Libraria Bucuresti, numai carti bune
Libraria Bucuresti, numai carti bune
Povești cu femei măritate

Contul meu

Cosul meu

Relatii Clienti

Cum Cumpar ?
NOUTĂȚI
IN LIBRĂRIE
BESTSELLER
TOP 20
OFERTE SPECIALE
PROMOŢII ŞI PACHETE
PAULO COELHO
FII CA RÂUL CARE CURGE
Aboneaza-te la newsletter
ANPC
Trăiește în lumină
-15
Trăiește în lumină
Editura: Lifestyle
Data aparitiei: 2024
Numar de pagini: 304
Autor(i): Dr. Deepak Chopra, Sarah Platt-Finger
Editura: Grupul Editorial Trei
Disponibilitate: In stoc

Atinge-ți potențialul maxim și înțelege-ți profund sinele cu ajutorul acestui ghid spiritual inovator!

Yoga Regală este cea mai înaltă și mai importantă dintre tradițiile yoga – o cale atotcuprinzătoare către transformarea personală, care depășește toate abordările de tip wellness și vindecare din ziua de astăzi.

Orice ai face pentru a-ți îmbunătăți viața, ...
Pret: 55,00 lei
Pret: 46,75 lei
buc.
CARTI » Noutati, Spiritualitate si Ezoterism » Trăiește în lumină

Trăiește în lumină

Atinge-ți potențialul maxim și înțelege-ți profund sinele cu ajutorul acestui ghid spiritual inovator!

Yoga Regală este cea mai înaltă și mai importantă dintre tradițiile yoga – o cale atotcuprinzătoare către transformarea personală, care depășește toate abordările de tip wellness și vindecare din ziua de astăzi.

Orice ai face pentru a-ți îmbunătăți viața, Yoga Regală îți poate da mai mult din tot ce îți dorești; îți aduce lumină în toate experiențele, indiferent cât de mărunte.

Învățând să trăiești în lumină, îți accepți în mod deliberat și conștient sinele autentic drept o ființă cu posibilități infinite, neîngrădită de griji sau îndoieli.

În această nouă lucrare inovatoare, Deepak Chopra, autor de succes la nivel internațional, și Sarah Platt-Finger, director al Chopra Yoga și unul dintre fondatorii ISHTA Yoga, oferă un program revelator pentru autorealizare și atingerea beatitudinii și deplinătății.

Prin combinarea unui program practic pentru 30 de zile, care te va ajuta să-ți învingi obiceiurile și sistemele de convingeri limitative, cu o explorare în profunzime a unui număr de 50 de posturi de yoga stimulante și revitalizante, cei doi autori oferă cu meticulozitate o metodă plină de inspirație pentru unificarea minții cu corpul și sufletul.

Cuprinzând noi perspective asupra inteligenței sociale și emoționale, a focalizării atenției, conștientizării corporale, respirației, deplinătății și transcendenței și având zeci de ilustrații cu posturi yoga (accesibile tuturor nivelurilor de performanță, de la începător la entuziast), Trăiește în lumină te ghidează pe calea spre un viitor luminos, plin de revelații.

„Scopul meu este să vă arăt de ce Yoga Regală este cea mai importantă și mai înaltă dintre toate tradițiile Yoga, explicând totul pe înțelesul oamenilor moderni, în termeni specifici vieții de zi cu zi.

Din câte știu eu, acesta este un obiectiv unic; n-am găsit nicio altă carte care să fi realizat așa ceva.

Este vorba despre o transformare personală mai presus de stilul de viață pe care-l alegem, de orice metodă de abordare a vindecării și sănătății, de orice credință sau religie.

Yoga Regală este universală și atotcuprinzătoare. [...]

Dacă practici Yoga Regală, interiorul tău se transformă: descoperi că trăiești în lumină."

— Deepak Chopra

„Simplu spus, yoga unește părțile disparate ale sinelui într-o stare unitară a conștiinței, permițându-ne să trăim pe deplin în lumină. Există numeroase căi de a ajunge în această stare unitară, iar asana este una dintre ramurile copacului ce alcătuiește calea yoghină. [...] Corpul este mult mai mult decât o formă; el reprezintă un proces. Asanele sunt forme pe care le facem cu corpul fizic pentru a valorifica acest proces, această stare de conștiință."

— Sarah Platt-Finger

Ce parere ai despre cartea "Trăiește în lumină" ?

Cine a cumparat Trăiește în lumină, a mai cumparat si:
Furtuna pe care am dezlănțuit-o
Vanessa Chan
Capcana
David Icke
Cuțitul
Jo Nesbo
Sanatatea muschilor
Dr. Gabrielle Lyon
Abonare newsletter
Relatii clienti
termeni si conditii
Filocalia sfintelor nevointe ale desavarsirii
| Despre noi | Carti Online | Reguli confidentialitate | Sitemap |
© LIBRARIA BUCURESTI ONLINE