Libraria Bucuresti, numai carti bune
Libraria Bucuresti, numai carti bune
Timothy Ferris

Contul meu

Cosul meu

Relatii Clienti

Cum Cumpar ?
NOUTATI
IN LIBRARIE
TOP
VANZARI
ISTORIA SERVICIILOR
SECRETE ROMANESTI
COLECTIA HARVARD
BUSINESS REVIEW
Aboneaza-te la newsletter
ANPC
Ultimul taran din Slatioara
Ultimul taran din Slatioara
Editura: Holding
Data aparitiei: 2013
Numar de pagini: -
Autor(i): Dinu Sararu
Editura: Holding
Colectia:

Revenind la tematica satului, cu recenta culegere de naratiuni ”Ultimul taran din Slatioara”, Dinu Sararu reprezinta o suita de portrete memorabile, deslusite din traditia locului.

Taranii lui Dinu Sararu vin din istoria satului cu o identitate bine conturata si exprima o demnitate de cuget si traire memorabila. Ei sunt, desigur, ...

Apare in curand
CARTI » Librarie online » Ultimul taran din Slatioara

Ultimul taran din Slatioara

Revenind la tematica satului, cu recenta culegere de naratiuni ”Ultimul taran din Slatioara”, Dinu Sararu reprezinta o suita de portrete memorabile, deslusite din traditia locului.

Taranii lui Dinu Sararu vin din istoria satului cu o identitate bine conturata si exprima o demnitate de cuget si traire memorabila. Ei sunt, desigur, ultimii tarani, cu ei se duce o lume, în care munca, iubirea, placerile vietii si moartea aveau o naturalitate specifica, nefalsificata, iar purtatorul acestui mesaj pentru noi nu este altul decât conu Dinu din Slatioara.

In curand "Ultimul taran din Slatioara" de Dinu Sararu

(Polemika)"Ultimul taran din Slatioara" este o culegere de povestiri taranesti, povesti la care tin foarte mult. E o carte subtire, are doar 100 de pagini, cu ilustratii - inclusiv un portret de-al meu - semnate de Mircea Dumitrescu. Povestirile sunt reflexiile scriitorului cu privire la acest univers din care ma trag eu, pe care l-am iubit, si-l iubesc în continuare, îl iubesc cu sentimentul ca ultimul taran sunt eu.

Povestile mele nu sunt povesti rurale, sunt povesti taranesti. Am încercat sa împrumut foarte mult din psihologia taranului, sa-l explic, sa-l justific, sa-l apar, sa-l identific cu biografia românului în general, pentru ca acest taran în constiinta mea este înca foarte puternic. Sunt povestile lumii în care am crescut, sunt personaje cu care am crescut, unele de vârsta mea altele mai batrâne, unele au pierit altele abia isi mai duc ultimile zile…

`Ultimul taran din Slatioara` este o carte de suflet pe care am oferit-o prietenilor mei, oameni la care tin foarte mult si care m-au încurajat s-o fac sa ajunga acum în librarii.

Acum este prima confruntare a cartii cu publicul cititor.

(Dinu Sararu)

Ce parere ai despre cartea "Ultimul taran din Slatioara" ?

Cine a cumparat Ultimul taran din Slatioara, a mai cumparat si:
Somnul de veci
Raymond Chandler
Gramatica limbii germane
Francoise Muller
Patimi de sucub. Georgina Kincaid 4
Richelle Mead
Lectii de seductie
Pilar Sordo
Abonare
Relatii clienti
termeni si conditii
| Despre noi | Carti Online | Reguli confidentialitate | Sitemap |
© LIBRARIA BUCURESTI ONLINE