Libraria Bucuresti, numai carti bune
Libraria Bucuresti, numai carti bune
Evanghelia pe scurt

Contul meu

Cosul meu

Relatii Clienti

Cum Cumpar ?
NOUTĂŢI
ÎN LIBRĂRIE
BESTSELLER
TOP 20 VANZĂRI
OFERTE SPECIALE,
COLECŢII ŞI PACHETE
SUPERCĂRŢI
ÎN PREGĂTIRE
Aboneaza-te la newsletter
ANPC
Vedanta, 7 pasi spre samadhi
Vedanta, 7 pasi spre samadhi
Editura: Pro-Editura
Data aparitiei: 2005
Numar de pagini: 348
Autor(i): Osho
Editura: Dinasty Books
Colectia:

Cand misionarii crestini au venit pentru prima data in Africa, s-au aflat intr-o mare dificultate.
Biblia trebuia tradusa, iar in Biblie Dumnezeu e descris intotdeauna ca fiind alb, iar Diavolul ca fiind negru. Asa ca a aparut o problema - cum sa le spui negrilor ca Diavolul e negru si Dumnezeu ...
Apare in curand
CARTI » Librarie online » Vedanta, 7 pasi spre samadhi

Vedanta, 7 pasi spre samadhi

Cand misionarii crestini au venit pentru prima data in Africa, s-au aflat intr-o mare dificultate.
Biblia trebuia tradusa, iar in Biblie Dumnezeu e descris intotdeauna ca fiind alb, iar Diavolul ca fiind negru. Asa ca a aparut o problema - cum sa le spui negrilor ca Diavolul e negru si Dumnezeu e alb? Ei il puteau concepe pe Dumnezeu ca fiind negru si pe Diavol ca fiind alb. Si era firesc, ei il descrisesera intotdeauna pe Dumnezeul lor ca fiind negru; Diavolul lor fusese intotdeauna alb. S-ar putea sa nu stii ce au trebuit sa faca misionarii crestini. In traducerile africane ale Bibliei, Dumnezeu e zugravit ca fiind negru, iar diavolul, alb; altfel n-ar fi existat comunicare, n-ar fi fost posibila nici o confluenta.BR>
Noi concepem lucrurile cu mintea; mintea asta interpreteaza intruna. Putem intelege frumusetea si uratenia - dar cum e cu alte interpretari. Daca omul dispare, in lume nu va mai fi nevoie de bine si de rau, nimic nu va mai fi moral si nimic nu va mai fi imoral. Toata moralitatea noastra, toata judecata noastra se datoreaza conceptiilor.

1. Catre adevar ... 5
2. Dobândirea adevaratilor ochi ... 33
3. Cu toata inima ta ... 53
4. Cunoasterea suprema ... 71
5. Cu rabdare adânca ... 95
6. Prin bunavointa înteleptilor ... 113
7. Tu devii prinosul ... 133
8. Mintea nesovaitoare ... 149
9. Mijlocul e scopul ... 171
10. Sublimul este spontan ... 189
11. Unul în cele multe ... 211
12. Ramâne numai cunoasterea ... 227
13. Când dispare moneda ... 249
14. Flacara nemiscata a unei lampi ... 265
15. Dumnezeu te cauta ... 289
16. Arta de a muri ... 307

Fragmente:

