Libraria Bucuresti, numai carti bune
Libraria Bucuresti, numai carti bune
Vrabia Rosie

Contul meu

Cosul meu

Relatii Clienti

Cum Cumpar ?
NOUTATI
IN LIBRARIE
TOP
VANZARI
EDITII DE
COLECTIE
LOVE IS FUN
PUTEREA RELATIILOR
EXPERT IN VIN
IN VINO VERITAS
Aboneaza-te la newsletter
Utilitati din resurse regenerabile
Utilitati din resurse regenerabile
Editura: For You
Data aparitiei: 2017
Numar de pagini: 372
Autor(i): Victor Emil Lucian
Editura: Universitara
Colectia:
Disponibilitate: In stoc

Utilitati din resurse regenerabile. Ghid de procurare a utilitatilor pentru o gospodarie din resurse regenerabile, locale, nepoluante.

Cartea se adreseaza tuturor oamenilor care au la dispozitie un teren si in special celor educati si inteligenti care pot si stiu sa faca diferenta intre alegerea unui mod de viata intr-un mediu sanatos ...
Pret: 50,00 lei
buc.
CARTI » Bricolaj Casa Gradina » Utilitati din resurse regenerabile

Utilitati din resurse regenerabile

Utilitati din resurse regenerabile. Ghid de procurare a utilitatilor pentru o gospodarie din resurse regenerabile, locale, nepoluante.

Cartea se adreseaza tuturor oamenilor care au la dispozitie un teren si in special celor educati si inteligenti care pot si stiu sa faca diferenta intre alegerea unui mod de viata intr-un mediu sanatos sau/si un mod de viata intr-un mediu poluat.

De asemenea, cartea este un ghid de a produce utilitatile necesare traiului din ceea ce ne ofera gratuit natura, acel petec de pamant pe care il avem in proprietate. Cartea ne sfatuieste cum sa folosim eficient acest teren, spatiul aerian de deasupra sa, miscarea maselor de aer produsa de vanturile din zona terenului si eventual cursul unei ape care trece pe terenul care este la dispozitie.

Totul este sa ne informam si sa ne convingem de utilitatea solutiei propuse in prezenta carte.

Cartea de fata este un ghid care ne invata cum sa procuram aceste utilitati. Am folosit functia matematica f(En), unde En este resursa energetica pe care o ofera natura, pentru ca tot ce am scris, proiectat, conceput si construit, am luat din natura, in functie de conditiile meteorologice de moment.

Daca avem in vedere costul combustibililor folositi de prestatorii de servicii pentru a produce utilitatea pe care ne-o factureaza ulterior, ne convingem o data in plus, daca mai este necesar, ca alegerea de a continua in acest mod trebuie sa inceteze cat mai repede. Dar de apa calda avem nevoie, de energie electrica avem nevoie, de incalzire pe timp friguros avem nevoie.

Citim cartea de fata care ne da solutia, ne hotaram, pentru ca am avut un sfatuitor profesionist, dupa care trecem la treaba. Iata ce simplu am schimbat solutia si am scapat definitiv de plata facturilor.

Ce parere ai despre cartea "Utilitati din resurse regenerabile" ?

Cine a cumparat Utilitati din resurse regenerabile, a mai cumparat si:
Case cu consum rational de apa
Laura Allen
Plante aromate in gradina si bucatarie
Liptai Zoltan
Sauna. Desfatare pentru minte si trup
Chris Schreiber, Jerry Goldberg
Incalzirea cu lemne. Totul despre lemne, despre ardere, despre sobe si centrale, despre cosuri
Emmanuel Carcano
Abonare
Relatii clienti
termeni si conditii
ANPC
| Despre noi | Carti Online | Reguli confidentialitate | Sitemap |
© LIBRARIA BUCURESTI ONLINE