Libraria Bucuresti, numai carti bune
Libraria Bucuresti, numai carti bune
Povești cu femei măritate

Contul meu

Cosul meu

Relatii Clienti

Cum Cumpar ?
NOUTĂȚI
IN LIBRĂRIE
BESTSELLER
TOP 20
OFERTE SPECIALE
PROMOŢII ŞI PACHETE
PAULO COELHO
FII CA RÂUL CARE CURGE
Aboneaza-te la newsletter
ANPC
The Lean Startup
-10
The Lean Startup
Editura: Publica
Data aparitiei: 2013
Numar de pagini: 336
Autor(i): Eric Ries
Editura: Publica
Colectia: Colectia de Antreprenoriat
Disponibilitate: In stoc

The Lean Startup - Cum antreprenorii din ziua de azi se folosesc de inovatia continua pentru a crea afaceri de succes

Ca miscare, abordarea Lean Startup trebuie sa evite doctrinele si ideologiile rigide. Trebuie sa evitam caricatura unei formule stiintifice scortoase sau lipsa umanitatii în munca. De fapt, stiinta este unul ...
Pret: 59,00 lei
Pret: 53,10 lei
buc.

The Lean Startup

The Lean Startup - Cum antreprenorii din ziua de azi se folosesc de inovatia continua pentru a crea afaceri de succes

Ca miscare, abordarea Lean Startup trebuie sa evite doctrinele si ideologiile rigide. Trebuie sa evitam caricatura unei formule stiintifice scortoase sau lipsa umanitatii în munca. De fapt, stiinta este unul dintre scopurile cele mai creative ale umanitatii. Consider ca aplicarea acestor principii în antreprenoriat va debloca un depozit urias de potential uman.

Cum ar arata o organizatie daca toti angajatii sai ar fi înarmati cu superputerile organizatorice Lean Startup?

(ERIC RIES)

Aceasta este o carte pentru antreprenori si viitori antreprenori. Cele cinci principii ale LEAN STARTUP, care stau la baza celor trei parti ale acestei carti, sunt urmatoarele:

1. Antreprenori se gasesc pretutindeni. Nu trebuie sa lucrezi într-un garaj pentru a face parte dintr-o companie startup. Conceptul antreprenoriatului îi include pe toti cei care lucreaza în ceea ce se întelege printr-o companie startup: o institutie umana menita sa creeze noi produse si servicii în conditii de extrema incertitudine.

2. Antreprenoriatul înseamna management. O companie startup este o institutie, nu doar un produs, asadar necesita un nou tip de management, special ajustat pentru acest context de extrema nesiguranta.

3. Învatare validata. Companiile startup exista nu numai pentru a face lucruri, bani sau a oferi servicii clientilor. Ele exista pentru a învata cum se construieste o afacere sustenabila.

4. Construieste-Evalueaza-Învata. Activitatea fundamentala a unei companii startup este aceea de a transforma ideile în produse, de a evalua raspunsul clientilor si apoi de a învata daca trebuie sa pivoteze sau sa persevereze. Toate procesele reusite de lansare trebuie ajustate pentru a accelera aceasta bucla de reactie.

5. Contabilitate pentru inovare. Pentru a îmbunatati rezultatele antreprenoriale si pentru a pastra antreprenorii responsabili, trebuie sa ne concentram pe lucrurile plictisitoare: cum sa masuram progresul, cum sa fixam jaloane, cum sa prioritizam munca.

Argumentul UniCredit Tiriac Bank

Suntem în zorii celui de-al doilea secol al managementului. Este o adevarata provocare sa realizam ceva maret cu oportunitatea care ni s-a oferit. Miscarea Lean Startup îi asigura pe cei care doresc sa realizeze ceva grandios ca au la îndemâna instrumentele necesare pentru a schimba lumea.

Ce parere ai despre cartea "The Lean Startup" ?

Abonare newsletter
Relatii clienti
termeni si conditii
Filocalia sfintelor nevointe ale desavarsirii
| Despre noi | Carti Online | Reguli confidentialitate | Sitemap |
© LIBRARIA BUCURESTI ONLINE