Existenta e multumita de tine când esti adevarat; când esti neadevarat, existenta nu e multumita de tine. Nu ca ar exista cineva care e multumit si nemultumit. Felul în care se comporta existenta este ca orice lege a naturii - gravitatia, de exemplu. Daca mergi într-un fel echilibrat, gravitatia e multumita de tine, gravitatia nu va fi distructiva fata de tine. Dar, daca îti pierzi echilibrul, cazi la pamânt. S-ar putea sa ramâi infirm pe viata, s-ar putea sa-ti rupi oasele. Gravitatia e nemultumita de tine, nu e multumita de tine. Dar nu exista nimeni care decide - asta e o lege a naturii. Daca urmezi legea vei fi fericit, daca nu urmezi legea vei fi nefericit.
   Asta este ceea ce în Orient se numeste legea karmei, legea faptelor. Daca faptele tale urmeaza legea suprema, vei obtine tot mai multe binecuvântari. Daca mergi împotriva ei, vei cadea imediat în suferinta. Nu exista nici un conducator suprem care sa decida faptele fiecaruia, cine face rau si cine face bine, si cine trebuie trimis în rai si cine trebuie azvârlit în iad - nu exista nimeni care sa faca asta. Cu fiecare miscare îti creezi raiul tau si iadul tau. Daca urmezi legea suprema, clipa de clipa îti creezi propriul rai. Daca o iei razna, daca mergi împotriva legii, îti creezi iadul, nu raiul.
   Faptul ca zeul a fost încântat e doar un mod de a spune. De ce a fost el încântat, multumit? A fost multumit pentru ca acest om, Sankriti, acest întelept, Sankriti, avea adevaratii ochi pentru a privi. Devenise pur, inocent. Ochii sai erau goi de orice teorie, doctrina, scriptura. El nu proiecta nimic din ochi. El pur si simplu absorbea. îsi folosea ochii pentru a privi, nu pentru a interpreta.

   Foarte încântat de faptul ca înteleptul i s-a închinat cu chakshusmati vidya, zeul soare a spus: "Un brahman care recita zilnic aceasta vidya nu va suferi de boli de ochi..."

   Noi toti suferim de boli de ochi. Asta e doar o exprimare simbolica. Nu ca am folosi ochelari - nu de acei ochi e vorba. Chiar si un orb sufera de boli de ochi, si el n-are ochi. Nu de, acesti ochi vizibili e vorba.

***

...cei care îl urmau; multi erau discipolii lui. Ei nu faceau decât sa stea în jurul lui Tojo, erau în contact cu tacerea lui, si multi se transformau. Tojo si-a strâns toti adeptii si a spus: "Diseara, când soarele apune, voi muri. Asta e prima si ultima mea declaratie."
   Cineva a întrebat: "Daca poti sa vorbesti, de ce ai tacut toata viata?" El a raspuns: "Tot restul e nesigur, numai moartea e sigura. Iar eu vreau sa vorbesc numai despre ceva care e sigur."

   O data ce te-ai nascut, moartea e sigura; tot restul e nesigur. De ce e moartea atât de sigura? Nu se poate face nimic în privinta ei. stiinta poate ajuta la prelungirea vietii, dar moartea nu poate fi distrusa, ea este continuta în însusi fenomenul nasterii; s-a întâmplat deja. Moartea este un pol al aceluiasi fenomen pentru care nasterea e începutul; ea e celalalt pol.
   Este exact ca în cazul unui magnet: la un magnet ai doi poli - polul pozitiv si polul negativ. Poti reteza polul negativ, poti taia magnetul pe jumatate, dar imediat, în locul în care ai taiat, va aparea polul negativ. Acum ai doi magneti si fiecare magnet are doi poli, negativ si pozitiv, înainte era un magnet, si el avea doi poli, negativ si pozitiv. Acum l-ai taiat în doua bucati. Cea care are polul pozitiv îl va crea imediat si pe cel negativ, iar cea care are polul negativ îl va crea imediat si pe cel pozitiv. Poti continua sa tai magnetul, însa, indiferent cât de multe fragmente ai, fiecare va avea doi poli - pentru ca magnetul nu poate exista cu un pol, e imposibil.
   Viata are doi poli: nasterea este polul pozitiv, moartea este cel negativ. Nu poti distruge, poti cel mult prelungi. Poti sa faci, cel mult, un magnet mai mare, dar celalalt pol va fi acolo. Poti sa-1 tai si sa faci un magnet mai mic, dar celalalt pol va fi prezent. Asa ca, orice ar nascoci stiinta, moartea nu poate fi distrusa. tine minte, prin stiinta e cu neputinta sa nimicesti moartea.
   O data ce te-ai nascut, trebuie sa mori. Dar în clipa de fata, în spatele acestui eu, curge nenascutul. Daca poti privi si vedea si simti nenascutul, frica de moarte dispare - altfel n-ai cum sa distrugi frica.
   Moartea exista si tu ai sa mori; ca eu, nu poti sa fii nemuritor. Dar daca privesti adânc, si daca poti sa gasesti adâncimea eului tau unde nu mai exista eu, daca poti sa vezi oceanul de dincolo de val, esti deja nemuritor. Însa cel care e ascuns dincolo nu s-a nascut niciodata. Daca nu ajungi sa cunosti ceea ce nu s-a nascut, nu poti deveni nemuritor.


