Libraria Bucuresti, numai carti bune
Libraria Bucuresti, numai carti bune
Economia in vremea coronavirusului

Contul meu

Cosul meu

Relatii Clienti

Cum Cumpar ?
NOUTĂŢI
ÎN LIBRĂRIE
BESTSELLER
TOP 20 VANZĂRI
OFERTE SPECIALE,
COLECŢII ŞI PACHETE
SUPERCĂRŢI
ÎN PREGĂTIRE
Aboneaza-te la newsletter
ANPC
Vaccinarea. Eroarea medicala a secolului
Vaccinarea. Eroarea medicala a secolului
Editura: Vidia
Data aparitiei: 2011
Numar de pagini: 288
Autor(i): Louis de Brouwer
Editura: Vidia
Colectia:
Disponibilitate: In stoc

În cartea Vaccinarea: eroarea medicala a secolului este vorba despre triumful dogmei vaccinarii, adica despre credinta în principiile nedemonstrate stiintific ale imunologiei si ridicate la rang de religie de catre doi „profeti“: Jenner si Pasteur. Conform acestei dogme, daca se realizeaza preventiv o agresiune, sistemul imunitar o înregistreaza, o memoreaza ...
Pret: 35,00 lei
buc.
CARTI » Medicina si Farmacie » Vaccinarea. Eroarea medicala a secolului

Vaccinarea. Eroarea medicala a secolului

În cartea Vaccinarea: eroarea medicala a secolului este vorba despre triumful dogmei vaccinarii, adica despre credinta în principiile nedemonstrate stiintific ale imunologiei si ridicate la rang de religie de catre doi „profeti“: Jenner si Pasteur. Conform acestei dogme, daca se realizeaza preventiv o agresiune, sistemul imunitar o înregistreaza, o memoreaza si ia masurile necesare pentru a contracara o alta agresiune. De unde axioma: Fara vaccinuri nu exista salvare! Fara vaccinuri, „raul“ triumfa. Botezul vaccinului este o conditie sine qua non a salvarii. În ceea ce priveste „profetii“, unul este Jenner, medic fara a fi biolog si celalalt, Pasteur, chimist mediocru, fals biolog si câtusi de putin medic. Acesti fondatori ai noii religii nu poseda, de fapt, nici o notiune de imunologie. Jenner aplica un principiu stabilit empiric, iar Pasteur falsifica experimentele: între altele, inocularea - la Pouilly-le-Fort - a unui vaccin împotriva antraxului diferit de cel pe care îl anuntase, apoi inocularea tânarului Meister cu un vaccin împotriva turbarii, fara ca pacientul sa fi contractat aceasta boala.

Pasteur a avut apostolii si discipolii sai ignoranti, precum Roux si Chamberland, Calmette si Guerin, etc. si s-a preocupat de formarea „marilor preoti“. Institutul Pasteur a devenit sediul „bisericii vaccinarii“. Afaceristii, marii „preoti“ au început sa formeze noi „preoti“ si „misionari“ si sa-i învete noua dogma. Corpul medical s-a „convertit“ imediat si fara sa comenteze la aceasta noua religie din prostie, ignoranta sau spirit de turma, cu exceptia unei minoritati de medici si profesori inteligenti, cum ar fi A. Bechamp, Tissot, Deloge, Carrel, etc. care au opus rezistenta. Au fost înfiintate „biserici“ pretutindeni în lume, adica alte laboratoare si institute Pasteur atât în Franta cât si în alte tari.

În cartea „Vaccinarea: eroarea medicala a secolului“ va fi analizata organizarea financiara a Institutului Pasteur si a „bisericilor“ sale, manipularea pentru impunerea dogmei vaccinarii si afacerea generata de laboratoarele create în acest scop.

Producatorii de vaccinuri, ajutati de corpul medical, care a acceptat fara nici un fel de rezerva sau comentarii principiul vaccinarii, au atins adevarate culmi în ce priveste dezinformarea si minciuna. Un fapt fara precedent în istoria umanitatii: sa faci oamenii sa creada în eficacitatea si inocuitatea acestui principiu inventat de Jenner si însusit de Pasteur, desi nu are nici un fundament stiintific serios.

