Libraria Bucuresti, numai carti bune
Libraria Bucuresti, numai carti bune
Vrabia Rosie

Contul meu

Cosul meu

Relatii Clienti

Cum Cumpar ?
NOUTATI
IN LIBRARIE
TOP 10
VANZARI
C. D. DULCAN
SPIRIT SI MATERIE
MEDIUM
MEDICAL
STUDIUL CHINA
DIETA SI NUTRITIE
Aboneaza-te la newsletter
Stiri si Noutati
Termeni si conditii


Politica de confidentialitate a datelor cu caracter personal



CUPRINS:



1. Cand se aplica?

2. Care este scopul acestei politici?

3. Ce reprezinta datele cu caracter personal?

4. In ce scop le colectam?




  • Scopuri CONTRACTUALE

  • Scopuri FUNCTIONALE

  • Scopuri de MARKETING



5. Cum le colectam?

6. Ce drepturi aveti?




  • Dreptul de accesare

  • Dreptul de modificare si stergere

  • Dreptul de restrictionare a prelucrarii

  • Dreptul la portabilitate (export) al datelor

  • Dreptul de a nu fi supus unei actiuni cu caracter automat

  • Dreptul de a inainta plangere



7. Cui dezvaluim datele?

8. Cum asiguram securitatea datelor?

9. Care sunt perioadele de pastrare?

10. Cum tratam solicitarile minorilor?

11. Ce facem in cazul incidentelor de securitate?

12. Ce inregistrari pastram?

 



1. Cand se aplica?



Politica de confidentialitate se aplica datelor personale ale celor care doresc sa devina, sunt sau au fost clienti SC Voyager Premium Books SRL , inclusiv datele colectate, utilizate sau dezvaluite in timp ce utilizeaza site-ul companiei noastre, disponibil la adresa www.librariabucuresti.com.

www.librariabucuresti.com este administrat de Voyager Premium Books SRL cu sediul in Ploiesti, ?nregistrata la Registrul Comertului cu J29/321/2011, CIF RO 28130574 si are calitatea de v?nzator al bunurilor oferite.



Va puteti gestiona consimtamantul asupra scopurilor in care vor fi utilizate datele cu caracter personal trimitand un e-mail la adresa office@librariabucuresti.com sau ne puteti scrie la adresa Ploiesti, str. Minerva nr. 1, bl. 67, sc. A, ap. 35



Aceasta politica este valabila incepand cu data de 25.05.2018



2. Care este scopul?

Cand utilizati site-ul nostru ne incredintati o parte dintre datele dumneavoastra cu caracter personal. Intelegem acest lucru si il apreciem. Prin tot ceea ce facem ne straduim sa le protejam si sa va oferim un control cat mai bun asupra lor.



Politica de confidentialitate va ajuta sa intelegeti ce date personale colectam despre dumneavoastra, modul in care folosim datele dumneavoastra personale si ce optiuni aveti asupra utilizarii acestora.



Ne angajam sa pastram acuratetea, confidentialitatea si securitatea datelor dumneavoastra personale. Pentru a fi in concordanta cu modificarile legislative si/sau cu realitatile practice cu care se confrunta, ne rezervam dreptul de a ajusta oricand prezenta politica, modificarile devenind obligatorii din momentul publicarii acestora pe site.



3. Ce reprezinta datele cu caracter personal?

Dorim sa intelegeti cat mai clar ce reprezinta “datele cu caracter personal”.



Datele cu carater personal sunt informatii, despre o persoana identificata sau identificabila. Exemple de astfel de date: nume, prenume, adresa, numar de telefon, email, date legate de cartea de identitate, CNP, informatii bancare, cookie, adresa de IP a calculatorului, ID-urile dispozitivelor mobile, informatii din browserul dumneavoastra web (cum ar fi tipul browserului si limba browserului), actiunile pe care le faceti pe site-ul nostru web etc.



4. In ce scop le colectam?

Datele cu caracter personal sunt colectate pentru derularea efectiva a relatiilor comerciale, pentru a va oferi servicii cat mai bune (livrari rapide, plati electronice etc.), pentru a imbunatati permanent functionalitatile site-ului nostru sau pentru a va aduce in atentie reclame si promotii relevante pentru dumneavoastra.