****

Asa ca începutul fiecarui pas va fi o lupta. Vor fi suisuri si vor fi coborâsuri. Uneori te vei simti foarte nefericit, frustrat; ori de câte ori contactul cu metoda se pierde, ori de câte ori te-ai abatut din drum, te vei simti frustrat, te vei simti deprimat, trist, pierdut. Vor fi si momente de fericire intensa. Ori de câte ori recapeti controlul, ori de câte ori devii stapânul, chiar si pret de câteva clipe, vei simti o bucurie intensa raspândindu-se în toata fiinta ta. Vor exista piscuri si vai. Ele vor disparea numai atunci când efortul constient a disparut, când metoda nu mai e metoda, când metoda a devenit însasi constiinta ta, când nu mai trebuie s-o tii minte, când poti sa o uiti de tot si ea totusi creste continuu, curge, când nu mai trebuie nici macar sa te gândesti la ea - atunci ea devine spontana, fireasca, sahaj. Acesta este sfârsitul fiecarui pas.
   tine minte urmatorul lucru: prin antrenament constant vine un moment când poti sa renunti complet la antrenament; iar daca nu poti sa lasi antrenamentul, nu ai ajuns.
   Maestrii taoisti au folosit multe domenii artistice, printre care poezia si pictura, ca terenuri de antrenament. în China si Japonia pictura se foloseste de secole. Pictura taoista are un principiu, iar acel principiu este ca mai întâi trebuie sa devii expert în pictura, în tehnica picturii - asta ia multi ani -, iar dupa aceea, timp de câtiva ani, sa te lasi de tot de pictura. Trebuie sa uiti ca esti pictor: sa arunci pensulele, culorile, uleiurile, si sa-ti scoti din minte ca ai învatat ceva. Timp de câtiva ani trebuie sa te îndepartezi complet de pictura. Când gândul a fost îndepartat de tot, maestrul spune iarasi: "Acum începe." Acum nu esti tehnician. Cunosti tehnica, dar nu esti tehnician. Acum pictezi ca un copil mic. Efortul a încetat, pictatul a devenit lipsit de efort. Numai atunci se nasc profesorii-maestri.

   Am sa spun o poveste. Cândva, în Birmania urma sa se construiasca un templu mare, si usa principala trebuia sa fie ceva unic pe pamânt. Au fost chemati multi pictori, maestri zen, maestri taoisti, si cel mai bun dintre ei a fost invitat sa proiecteze usa. Acel mare maestru avea obiceiul ca, ori de câte ori picta ceva, schita ceva, discipolul sau sef statea lânga el si, când termina desenul, îl întreba pe discipolul-sef daca era bine. Daca discipolul spunea "nu", maestrul arunca desenul si o lua de la capat, si tot asa, pâna când discipolul spunea: "Da, e bine, asta e."
   Proiectarea acestei porti principale a templului a devenit o problema, pentru ca discipolul spunea întruna "nu". Maestrul a facut cel putin o suta de desene. Au trecut multe luni. Maestrul îsi dadea toata silinta, muncea cum nu mai muncise în viata lui, pentru ca vroia sa termine odata proiectul.


****
Întrebarea 1

   Daca totul se întâmpla pur si simplu, atunci poate exista vreun scop final în toate, sau viata e doar un accident? Se poate spune ca viata evolueaza înspre vreun scop final?

