta majora va fi probata conform legii.

15. Solutionarea conflictelor. Legea aplicabila

Contractul va fi guvernat si interpretat in conformitate cu legea romana. Orice conflict aparut intre librariabucuresti.com si Clienti va fi rezolvat pe cale amiabila. In cazul in care acest lucru nu este posibil, prima cale de solutionare este medierea, in conditiile legii, iar daca aceasta esueaza se apeleaza la instantele romanesti competente de la domiciliul Clientului.

16. Frauda

Orice tentativa de frauda sau orice frauda (cum ar fi dar fara a se limita la: accesarea datelor Clientilor librariabucuresti.com, alterarea continutului site-ului, incercarea de afectare a performantelor serverelor librariabucuresti.com, deturnarea continutului livrarilor catre terti etc) vor fi pedepsite conform legii penale.

17. Dispozitii finale

Daca oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasita nula sau nevalida, acest fapt nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze.Actualizat la data de 22.07.2014: Voyager Premium Books SRL. - librariabucuresti.com

Citeste alte stiri...


 

Abonare
Relatii clienti
Cronicile familiei Borgia
| Despre noi | Carti Online | Reguli confidentialitate | Sitemap |

LIBRARIA BUCURESTI ONLINE