Limitam datele personale pe care le colectam la ceea ce este relevant in vederea procesarii particulare a acestora. Nu procesam datele dumneavoastra personale in moduri care sunt incompatibile cu scopurile pentru care informatiile au fost colectate sau ulterior autorizate de dumneavoastra.



Date CONTRACTUALE (obligatorii) - pentru demararea procesului de angajare a unui contract si pentru derularea efectiva a relatiei comerciale.

Se pot colecta date (nume, prenume, adresa, telefon, email etc.) pentru a putea sa raspundem intrebarilor dumneavoastra legate de produsele si serviciile noastre (inclusiv prin utilizarea unei solutii dedicate de vanzari tip CRM), pentru a putea organiza procesarea si livrarea efectiva a comenzilor dumneavoastra. Aceste date sunt colectate prin formulare dedicate din site de genul: contact, solicita oferta, comanda online, solicita consultanta, contul meu etc. Aceste date sunt denumite generic “date contractuale”. Fara ele, comanda dumneavoastra nu poate fi preluata (de exemplu: nu stim cum sa va raspundem la intrebari), nu poate fi prelucrata (de exemplu nu pot fi emise documente fiscale pentru incasarea contravalorii produselor, etc) si nu poate fi livrata (prin curier sau prin alte metode acceptate). Nu veti putea beneficia de serviciile sau produsele noastre utilizand site-ul nostru, fara a furniza aceste date.

Putem dezvalui datele dumneavoastra personale fara a va oferi posibilitatea de a renunta atunci cand utilizam procesatorii terta parte (firme de curierat, procesatori de plati online etc.) pentru a efectua servicii in numele nostru si conform instructiunilor noastre.

Clientii nu pot renunta la primirea de e-mailuri legate de procesarea, derularea si livrarea comenzii (sau a altor procese asociate acestui scop).

Temeiul juridic pentru prelucrarea acestor date il reprezinta interesele noastre legitime (articolul 6 alin 1 lif (f) din regulamentul general privind protectia datelor).





Date FUNCTIONALE - pentru o experienta cat mai buna in utilizarea site-ului

Se pot colecta date directe (nume, prenume, telefon, email, etc) pentru asigurarea unei experiente mai bune in utilizarea site-ului. Datele se colecteaza prin intermediul formularelor din site de genul: alerta de pret (pentru a primit atentionare la scaderea unui pret), alerta de stoc (pentru a fi alertat cand un produs apare in stoc), cosuri abandonate (pentru a va reaminti de achizitiile nefinalizate), solicitare review etc.

Aceste date sunt denumite generic “date in scopuri functionale”.

Se pot colecta datele indirecte ce se pot utiliza in crearea unui website mai bine structurat (ex: rapoartele din Google Analytics etc.). Aceste date ne ajuta sa vedem fluxul de navigare a vizitatorilor in site, volumul de navigare precum si alte informatii utile relevante in imbunatatirea site-ului, pentru a va oferi o experienta de navigare cat mai buna.

Toate aceste functionalitati sunt gandite pentru a va oferi cele mai bune optiuni de informare si achizitie.

Daca nu sunteti de acord cu utilizarea datelor in acest scop, nu puteti beneficia de  avantajele acestor functionalitati.

Temeiul legal al colectarii acestor date il reprezinta consimtamantul (art.6 alineatul (1) litera (a) din Regulamentul general privind protectia datelor).





Date de MARKETING - pentru un site mai bine structurat, reclama relevanta si informare in social media

Se colecteaza date personale, cum ar fi datele directe (nume, prenume, telefon, email etc.) sau indirecte (cookie-uri, adresa de IP a calculatorului, locatia, ID-urile dispozitivelor mobile etc.).

Datele directe se colecteaza pentru inscrierile la newsletter (transmiterea de buletine informative, oferte comerciale etc.). Daca doriti sa nu mai primiti astfel de materiale puteti sa accesati link-ul "dezabonare" situat in partea de jos a e-mailurilor de marketing ale companiei noastre.

Cookie-urile sunt fisiere de date care sunt trimise de pe un site web catre un browser pentru a inregistra informatii despre utilizatori in diferite scopuri. Utilizam cookie-uri si tehnologii similare. Pentru informatii suplimentare consultati pagina de pe site-ul nostru care contine politica privind cookie-urile.