   E foarte greu de înteles, mai ales pentru mintea occidentala, ca viata e lipsita de scop. si e frumos ca e lipsita de scop. Daca ar avea scop, atunci toata treaba ar deveni absurda - atunci cine ar hotarî scopul? Atunci trebuie conceput un Dumnezeu care hotaraste scopul, si atunci fiintele umane devin doar niste marionete; atunci libertatea nu e cu putinta. Iar daca exista vreun scop, atunci viata devine practica, nu poate fi extatica, încântatoare.
   Occidentul gândeste în termenii scopului, dar Orientul gândeste în termenii lipsei de scop. Orientul spune ca viata nu e o afacere, e o joaca. Iar joaca nu are nici un scop. Sau poti sa spui ca viata e propriul ei scop: sa te joci e suficient. Viata nu urmareste vreun scop, viata însasi e scopul. Ea nu evolueaza catre vreun absolut; chiar în clipa asta, aici si acum, viata e absoluta.
   În Orient, viata e acceptata asa cum e. Ea nu se îndreapta catre vreun scop, pentru ca, daca ar exista vreun scop, cine ar decide scopul si de ce? Daca Dumnezeu îl decide, poti sa pui aceeasi întrebare cu privire la Dumnezeu: "Care este scopul crearii unei lumi cu scop?" sau "De ce a trebuit el sa creeze o lume cu tinta?" sau, si mai profund, "Care este scopul existentei lui Dumnezeu?".
   Poate ca viata are un scop si Dumnezeu decide scopul, dar atunci existenta lui Dumnezeu trebuie pusa sub semnul întrebarii - de ce exista el -, si astfel întrebarea este pur si simplu împinsa un pas mai înainte. Atunci Dumnezeu devine lipsit de scop, sau trebuie sa creezi alt Dumnezeu, care sa decida care e scopul acestui Dumnezeu. si atunci vei continua tot asa la infinit, si undeva în adâncul tau vei ajunge la concluzia ca acest fenomen e lipsit de scop.
   Asa ca de ce sa mergi de la lume la Dumnezeu? De ce sa nu spui ca viata însasi e lipsita de scop? Tot jocul logicienilor, al teologilor e stupid într-un fel. Ei spun: "Dumnezeu a creat lumea, pentru ca, daca nu ar fi existat cine sa o creeze, cum ar fi putut lua fiinta lumea?". Dar se poate...

****

Du-te la cineva umil, uita-te bine la el, urmareste-l, si vei vedea ca eul lui e foarte subtil, atâta tot. El spune întruna: "Sunt o persoana umila." Insista ca e umil. Umilinta lui a devenit mândria si eul lui, iar daca îi spui "Ba nu esti umil", se va supara. Daca îi spui: "Am vazut la tine în oras o persoana mai umila ca tine", el îti va spune: "Imposibil. Eu sunt cel mai umil." Dar "eu sunt" ramâne. Acum "eu"-ul afirma umilinta, înainte afirma altceva.

