Libraria Bucuresti, numai carti bune
Libraria Bucuresti, numai carti bune
Geniul pasarilor

Contul meu

Cosul meu

Relatii Clienti

Cum Cumpar ?
NOUTATI
IN LIBRARIE
BESTSELLER
TOP 20
POVESTI DE PAPADIE
PAGINA DE PSIHOLOGIE
REGELE, COMUNISTII
SI COROANA
Aboneaza-te la newsletter
ANPC
Termeni si Conditii
Urgentele medicale, manual sinteza pentru asistentii medicali
Urgentele medicale, manual sinteza pentru asistentii medicali
Editura: Cison
Anul de aparitie: 2013
Numar de pagini: 416
Autor(i): Florian Chiru, Crin Marcean
Editura: Cison
Colectia:

Urgentele medicale. Manual sinteza pentru asistenti medicali

In acest volum sunt prezentate sintetizat urgentele medicale printr-o abordare bazata pe cele mai moderne notiuni, concepte si tehnici care sa raspunda în primul rând obiectivelor de instruire, interventii, îngrijirii si informare la standarde internationale ale studentilor din facultatile de asistenta medicala si medicina, ...
Apare in curand
CARTI » Librarie online » Urgentele medicale, manual sinteza pentru asistentii medicali

Urgentele medicale, manual sinteza pentru asistentii medicali

Urgentele medicale. Manual sinteza pentru asistenti medicali

In acest volum sunt prezentate sintetizat urgentele medicale printr-o abordare bazata pe cele mai moderne notiuni, concepte si tehnici care sa raspunda în primul rând obiectivelor de instruire, interventii, îngrijirii si informare la standarde internationale ale studentilor din facultatile de asistenta medicala si medicina, asistentelor medicale, membrilor profesiunii paramedicale, tuturor categoriilor de practicieni medicali.

(Prof. dr. CRIN MARCEAN. Director general, Scoala Postliceala Sanitara „Fundeni”)

Lucrarea se remarca prin caracterul functional pedagogic, posibilitatea rezolvarii practice si rapide a procedurilor de investigatie si terapie, semnalarea anumitelor situatii ce pot pune în pericol viata pacientului, informatii si strategii concrete pentru atitudini si tehnici de lucru, care aplicate prompt si corect cresc sansele de viata ale acestuia.

Pe baza multiplelor sugestii valoroase si a experientei proprii a tuturor celor care au contribuit la realizarea acestui volum, sunt prezentate sintetizat datele si corelatiile practice ale urgentelor medicale, ordonate pe capitole dupa aparate: respirator, cardiovascular, digestiv, excretor, glandele anexe, comele si consideram ca temele expuse nu epuizeaza aprofundarea patologiei urgentelor; a mijloacelor de investigatie si a celor terapeutice.

Capitolele ce prezinta aparatele sunt precedate de rapeluri anatomice si fiziologice introduse cu rol de sursa de informare pentru buna întelegere a proceselor fiziopatologice si patogene urmate de descrierea tehnicilor moderne de explorari morfo-functionale (majoritatea acestora nu au fost pâna astazi prezentate în manualele din tara noastra) si de constructia si organizarea individuala a capitolelor ce contin urgentele conform expunerii sistemelor de organe.

Volumul cuprinde nenumarate capitole noi ce prezinta în cadrul urgentelor informatii complete pentru afectiuni si interventii cu mare incidenta în cadrul populatiei: infectia urinara, hematuria, trombo-embolismul pulmonar s. a. iar în toate celelalte capitole descriu amanuntit cunostintele de baza necesare cursantilor scolilor si facultatilor de asistenta medicala, studentilor în medicina, asistentelor medicale, cunostinte care constau în prezentarea activitatii propriu-zise din spitale, conduita terapeutica speciala si generala, valori de referinta pentru tratamente medicamentoase (denumirile comerciale internationale), parametrii de laborator etc., toate constituind un material de informare de ultima generatie bazat pe surse din literatura de specialitate autohtona si internationala.

(Florian Chiru)
Carti scrise de acelasi autor:
Florian Chiru, Crin Marcean - Urgentele medicale, manual sinteza pentru asistentii medicali (apare in curand - solicita acest produs)

Ce parere ai despre cartea "Urgentele medicale, manual sinteza pentru asistentii medicali" ?

Cine a cumparat Urgentele medicale, manual sinteza pentru asistentii medicali, a mai cumparat si:
Lumea basmelor. Studii si culegeri de folclor romanesc
Ioan Aurel Candrea
Introducere in cultura Bizantina
Maria Georgescu
Memorator de Fizica clasa VI-VII
Gabriela Mihalache
MetaContact
Fonareff Dimitry Nicolaevici
Relatii clienti
Abonare
Putere si sange. O aventura indiana
| Despre noi | Carti Online | Reguli confidentialitate | Sitemap |
© LIBRARIA BUCURESTI ONLINE