Datele pot fi utilizate si pentru afisarea unor reclame adaptate dorintelor dumneavoastra (ex: Google Remarketing, Facebook Pixel etc.). Este posibil sa va fie prezentate reclame la produsele de care ati fost interesati sau pe care le-ati vizualizat.

Site-ul nostru va permite sa va conectati cu retele media sociale, cum ar fi Facebook (facebook.com), Linkedin (linkedin.com) si Twitter (twitter.com) ("Social Media"). Conectandu-va, se pot colecta adresa IP si pagina pe care o vizitati din site-ul nostru. De asemenea se seteaza un cookie pentru a permite aplicatiilor de social media sa functioneze corect. S-ar putea sa vi se ofere o optiune de catre conturile de social media pentru a posta informatii despre activitatile dumneavoastra pe pagina personala de profil din reteaua social media, pentru a le permite accesul si altor utilizatori la acele informatii din reteaua dumneavoastra.

Aceste date le denumim generic ”date in scopuri de marketing”.

Temeiul legal al colectarii acestor date il reprezinta consimtamantul (art.6 alineatul (1) litera (a) din Regulamentul general privind protectia datelor).



5. Cum le colectam si cum va gestionati consimtamantul?

Cand interactionati cu site-ul nostru, va oferim posibilitatea de a acorda si de a va retrage in orice moment consimtamantul pentru utilizarea datelor dumneavoastra.




Oferim vizitatorilor site-ului si clientilor care furnizeaza datele cu caracter personal mijloacele pentru a alege modul in care folosim aceste date. Consimtamantul privind prelucrarea datelor cu caracter personal se poate solicita la crearea de cont, la lansarea unei comezi (cu sau fara cont), la lansarea unui formular, precum si la orice alt scop care implica acordarea consimtamantului, prin accesarea unui panou de control general (cumulat sau individual, pe fiecare categorie de date sau scop invidual) sau prin alta maniera tehnica, creata cu acest scop.



Veti avea posibilitatea de a va da explicit consimtamantul asupra scopurilor in care vor fi utilizate datele cu caracter personal si de a-l gestiona ulterior, in conformitate cu reglementarile in vigoare.



6. Ce drepturi aveti?

Depunem toate eforturile pentru a va garanta drepturile pe care le aveti, in conformitate cu legislatia in vigoare.




Aveti dreptul de a accesa datele dumneavoastra personale. In consecinta, daca este cazul, va oferim acces la datele personale pe care le pastram in legatura cu dumneavoastra. De asemenea, va oferim posibilitatea de a alege daca doriti sa primiti oferte si promotii de la noi, dar si sa corectati, sa modificati sau sa stergeti informatiile dumneavoastra.



Putem limita sau refuza accesul la datele cu caracter personal, in cazul in care eforturile sau cheltuielile de furnizare a accesului ar fi disproportionate fata de riscurile pentru intimitatea dumneavoastra, sau daca drepturile altor persoane, altele decat dumneavoastra, ar fi incalcate. Alte motive pentru refuzul sau limitarea accesului pot include restrictiile impuse de legislatia in vigoare sau alte aspecte similare, indreptatite.



Aveti dreptul de modificare si stergere a datelor dumneavoastra cu caracter personal, in special a datelor incomplete sau inexacte de exemplu, in cazul in care unele dintre datele personale pe care le-ati furnizat (numar de telefon, adresa e-mail, persoana imputernicita etc.) nu mai sunt actuale.  

Luam masuri rezonabile pentru a ne asigura ca datele personale pe care le procesam sunt viabile pentru utilizarea dorita si exacte, complete si actuale. In acest sens, ne bazam pe dumneavoastra sa actualizati si sa corectati datele personale in masura in care este necesar pentru scopurile pentru care  au fost colectate sau ulterior autorizate de dumneavoastra.

Solicitarile de accesare, modificare sau stergere a informatiilor vor fi tratate in termen de 30 de zile.



Aveti dreptul de restrictionare a prelucrarii, de a va opune prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati rectificarea, actualizarea ori stergerea datelor in conditiile legii. Acest drept poate fi exercitat oricand, in mod gratuit si fara justificare, cu exceptia acelor date pentru care prelucrarea reprezinta o obligatie legala.