   Se zice ca un mare rege s-a dus sa se roage într-o moschee. Era o sarbatoare religioasa pentru mahomedani, asa ca el se ruga. Era dimineata devreme, era întuneric, si în moschee nu mai era nimeni în afara de el. Regele se ruga: "Allah, Dumnezeul meu, eu sunt nimeni, sunt doar praful de pe picioarele tale."
   În timp ce spunea asta, îsi dadu brusc seama ca mai era cineva în moscheea întunecoasa, în alt colt. Cineva care spunea acelasi lucru: "Allah, Dumnezeul meu, eu sunt nimeni, sunt doar praful de pe picioarele tale."
   Regele se enerva. Spuse: "Cine spune în fata mea ca e nimeni? Când eu spun ca sunt nimeni, cine mai pretinde aici ca e nimeni?". Iar când se lumina de ziua si regele putu sa vada în jur, vazu ca celalalt om care se ruga era un cersetor. Atunci regele spuse: "tine minte, când un rege spune ca e nimeni, nimeni altcineva nu poate sa afirme asta - iar tu esti doar un cersetor!" Asa ca pâna si nulitatea poate sa faca parte din eu.
   În al saselea stadiu eul dispare, dar si lipsa de eu. Atunci vor fi probleme. Daca lipsa de eu dispare, vei avea dificultati în a interpreta. Un întelept nu are eu si nu are umilinta. Daca umilinta exista, înteleptul nu e cu adevarat întelept, nu înca. El n-a ajuns la al saselea stadiu, n-a ajuns la prag.
   Însa atunci vei fi în dificultate, pentru ca tu consideri ca umilinta este o calitate. Daca te duci la un Buddha, n-ai sa vezi la el umilinta. N-ai sa vezi la el nici ego, eu, dar nici umilinta. Iar aceasta disparitie a umilintei ar putea sa te faca sa crezi ca el nu e umil. Buddha spune: "Vedele nu sunt de nici un folos, scripturile trebuie aruncate." Daca te duci la el, o sa ti se para ca nu e umil. El spune ca Vedele nu sunt de nici un folos, ca scripturile trebuie aruncate - pare foarte egoist. Nu e, dar nu e nici umil. Asa ca tot ce spune el nu are legatura nici cu eul, nici cu lipsa eului. Asta va fi problema.
   Uita-te la Iisus. El nu a fost o persoana umila, dar nici egoista. Asta a dat nastere problemei care l-a dus la cruce. Nu era deloc umil. Multi...Despre OSHO

Osho s-a nascut in Kuchawada, Madhya Pradesh (India centrala), la 11 decembrie 1931, fiind primul copil din cei unsprezece, cati aveau sa aiba parinti sai. Tatal sau a fost un modest negustor de haine si apartinea religiei Jaina. In anul 1946, la varsta de 14 ani, Osho are experienta primului sau satori. De-a lungul anilor experientele sale meditative au devenit din ce in ce mai profunde, insa intensitatea cautarii spirituale si-a manifestat efectele asupra sanatatii sale fizice. La varsta de 21 de ani, Osho atinge iluminarea, cea mai inalta culme a constiintei omenesti. In acel moment, spunea el, biografia lui exterioara a luat sfarsit, si de atunci inainte el a trait intr-o stare total lipsita de ego, o stare de unitate cu legile intime ale existentei. "Nenumarate vieti am lucrat asupra mea, luptandu-ma, facand tot ce se poate face, insa nu s-a intamplat nimic. Acum inteleg de ce nu s-a intamplat nimic. Efortul in sine era, de fapt, obstacolul... Nu vreau sa spun prin aceasta ca se poate ajunge fara cautare. Cautarea este necesara, insa vine o vreme cand ea trebuie lasata in urma. Si in ziua in care cautarea s-a oprit ... a inceput sa se intample. O noua energie s-a ridicat ... Venea de nicaieri si de pretutindeni. Era in arbori si in stanci, in cer, in soare si in aer - iar eu credeam ca este foarte departe. Si era atat de aproape ..."

In plan exterior si-a continuat studiile la Universitatea din Sagar, unde a absolvit cu onoruri Prima Clasa de Filozofie, in anul 1956. A fost Campionul dezbaterilor pe intreaga Indie si a castigat Medalia de Aur. Dupa terminarea facultatii, Osho este numit profesor la Colegiul Sanskrit din Rajpur. Un an mai tarziu devine profesor de filozofie la Universitatea din Jabalpur. De asemenea, el intreprinde calatorii in intreaga Indie, vorbind in fata unui larg auditoriu si polemizand cu liderii religiosi in dezbateri publice. In 1966 demisioneaza pentru a se dedica in intregime scopului de a initia omul modern in arta meditatiei. Incepe sa se adreseze unor multimi de 20.000- 50.000 de persoane in cadrul adunarilor ce aveau loc in aer liber. Conduce tabere de meditatie de zece zile. Osho, numit in acea perioada Bhagwan Shree Rajneesh, incepe sa-i initieze pe cautatorii spirituali in neo-sannyas - o cale in care acestia se daruiesc cautarii de sine si meditatiei, fara a renunta la lume sau la orice altceva. Acest punct de vedere relativ la renuntare reprezinta o ruptura totala fata de traditia orientala. Pentru el nu renuntarea la lumea materiala este cea care conteaza ci renuntarea la trecut, la conditionarile si la credintele nefondate pe care fiecare generatie le impune generatiei urmatoare.

