Libraria Bucuresti, numai carti bune
Libraria Bucuresti, numai carti bune
Fantanile tacerii

Contul meu

Cosul meu

Relatii Clienti

Cum Cumpar ?
NOUTĂŢI
ÎN LIBRĂRIE
BESTSELLER
TOP 20 VANZĂRI
OFERTE SPECIALE,
COLECŢII ŞI PACHETE
Aboneaza-te la newsletter
ANPC
Urgentele medicale, manual sinteza pentru asistentii medicali
Urgentele medicale, manual sinteza pentru asistentii medicali
Editura: Cison
Data aparitiei: 2013
Numar de pagini: 416
Autor(i): Florian Chiru, Crin Marcean
Editura: Cison

Urgentele medicale. Manual sinteza pentru asistenti medicali

In acest volum sunt prezentate sintetizat urgentele medicale printr-o abordare bazata pe cele mai moderne notiuni, concepte si tehnici care sa raspunda ?n primul r?nd obiectivelor de instruire, interventii, ?ngrijirii si informare la standarde internationale ale studentilor din facultatile de asistenta medicala si medicina, ...
Apare in curand
CARTI » Librarie online » Urgentele medicale, manual sinteza pentru asistentii medicali

Urgentele medicale, manual sinteza pentru asistentii medicali

Urgentele medicale. Manual sinteza pentru asistenti medicali

In acest volum sunt prezentate sintetizat urgentele medicale printr-o abordare bazata pe cele mai moderne notiuni, concepte si tehnici care sa raspunda ?n primul r?nd obiectivelor de instruire, interventii, ?ngrijirii si informare la standarde internationale ale studentilor din facultatile de asistenta medicala si medicina, asistentelor medicale, membrilor profesiunii paramedicale, tuturor categoriilor de practicieni medicali.

(Prof. dr. CRIN MARCEAN. Director general, Scoala Postliceala Sanitara ?Fundeni?)

Lucrarea se remarca prin caracterul functional pedagogic, posibilitatea rezolvarii practice si rapide a procedurilor de investigatie si terapie, semnalarea anumitelor situatii ce pot pune ?n pericol viata pacientului, informatii si strategii concrete pentru atitudini si tehnici de lucru, care aplicate prompt si corect cresc sansele de viata ale acestuia.

Pe baza multiplelor sugestii valoroase si a experientei proprii a tuturor celor care au contribuit la realizarea acestui volum, sunt prezentate sintetizat datele si corelatiile practice ale urgentelor medicale, ordonate pe capitole dupa aparate: respirator, cardiovascular, digestiv, excretor, glandele anexe, comele si consideram ca temele expuse nu epuizeaza aprofundarea patologiei urgentelor; a mijloacelor de investigatie si a celor terapeutice.

Capitolele ce prezinta aparatele sunt precedate de rapeluri anatomice si fiziologice introduse cu rol de sursa de informare pentru buna ?ntelegere a proceselor fiziopatologice si patogene urmate de descrierea tehnicilor moderne de explorari morfo-functionale (majoritatea acestora nu au fost p?na astazi prezentate ?n manualele din tara noastra) si de constructia si organizarea individuala a capitolelor ce contin urgentele conform expunerii sistemelor de organe.

Volumul cuprinde nenumarate capitole noi ce prezinta ?n cadrul urgentelor informatii complete pentru afectiuni si interventii cu mare incidenta ?n cadrul populatiei: infectia urinara, hematuria, trombo-embolismul pulmonar s. a. iar ?n toate celelalte capitole descriu amanuntit cunostintele de baza necesare cursantilor scolilor si facultatilor de asistenta medicala, studentilor ?n medicina, asistentelor medicale, cunostinte care constau ?n prezentarea activitatii propriu-zise din spitale, conduita terapeutica speciala si generala, valori de referinta pentru tratamente medicamentoase (denumirile comerciale internationale), parametrii de laborator etc., toate constituind un material de informare de ultima generatie bazat pe surse din literatura de specialitate autohtona si internationala.

(Florian Chiru)
Carti scrise de acelasi autor:
Florian Chiru, Crin Marcean - Urgentele medicale, manual sinteza pentru asistentii medicali (apare in curand - solicita acest produs)

Ce parere ai despre cartea "Urgentele medicale, manual sinteza pentru asistentii medicali" ?

Cine a cumparat Urgentele medicale, manual sinteza pentru asistentii medicali, a mai cumparat si:
Antreprenoriat in turism si industria ospitalitatii
Sergiu Rusu
40 de idei pentru amenajarea baii. Bugete mici, efecte mari
Copyright Marie Claire
Povestiri Thomas Mann
Thomas Mann
Ramai vesnic vrajitoare
Carolyn MacCullough
Abonare newsletter
Relatii clienti
termeni si conditii
Cartea Saptamanii
| Despre noi | Carti Online | Reguli confidentialitate | Sitemap |
© LIBRARIA BUCURESTI ONLINE