Aveti dreptul de a solicita portabilitatea (exportul) datelor cu caracter personal. Putem limita sau refuza portabilitatea datelor cu caracter personal, in cazul in care eforturile sau cheltuielile de furnizare a accesului ar fi disproportionate fata de avantajele aduse in cazul respectiv.



Aveti dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale cu caracter automat.



Aveti dreptul de a inainta plangere catre Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal (A.N.S.P.D.C.P.), precum si de a va adresa justitiei, in conformitate cu dispozitiile legale in vigoare



7. Cui dezvaluim datele dumneavoastra si unde le trasferam?

Colaboram cu firme de curierat, procesatori autorizati de plati electronice si companii din domeniul internetului: Google, Facebook, MailerLite etc. - toate acestea, pentru o cat mai buna experienta cu site-ul nostru.




Putem impartasi datele dumneavoastra personale furnizorilor de servicii contractati in vederea procesarii si livrarii comenzilor (cum ar fi procesatorii de plati, furnizorii de servicii de curierat etc.), in vederea imbunatatirii experientei de utilizare a magazinului online (ex: Google Analytics etc.) sau oferirii de servicii in domeniul marketingului, reclamei si publicitatii (Google, Facebook, Mailchimp, Mailerlite etc.), precum si in alte scopuri: servicii de contabilitate, avocatura, consultanta, afiliati, parteneri de afaceri etc. Dezvaluirea datelor se face in temeiul faptului ca serviciile necesare derularii afacerilor noastre nu pot fi prestate de catre noi. Depunem toate eforturile pentru a avea un angajament de confidentialitate din partea acestora, prin care garanteaza ca aceste date sunt pastrate in siguranta si ca furnizarea acestor informatii personale se face conform legislatiei in vigoare. In cazul in care furnizorii nostri de servicii de gazduire, trimitere de newslettere sau alte servicii similare sunt transferate in afara spatiului economic european (SEE), se depun eforturi pentru a se asigura masuri de protectie adecvate.



Este posibil sa dezvaluim datele dumneavoastra personale, fie prin prescriptiile legii, proces legal, litigii si / sau solicitari din partea autoritatilor publice si guvernamentale din tara dumneavoastra de resedinta sau din afara acesteia. De asemenea, putem dezvalui informatii personale despre dumneavoastra daca stabilim ca dezvaluirea este in mod rezonabil necesara pentru a ne asigura respectarea termenilor si conditiilor noastre sau pentru a ne proteja operatiunile sau utilizatorii. Informatii relevante pot fi gasite si in anunturile referitoare la activitatile specifice de prelucrare a datelor.



De asemenea, putem transfera date personale in cazul unui audit, sau in cazul vanzarii ori transferarii totale sau partiale a afacerii sau activelor noastre (inclusiv in cazul unei fuziuni, achizitii, joint venture, reorganizare, dizolvare sau lichidare).



8. Cum asiguram securitatea datelor?

Siguranta datelor dumneavoastra este importanta pentru noi. Depunem toate eforturile necesare in acest sens
.



Luam masuri rezonabile si adecvate pentru a proteja datele personale de pierderi, utilizari incorecte si acces neautorizat, dezvaluire, modificare si distrugere, tinand cont de natura acestora. Luam toate masurile interne pentru a identifica si a asigura securitatea  informatiilor, masurile fiind verificate in mod regulat si adaptate la stadiul tehnicii. Compania noastra utilizeaza furnizori de servicii conexe cu notorietate in piata (ex: servicii de gazduire, servicii de dezvoltare software, solutii de marketing etc.) pentru indeplinirea acestui obiectiv.



9. Care este perioada de pastrare?

Pastram informatiile conform specificatiilor legale si atata timp cat dumneavoastra sunteti de acord.




Stocarea datelor cu caracter personal se face pe perioadele de timp specificate de legislatia in vigoare, in vederea mentinerii evidentelor legate de activitatile desfasurate, pentru protejarea drepturilor in justitie si exercitarea altor drepturi conform legii si contractelor incheiate, indeplinirea eventualelor cerinte de arhivare, in acord cu dispozitiile legale. Datele cu caracter personal necesare beneficierii de functionalitatile site-ului nostru si a activitatilor cu caracter promotional se stocheaza pe o perioada nedeterminata de timp, pana la stergerea contului dumneavoastra.