In anul 1974, este inaugurat ashramul de la Poona. Influenta spirituala a lui Osho este de nivel mondial, 25000 de persoane trecand anual portile comunitatii. Osho se retrage din ce in ce mai mult in intimitatea camerei sale, pe care o paraseste numai de doua ori pe zi: dimineata - pentru un discurs de nouazeci de minute si seara - pentru a-si initia discipolii si a-i calauzi. Discursurile sale includ toate caile spirituale majore cum ar fi Yoga, Zenul, Taoismul,Tantra si Sufismul. El se refera, de asemenea, la Gautama Buddha, Isus, Mahavira, Lao Tse si la o serie de mistici. Aceste discursuri au fost stranse in apoximativ 650 de volume si traduse in 34 de limbi. Grupurile de terapie existente in jurul lui Osho in acea vreme combinau tehnicile meditative din Orient cu psihoterapia occidentala. Catre sfarsitul anilor '70 ashramul lui Osho devenise o adevarata Mecca a cautatorilor adevarului. In 1981, dupa ce a fost tinta unei incercari de de asasinat, Osho pleaca in SUA si se stabileste la Rajneeshpuram, o mica localitate din desertul Oregon ridicata de adeptii sai din America. Festivalurile anuale care se organizeaza aici reunesc peste 20.000 de vizitatori din intreaga lume. In scurt timp, Rajneeshpuram devine cea mai mare si mai controversata comunitate spirituala din America. Odata cu dezvoltarea rapida a comunitatii din Oregon, alte comunitati se ivesc in majoritatea tarilor occidentale si in Japonia, sprijinite de fonduri proprii. Scandalurile provocate de o serie de activitati criminale si delapidari de fonduri petrecute in anturajul lui Osho, duc in cele din urma la arestarea lui; nu este gasit implicat personal in respectivele fapte, insa acuzat fiind de incalcari ale legilor imigrarii, este expulzat din Statele Unite.

O saptamana mai tarziu comunitatea din Oregon este dispersata. Dupa mai multe incercari nereusite de a se stabili in alte state - pretutindeni fiind considerat "un pericol pentru securitatea nationala" - Osho se intoarce in India, la ashramul din Poona. Incepe sa conduca personal meditatia de la sfarsitul fiecarui discurs si introduce o noua tehnica de meditatie numita "Mystic Rose". In 1989, declara ca nu se va mai numi Bhagwan Shree Rajneesh, deoarece pentru multi Bhagwan inseamna "Dumnezeu".Discipolii sai hotarasc sa-l numeasca Osho.

