Libraria Bucuresti, numai carti bune
Libraria Bucuresti, numai carti bune
Povești cu femei măritate

Contul meu

Cosul meu

Relatii Clienti

Cum Cumpar ?
NOUTĂȚI
IN LIBRĂRIE
BESTSELLER
TOP 20
OFERTE SPECIALE
PROMOŢII ŞI PACHETE
PAULO COELHO
FII CA RÂUL CARE CURGE
Aboneaza-te la newsletter
ANPC
Viata lui Freud. Turnul nebunilor. Paria. 2 volume
-10
Viata lui Freud. Turnul nebunilor. Paria. 2 volume
Editura: Polirom
Data aparitiei: 2019
Numar de pagini: 1144
Autor(i): Irving Stone
Editura: Polirom
Disponibilitate: In stoc

Viata lui Freud este o opera monumentala, care a necesitat sase ani de scris si cercetari neîntrerupte, precum si interviuri cu urmasii lui Sigmund Freud, construind un portret fascinant si nuantat al parintelui psihanalizei de-a lungul evolutiei sale, atît în viata intima si de familie, cît si în lungii ani ...
Pret: 59,00 lei
Pret: 53,10 lei
buc.
CARTI » Beletristica » Viata lui Freud. Turnul nebunilor. Paria. 2 volume

Viata lui Freud. Turnul nebunilor. Paria. 2 volume

Viata lui Freud este o opera monumentala, care a necesitat sase ani de scris si cercetari neîntrerupte, precum si interviuri cu urmasii lui Sigmund Freud, construind un portret fascinant si nuantat al parintelui psihanalizei de-a lungul evolutiei sale, atît în viata intima si de familie, cît si în lungii ani de cercetari chinuitoare ce au dus la descoperirile sale revolutionare.

Cartea îsi poarta cititorul prin Viena sfîrsitului de secol XIX si începutului de secol XX, precum si prin mintea ingenioasa a lui Freud, urmarind îndeaproape complexa retea de revelatii care au dus la o întelegere cu totul noua a psihicului si civilizatiei umane.

Astfel, conceptele sistemului freudian sînt explicate limpede, din interior, odata cu impactul pe care l-au avut asupra discipolilor si vietii medicale a vremii.

Dincolo de imaginea supradimensionata a figurii ramase în istorie, este schitat portretul unui om exceptional, cu defectele si excesele sale, devorat mai presus de orice de pasiunea pentru spiritul uman.

„Împotriva lui Sigmund Freud s-a dezlantuit un adevarat uragan. Numele îi era luat în raspar, era numit dezaxat, maniac sexual, amator de pornografie, defaimator al calitatilor spirituale ale omului, indecent, nerusinat, libidinos, bestial, o rusine a profesiei sale, un Antihrist.

Criticii lui, la fel ca prietenii, îi reprosau mai ales materialele referitoare la sexualitatea infantila, adunate de la pacientii care se întorceau, unul dupa altul, în copilarie, trecînd prin nenumarate straturi ale memoriei ca sa ajunga la amintirile ascunse despre sexualitatea timpurie.” (Irving Stone)

Ce parere ai despre cartea "Viata lui Freud. Turnul nebunilor. Paria. 2 volume" ?

Cine a cumparat Viata lui Freud. Turnul nebunilor. Paria. 2 volume, a mai cumparat si:
Elias si spioana Carturarilor 1. Focul din cenusa
Sabaa Tahir
Frumusete si intristare
Yasunari Kawabata
Ultima aniversare
Liane Moriarty
Barbatul ratacit
Jane Harper
Abonare newsletter
Relatii clienti
termeni si conditii
Filocalia sfintelor nevointe ale desavarsirii
| Despre noi | Carti Online | Reguli confidentialitate | Sitemap |
© LIBRARIA BUCURESTI ONLINE