10. Cum tratam solicitarile minorilor?

NU prestam servicii si NU livram minorilor bunuri decat in cazurile exprese prevazute de lege.




Compania noastra NU urmareste in activitatile sale de prelucrare de date, prelucrarea datelor cu caracter personal ale minorilor, cu varsta sub 16 ani. Nu realizam activitati promotionale de marketing direct catre minori.  



Orice persoana care ne furnizeaza datele personale garanteaza ca este major, respectiv are capacitate deplina de exercitiu. In cazul in care are totusi loc o procesare a datelor cu caracter personal pentru o persona care nu este majora, vom sista procesarea acestor date odata cu luarea la cunostinta a acestui fapt.



Orice prelucrare a datelor cu caracter personal ale minorilor se realizeaza in conformitate cu cerintele legale si in cazuri strict determinate. Minorii care au implinit varsta de 14 ani pot achizitiona servicii,  solicita si primi comunicatii de la compania noastra numai daca au acordul reprezentantului sau tutorelui legal, conform legii.



11. Ce facem in cazul incidentelor de securitate?

Informarea dumneavoastra si a autoritatilor este primul pas. Remedierea situatiei aparute este prioritatea noastra.


In cazul in care survine o incalcare a datelor cu caracter personal vom notifica autoritatile competente pentru protectia datelor in termen de 72 de ore, in functie de gradul de risc pentru client sau pentru vizitatorul site-ului. Clientii afectati sau vizitatorii site-ului vor fi, de asemenea, notificati in legatura cu incalcarea.



Vom lua toate masurile necesare remedierii situatiilor aparute, in vederea protejarii drepturilor dumneavoastra.



12. Ce inregistrari se pastreaza?



Pastram inregistrari pentru a demonstra respectarea cerintelor prezentei politici.



Vom pastra inregistrari relevante despre:

a. scopul procesarii datelor cu caracter personal;

b. categoriile persoanelor vizate si ale datelor cu caracter personal prelucrate;

e. atunci cand este posibil, perioadele de pastrare preconizate pentru diferite categorii de date cu caracter personal;

f. o descriere generala a masurilor de securitate utilizate pentru protejarea datelor cu caracter personal;

g. exercitarea drepturilor pe care le aveti.



Consideratii generale



Utilizarea (incluzând vizitarea sau cumpararea produselor) acestui site presupune sa cititi si acceptati în totalitate termenii si conditiile ce vor fi detailate mai jos. Pentru folosirea în cele mai bune conditii a site-ului, se recomanda citirea cu atentie a termenilor si conditiilor.

Site-ul www.librariabucuresti.com este întretinut si administrat de societatea Voyager Premium Books SRL.

Voyager Premium Books SRL îsi asuma dreptul de a face orice modificari ale acestor prevederi, precum si orice modificari site-ului www.librariabucuresti.com, structurii acestuia sau orice alte modificari ce ar putea afecta site-ul, fara a fi necesara vreo notificare prealabila catre utilizatori în acest sens. Cea mai recenta versiune a termenilor si conditiilor poate fi citita oricând folosind legatura "termeni si conditii" din josul paginilor site-ului.



Drepturi de autor



Întregul continut al site-ului www.librariabucuresti.com (imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica web, scripturi si orice alte date), este proprietatea societatii Voyager Premium Books SRL si a editurilor cu care colaboreaza, si este aparat de legea pentru protectia drepturilor de autor si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul Voyager Premium Books SRL sau al proprietarilor de drept a oricaror dintre elementele de mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare. Compania a fost foarte atenta în selectarea materialelor care apar pe site-ul www.librariabucuresti.com. Daca totusi credeti ca am încalcat drepturile de autor pe care le aveti vizavi de continutul site-ului www.librariabucuresti.com va rugam sa ne scrieti de urgenta la adresa de email: office@librariabucuresti.com.