Cuvantul "Osho" provine din japoneza veche si a fost folosit pentru prima data de Eka, ca formula de adresare pentru maestrul sau, Bodhidharma. "O" inseamna "cu multa recunostinta, iubire, gratitudine" dar si "echilibru, armonie". "Sho" inseamna "extinderea multidimensionala a constiintei" si "total binecuvantat de existenta". Din acel moment, ashramul de la Poona se va numi "Osho Commune International". Osho si-a parasit corpul la 19 ianuarie 1990; fara sa fie resemnat sau fatalist, el a explicat discipolilor sai ca: "existenta a hotarat ca i-a venit timpul". Pentru el devenise limpede faptul ca a ramane in limitele trupului nu era lucrul cel mai important pentru dezvoltarea operei sale. Inainte de a muri, a mai spus: "Va las visul meu."
Carti scrise de acelasi autor:
Osho - Cartea despre copii (apare in curand - solicita acest produs)
Osho - Cartea despre ego (apare in curand - solicita acest produs)
Osho - Cartea despre sex (apare in curand - solicita acest produs)
Osho - Emotiile. Cum ne putem elibera de manie, gelozie si teama (apare in curand - solicita acest produs)
Osho - Iubire, libertate si solitudine
Osho - Vedanta, 7 pasi spre samadhi (apare in curand - solicita acest produs)
Osho - Cartea despre barbati (apare in curand - solicita acest produs)
Osho - Farmacie pentru suflet
Osho - Osho. Intuitia. Cunosterea de dincolo de logica (apare in curand - solicita acest produs)
Osho - Osho. Inteligenta. Reactioneaza creativ la prezent (apare in curand - solicita acest produs)
Osho - Osho. Creativitatea. Descatusarea fortelor interioare (apare in curand - solicita acest produs)
Osho - Osho. Constientizarea. Cheia pentru a trai in armonie (apare in curand - solicita acest produs)
Osho - Curajul. Bucuria de a trai periculos (apare in curand - solicita acest produs)
Osho - Maturitatea, Responsabilitatea de a fi tu insuti (apare in curand - solicita acest produs)
Osho - Tarotul Zen, plus set de carti (apare in curand - solicita acest produs)
Osho - Cartea despre TAO
Osho - Calea spirituala yoga (apare in curand - solicita acest produs)
Osho - Autobiografia unui mistic nonconformist
Osho - Omul care iubea pescarusii
Osho - Samanta de mustar, volumul 2 (apare in curand - solicita acest produs)
Osho - Samanta de mustar, volumul 1 (apare in curand - solicita acest produs)
Osho - Osho. Intimitatea. Increderea in sine si in celalalt (apare in curand - solicita acest produs)
Osho - Osho. Bucuria. Fericirea care vine din interior (apare in curand - solicita acest produs)
Osho - Mesia. Profetul de Kahlil Gibran reflectat de Osho, 2 volume (apare in curand - solicita acest produs)
Osho - Cartea despre Nimic
Osho - Echilibrul Corp Minte (apare in curand - solicita acest produs)
Osho - Razboiul si pacea interioara (apare in curand - solicita acest produs)
Osho - Emotiile si sanatatea (apare in curand - solicita acest produs)
Osho - Meditatia, prima si ultima libertate (apare in curand - solicita acest produs)
Osho - Cand iubesti (apare in curand - solicita acest produs)
Osho - ABC-ul iluminarii. Traieste o experienta fara a o numi in vreun fel (apare in curand - solicita acest produs)
Osho - Secretul secretelor. Tratatul ezoteric taoist Secretul florii de aur
Osho - Cartea despre femei (apare in curand - solicita acest produs)
Osho - Calea mea, calea norilor albi
Osho - Psihologia ezotericului
Osho - Eu sunt Poarta
Osho - In cautarea miraculosului
Osho - Cand pantofii ti se potrivesc
Osho - Calea perfecta (apare in curand - solicita acest produs)
Osho - Psihologia ezotericului
Osho - Cand pantofii ti se potrivesc
Osho - In cautarea miraculosului
Osho - In cautarea miraculosului
Osho - Misterele dezvaluite (apare in curand - solicita acest produs)
Osho - Cartea secretelor Osho, editie de lux (apare in curand - solicita acest produs)
Osho - De la SEX la Supraconstiinta (apare in curand - solicita acest produs)
Osho - Adevaratul intelept. Discutii despre Hasidism
Osho - Amintiri dintr-o copilarie de aur
Osho - Splendoarea ascunsa
Osho - Indreptar spiritual
Osho - Calea Zen (apare in curand - solicita acest produs)