Imunologia moderna demonstreaza, din contra, ca actul vaccinal constituie o lezare grava a integritatii sistemului imunitar a persoanelor vaccinate, facând din acestea veritabile rezervoare de virusi.

Virusi si retrovirusi deveniti pasivi de-a lungul evolutiei, se gasesc în stare latenta în toate organismele animale si umane, pierzându-si o parte din capitalul lor genetic sau enzimatic.

Introducerea în organism (prin vaccinare) a virusilor vii sau atenuati, îi pot permite acestuia sa reconstituie acest capital si sa dobândeasca deci o virulenta noua sau sa creeze din bucati un virus sau un retrovirus hibrid. Aceasta se numeste recombinare genetica. (HIV-ul este fara îndoiala fructul unei astfel de recombinari).

Desi accidentele provocate de vaccinuri sunt nenumarate, ele sunt trecute sub tacere.

Se stie astazi, la 100 de ani dupa moartea sa, ca Pasteur a fost un geniu al trisarii, al plagiatului, al trucarii statisticilor, al traficului de influenta, al publicitatii bine regizate, iar diversele sale experiente vaccinale erau trucate, dupa cum marturisesc chiar colaboratorii sai.

Aceasta carte stabileste adevarul despre acest personaj si demonstreaza, prin studiul principalelor vaccinari, inutilitatea si pericolul lor. În sfârsit, cititorul va afla despre cârdasia farmaco-medico-politica care dezinformeaza publicul si predica vaccinarea doar pentru a profita financiar. De asemenea, va afla de ce vaccinarea a devenit un fel de act de credinta într-o religie ale carei dogme sunt false si ale carei mari preoti sunt producatorii de vaccinuri si corpul medical.

Despre autor
Dr. Louis Bon de Brouwer este doctor în medicina, specialist în biologie moleculara si în homeopatie. De asemenea, este posesor al unei diplome internationale în Ecologie umana. Teza pentru care a obtinut aceasta diploma în Ecologie umana a fost sustinuta în iunie 1990 la Facultatea de Medicina a Universitatii Rene Descartes (Paris V) si avea ca titlu „Relatiile dintre medici si societate“. Universitatile din Paris V, Aix, Marsilia, Bordeaux I, Bruxelles, Evora, Geneva si Toulouse III i-au acordat, în comun, o diploma pentru aceeasi teza. În plus, este posesorul unei diplome universitare, ca urmare a unei teze prezentate în fata acelorasi comisii în iunie 1991. Tema aleasa: Stresul si cancerul.

Dr. Louis De Brouwer este vice-presedintele LIMAV (Liga Internationala a Medicilor pentru Abolirea Vivisectiei), liga fondata în Elvetia, grupând mai mult de 1600 medici din peste 66 de tari ale lumii. Este membru al Comitetului director al Societatii Internationale a Medicilor pentru Mediul înconjurator (Elvetia), ce reuneste, la nivel international, peste 45000 de medici din 102 tari. El este, de altfel, delegat al ISDE (Asociatia Internationala a Medicilor pentru Mediul Ambiant - n.tr.) pe lânga UNESCO.

Dr. Louis de Brouwer este international lecturer (conferentiar international) si a participat la conferinte în Franta, Belgia, Italia, Spania, Suedia, Elvetia, Germania.

Ce parere ai despre cartea "Vaccinarea. Eroarea medicala a secolului" ?

Cine a cumparat Vaccinarea. Eroarea medicala a secolului, a mai cumparat si:
Alimentatia si patogeneza bolilor cardiovasculare
Gheorghe Mencinicopschi
Alimentatia constienta, 2 volume
Dr. Gabriel Cousens
Ajuta-te singur in caz de anxietate sociala
Radu Vrasti
De ce mi-e foame. De la teama de lipsuri la nebunia dietelor
Marie Thirion
Abonare newsletter
Relatii clienti
termeni si conditii
Cartea Saptamanii
| Despre noi | Carti Online | Reguli confidentialitate | Sitemap |
© LIBRARIA BUCURESTI ONLINE