Comentarii, comunicari si alte date/informatii



Cei care acceseaza/viziteaza site-ul pot face comentarii si orice alte comunicari; sa transmita sugestii, idei, întrebari sau alte informatii, atât timp cât continutul acestora nu este ilegal, obscen, amenintator, defaimator, nu tulbura în nici un fel viata privata a altor persoane, nu încalca drepturile de proprietate intelectuala, nu contine virusi, texte vizând diverse campanii de promovare, scrisori în lant, email-uri în masa sau orice alta forma de spam. Persoanele care vor utiliza o adresa falsa de email sau vor transmite mesaje electronice sau orice alte comunicari în numele unei alte persoane fizice sau juridice sau în numele oricarei alte entitati vor fi sanctionate în conformitate cu legile în vigoare. Societatea Voyager Premium Books SRL are dreptul (dar nu si obligatia) de a sterge orice astfel de continuturi identificate pe site. Societatea Voyager Premium Books SRL nu va purta responsabilitatea si nici nu va putea fi obligata la nici un fel de despagubiri pentru orice fel de daune produse de asemenea comunicari. În cazul trimiterii sau afisarii unor materiale/documente, se considera ca utilizatorul confera societatii Voyager Premium Books SRL si afiliatilor/asociatilor acesteia dreptul neexclusiv, nelimitat, gratuit, irevocabil si retransmisibil de a folosi, reproduce, modifica, adapta, publica, traduce, crea opere derivate, precum si dreptul de a distribui, de a prezenta aceste continuturi oriunde în lume, prin orice mijloc. Se garanteaza, de asemenea, societatii Voyager Premium Books SRL si afiliatilor/asociatilor sai sau celor carora le retransmite dreptul de licenta dreptul de a utiliza numele pe care îl asociati cu un astfel de continut. Utilizatorul garanteaza ca are toate drepturile asupra continutului pe care îl afiseaza sau transmite pe site, prin orice modalitate, astfel încât, prin folosirea acestui continut, sa nu cauzeze prejudicii nici unei persoane. Voyager Premium Books SRL nu îsi asuma nici o responsabilitate pentru continutul mesajelor/comunicarilor afisate/transmise de un utilizator prin intermediul site-ului www.librariabucuresti.com.

Prin accesarea site-ului www.librariabucuresti.com, folosirea, vizitarea, comandarea, abonarea la newsletter sau trimiterea de email-uri adresate societatii Voyager Premium Books SRL, comunicarea se realizeaza în mod electronic, se considera ca utilizatorul consimte primirea notificarilor de la Voyager Premium Books SRL în modalitate electronica, incluzând si comunicari prin email sau prin anunturi pe site.



Datele personale, informatii si securitatea lor



Pe site-ul www.librariabucuresti.com, utilizatorul este responsabil pentru toate activitatile care survin prin accesarea contului si parolei personale. Societatea Voyager Premium Books SRL nu poate fi facuta responsabila pentru erorile survenite în urma neglijentei utilizatorului privind securitatea si confidentialitatea contului si parolei sale.

Datele personale ale utilizatorului vor putea fi folosite de catre Voyager Premium Books SRL numai în scopul declarat al acestui site. Informatiile din contul de înregistrare, precum si datele din formularul de comanda vor fi folosite pentru a trimite utilizatorului confirmarea comenzilor, livrarea produselor comandate, informari despre eventualele promotii, buletinele informative (newsletter) etc.

Site-ul www.librariabucuresti.com colecteaza informatii referitoare la utilizatori în procesul de înregistrare pe site si prin folosirea de cookies-uri. Când utilizatorii solicita pagini de pe server-ul unde este gazduit site-ul, acesta colecteaza automat unele informatii despre solicitanti, cum ar fi adresele IP. Aceste adrese sunt folosite de calculatoarele din retea pentru a expedia utilizatorilor paginile cerute de acestia.

Datele personale vor putea fi însa transmise autoritatilor în drept sa verifice tranzactiile comerciale sau altor autoritati în drept sa efectueze orice verificari justificate în baza legii, daca acest lucru va fi solicitat în conformitate cu legile în vigoare.

Voyager Premium Books SRL se obliga sa nu faca publice sau sa nu vânda bazele de date continând informatii referitoare la datele personale ale clientilor sai.