Osho - Osho. Inocenta, cunoastere si uimire (apare in curand - solicita acest produs)
Osho - Osho. Calatoria devenirii umane (apare in curand - solicita acest produs)
Osho - Osho. Putere, politica si schimbare (apare in curand - solicita acest produs)
Osho - Osho. Destin, libertate si suflet. Care este semnificatia vietii (apare in curand - solicita acest produs)
Osho - Faima, bogatie si ambitie (apare in curand - solicita acest produs)
Osho - Osho. Credinta, indoiala si fanatism (apare in curand - solicita acest produs)
Osho - Osho. Moral, imoral, amoral. Ce este bine si ce este rau (apare in curand - solicita acest produs)
Osho - Osho. Traieste in felul tau. Ce inseamna cu adevarat sa fii rebel (apare in curand - solicita acest produs)
Osho - Iluminarea, singura revolutie
Osho - Gasca este afara
Osho - Calatoria interioara. Ghid esential pentru transformarea totala a vietii
Osho - Alchimia Yoga
Osho - O pasare in zbor, povestiri zen pentru viata de zi cu zi
Osho - Primul principiu, discursuri despre Zen
Osho - Calea spre eliberare
Osho - Cum sa-ti linistesti zbuciumul mintii. Legatura dintre meditatie si starea de spirit
Osho - Meditatii pentru oamenii ocupati (apare in curand - solicita acest produs)
Osho - Frica. Sa intelegem si sa acceptam nesiguranta vietii (apare in curand - solicita acest produs)
Osho - Traieste periculos. Iluminare obisnuita pentru vremuri neobisnuite (apare in curand - solicita acest produs)
Osho - Osho pentru fiecare zi. 365 de meditatii pentru aici si acum (apare in curand - solicita acest produs)
Osho - Yoga. Misterul de dincolo de minte
Osho - Calea Yoga. Esenta si origini
Osho - Libertatea. Curajul de a fi tu insuti (apare in curand - solicita acest produs)
Osho - Compasiunea. Inflorirea ultima a iubirii (apare in curand - solicita acest produs)
Osho - Tantra, suprema intelegere
Osho - Tao Absolut. Comentarii asupra unor fragmente din Tao Te Ching
Osho - Scrisori de dragoste catre viata. 150 de scrisori ale lui Osho care iti vor transforma viata (apare in curand - solicita acest produs)
Osho - Compasiunea. Inflorirea ultima a iubirii (apare in curand - solicita acest produs)
Osho - Maturitatea. Responsabilitatea de a fi tu insuti (apare in curand - solicita acest produs)
Osho - Cuvinte ale unui om fara cuvinte (apare in curand - solicita acest produs)
Osho - Increderea. O directie, nu o destinatie (apare in curand - solicita acest produs)
Osho - Experienta tantrica, calea rapida de evolutie prin iubire si amor
Osho - Conspiratia Dumnezeu. De la superstitie la supraconstiinta
Osho - Tao trait. Comentarii asupra unor fragmente din Tao Te Ching
Osho - Inima Yoga
Osho - Barca este goala. Intalnirea cu neantul
Osho - Tao dezvaluit
Osho - Cartea chakrelor. Energia si puterea de vindecare a corpului subtil (apare in curand - solicita acest produs)
Osho - Apa a disparut, luna a disparut. Zece discursuri despre zen (apare in curand - solicita acest produs)
Osho - Miracolul respectului de sine
Osho - Acum si aici. Dincolo de dualitatea viata-moarte
Osho - Intelepciunea nisipurilor
Osho - Tao rostit. Comentarii asupra unor fragmente din Tao Te Ching
Osho - Arta de a trai si de a muri
Osho - Sarbatoarea existentei. Viata, iubire si ras (apare in curand - solicita acest produs)
Osho - Trupul muritor si lumina spiritului (apare in curand - solicita acest produs)
Osho - Osho. Primul lucru, dimineata (apare in curand - solicita acest produs)
Osho - Osho. Seara, la culcare (apare in curand - solicita acest produs)
Osho - Transformare prin tantra
Osho - Traditii ezoterice, 3 volume
Osho - Psihologie, terapie si meditatie

Ce parere ai despre cartea "Vedanta, 7 pasi spre samadhi" ?

Cine a cumparat Vedanta, 7 pasi spre samadhi, a mai cumparat si:
Perfect roz. Ne jucam si invatam
Autor
Kim
Rudyard Kipling
Stiinte. Manual pentru clasa a XI-a
Sanda Fatu
Factorul microbian
Dr. Hiromi Shinya
Abonare
Relatii clienti
termeni si conditii
Cartea Saptamanii
| Despre noi | Carti Online | Reguli confidentialitate | Sitemap |
© LIBRARIA BUCURESTI ONLINE