Voyager Premium Books SRL garanteaza securitatea si confidentialitatea datelor gazduite si transmise prin sistemul sau informatic. Voyager Premium Books SRL nu îsi asuma însa responsabilitatea pentru pierderile de informatii cauzate de orice defectiuni sau erori ale software-ului cu care este conceput si gazduit site-ul si nici nu garanteaza faptul ca site-ul, serverul/serverele sau emailurile expediate de www.librariabucuresti.com nu contin virusi sau alte componente daunatoare. De asemenea, societatea Voyager Premium Books SRL nu raspunde pentru eventualele probleme de securitate ale serverului ce gazduieste site-ul sau pentru problemele cauzate de functionalitatea conexiunii internet.



Accesul la site



Societatea Voyager Premium Books SRL garanteaza utilizatorului acces limitat, în interes personal, pe acest site si nu îi confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul în orice alta maniera, în scopuri comerciale sau contrare intereselor societatii Voyager Premium Books SRL, fara acordul scris al acesteia. De asemenea, va angajati sa suportati orice costuri aditionale legate de accesarea site-ului, cum ar fi cele solicitate de furnizorii de servicii telefonice si de internet.



Limitare de responsabilitate



Societatea Voyager Premium Books SRL si furnizorii/partenerii sai, nu îsi asuma responsabilitatea si nu poate fi facuta vinovata pentru pagubele aparute prin folosirea în orice fel a produselor achizitionate prin intermediul acestui site. Site-ul www.librariabucuresti.com si materialele aferente sunt folosite "asa cum sunt" si "atât cât sunt disponibile" fara garantii de nici un fel. Societatea Voyager Premium Books SRL nu ofera nici o garantie, nici în mod expres si nici implicit, în ceea ce priveste inclusiv, dar fara limitare la functionarea acestui site, informatia, continutul, materialele sau produsele de pe site, precum si potrivirea lor pentru un anumit scop. Utilizatorii sunt de acord în mod expres ca folosirea acestui site si cumpararea produselor se face pe propriul risc.

Informatia prezentata poate include inacurateti de ordin tehnic sau erori de tastat. Informatiile acestui site va sunt oferite cu buna credinta, din surse apreciate ca fiind de încredere. Nu garantam ca informatiile sunt exacte, complete sau obiective, de aceea nimeni nu trebuie sa se bazeze pe ele pentru nici un scop. În eventualitatea în care pretul produsului sau unele caracteristici ale produsului au fost gresit introduse în bazele noastre de date sau afisate gresit, iar livrarea nu s-a efectuat înca, compania noastra îsi aloca dreptul de a anula livrarea respectivului produs si de a anunta clientul în cel mai scurt timp despre eroarea aparuta.



Declinarea responsabilitatii



Continutul site-ului www.librariabucuresti.com (texte, descrieri ale produselor, caracteristici tehnice, imagini, simboluri) a fost alcatuit în strânsa colaborare cu furnizorii produselor prezentate. Din acest motiv, compania Voyager Premium Books SRL nu îsi asuma responsabilitatea pentru descrierile produselor prezentate în magazinul nostru, acestea fiind identice cu cele puse la dispozitia noastra de catre furnizorii fiecarui produs.

Voyager Premium Books SRL nu poate garanta disponibilitatea în stocuri a tuturor produselor afisate. Din acest motiv, compania Voyager Premium Books SRL îsi asuma dreptul de a nu livra partial sau integral o anumita comanda în cazul în care anumite produse nu mai apar în oferta curenta a furnizorului sau nu sunt disponibile din alte motive (lipsa momentana din stoc, epuizarea editiei, etc).

Valoarea maxima a obligatiilor societatii Voyager Premium Books SRL fata de orice client în cazul nelivrarii sau al livrarii necorespunzatoare a produselor cumparate este valoarea sumelor încasate de Voyager Premium Books SRL de la respectivul client.



Preturi si campanii promotionale



Preturile produselor sunt cele afisate pentru fiecare produs în parte.

Societatea Voyager Premium Books SRL va putea desfasura orice campanie promotionala referitor la produsele afisate pe site, promotii ale caror conditii vor fi stabilite în întregime de catre Voyager Premium Books SRL. Aceste conditii sunt aduse la cunostinta eventualilor participanti numai prin intermediul site-ului propriu . De promotii beneficiaza doar acele comenzi care respecta întocmai regulile afisate pe site. De asemenea promotiile se aplica doar comenzilor care sunt înregistrate de catre companie în perioada de timp în care promotia este valida si numai în limita stocului disponibil. Voyager Premium Books SRL nu garanteaza disponibilitatea pe stoc a produselor pentru promotie si o poate întrerupe sau anula în orice moment fara nici o notificare prealabila.



Legaturi/link-uri



Societatea Voyager Premium Books SRL nu raspunde de continutul, calitatea sau natura site-urilor la care se ajunge prin legaturi de pe acest site (legaturi de natura comerciala sau publicitara). Raspunderea pentru aceste site-uri o poarta în întregime proprietarii acestora.



Conditii de Retur


Conform Ordonantei de urgenta nr 34/4.06.2014 privind drepturile consumatorilor ?n cadrul contractelor la distan?a, cumparatorul are dreptul sa notifice ?n scris Voyager Premium Books SRL ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, ?n termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului.

Cheltuielile directe de returnare a produselor sunt ?n sarcina cumparatorului. Adresa de returnare a produselor este: str. Transilvaniei nr. 24, Bucuresti.

Pentru exercitarea dreptului de denuntare unilaterala a contractului trebuie sa ne informati ?n scris, pe email, la adresa office@librariabucuresti.com.

Rambursarea sumelor se va face ?n cel mult 30 de zile de la data acceptarii returului de catre Voyager Premium Books SRL. Pentru a fi acceptata returnarea produselor, acestea trebuie sa fie ?n aceeasi stare ?n care v-au fost livrate (sa nu fie deteriorate; integritatea documentelor ?nsotitoare).

Pentru a putea solutiona c?t mai repede cererea dumneavoastra de restituire, va recomandam sa rambursati produsele prin intermediul Nemo Curier sau Fan Curier si nu prin intermediul Postei Rom?ne.

Puteti opta pentru ?nlocuirea produsului returnat cu un altul disponibil pe stoc. ?n cazul ?n care doriti ?nlocuirea produsului returnat cu un altul disponibil pe stoc, cheltuielile cu livrarea vor fi suportate de dumneavoastra, ca si client. ?nlocuirea cu un produs cu o valoare mai mare presupune plata diferentei prin ramburs la primirea coletului.

Daca vi s-a livrat alt produs dec?t cel comandat sau un produs ce prezinta defecte, contactati ?ntr-un interval de 3 zile lucratoare Voyager Premium Books SRL (telefon 0730959925 sau office@librariabucuresti.com) pentru a reclama aceasta situatie si ne vom asigura ca produsul sa fie ?nlocuit cu un produs nou. Costurile de retur si de transport pentru produsul ?nlocuitor, daca este cazul, sunt suportate de catre Voyager Premium Books SRL. Pentru produsele ale caror colete prezinta deteriorari vizibile la primirea prin curier, va recomandam sa refuzati receptia lor.


Dispute si conflicte



Orice conflict aparut între www.librariabucuresti.com si clienti se încearca a fi rezolvat pe cale amiabila prin întelegere între cele doua parti. În cazul în care acest lucru nu este posibil se vor aplica prevederile legale românesti din acest domeniu iar solutionarea conflictelor este de compententa instantelor de judecata române.



Conditii legale



Site-ul www.librariabucuresti.com functioneaza conform tuturor prevederilor legale în vigoare ale Statului Român.



Dispozitii finale



Daca oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasita nula sau nevalida, indiferent de cauza, aceasta clauza nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze. Odata cu cumpararea si lansarea comenzii, clientul accepta fara obiectiuni conditiile si termenii de utilizare, valoarea acestora fiind aceeasi cu un contract valabil încheiat.



Fiind de acord cu acesti Termeni si Conditii clientul îsi asuma în totalitate aceste riscuri.



Date de identificare ale companiei:



SC Voyager Premium Books SRL

Adresa postala: str. Minerva nr. 1, bl. 67, sc. A, ap. 35, Ploiesti,

Punct de lucru: str. Transilvaniei nr. 24, Bucuresti

Cod Unic de Înregistrare: RO28130574

Nr. de înregistrare: J29/321/2011

Telefon: 0730959925

Email: office@librariabucuresti.com





 

Abonare
Relatii clienti
termeni si conditii
ANPC
| Despre noi | Carti Online | Reguli confidentialitate | Sitemap |

LIBRARIA BUCURESTI ONLINE