Libraria Bucuresti, numai carti bune
Libraria Bucuresti, numai carti bune
De vorba cu Valeriu Popa despre sanatate si viata

Contul meu

Cosul meu

Relatii Clienti

Cum Cumpar ?
NOUTATI IN
LIBRARIE
BESTSELLER
TOP 20 VANZARI
OFERTE SPECIALE,
COLECTII SI PACHETE
CARTILE CENTRULUI PENTRU
SANATATE DEEPAK CHOPRA
Aboneaza-te la newsletter
ANPC
Trezirea inteligentei
Trezirea inteligentei
Editura: Herald
Data aparitiei: 2019
Numar de pagini: 288
Autor(i): Jiddu Krishnamurti
Editura: Herald
Colectia: Serie autor Jiddu Krishnamurti
Disponibilitate: In stoc

Trezirea inteligentei: Jiddu Krishnamurti, socotit unul din marii gânditori ai veacului 20, a lasat o opera importanta, alcatuita îndeosebi din discursurile pe care le-a rostit cu prilejul unor reuniuni anuale organizate în lumea întreaga.

O parte din teme prezentate în aceasta carte reprezinta conversatiile pe care Krishnamurti le-a purtat cu personalitati ...

Pret: 39,00 lei
buc.
CARTI » Dezvoltare Personala » Trezirea inteligentei

Trezirea inteligentei

Trezirea inteligentei: Jiddu Krishnamurti, socotit unul din marii gânditori ai veacului 20, a lasat o opera importanta, alcatuita îndeosebi din discursurile pe care le-a rostit cu prilejul unor reuniuni anuale organizate în lumea întreaga.

O parte din teme prezentate în aceasta carte reprezinta conversatiile pe care Krishnamurti le-a purtat cu personalitati marcante (Jacob Needleman, Alain Naudé, Aldous Huxley), interesate de ideile lui.

Aceste Dialoguri nu sunt discutii în sensul unor dezbateri sau argumentari, ci schimburi libere de idei între oameni având un scop comun si nazuind sa înteleaga probleme fundamentale.

Chestiunile abordate sunt esentiale pentru întelegerea omului si a libertatii sale adevarate. Potrivit lui Krishnamurti, o minte eliberata este aceea care a renuntat la vechile experiente si conditionari facând astfel loc bogatiei prezente, care asteapta sa fie patrunsa de o minte treaza, noua.

De altfel, în ultimii unsprezece ani, la Saanen, in Elvetia, au avut loc reuniuni în fiecare vara cu oameni veniti din toate colturile lumii, dornici sa stea împreuna cu Krishnamurti vreme de câteva saptamani.

Alte discutii cu grupuri mai mici au avut loc la Brockwood Park în Hampshire, Anglia, unde exista un centru educational si o scoala pentru tineri fondata de Krishnamurti.

Colectia Metanoia este o invitatie la descoperirea de sine prin intermediul invataturilor unor maestri apartinand diverselor traditii spirituale ale lumii. Ganditori precum J. Krishnamurti, Ramana Maharshi, Jean Klein, Nisargadatta Maharaj, K. G. Durckheim, G.I. Gurdjieff, Poonja si altii transmit un mesaj puternic revelator, menit sa ridice omul la un inalt nivel de constientizare.

Eliberarea mintii de conditionari si redescoperirea fiintei esentiale este miza centrala a colectiei. Trezirea unei noi constiinte coincide cu transformarea vietii si intrarea pe o cale in care fiinta umana devine ceea ce este.

Sinceritatea si taria afirmatiilor reprezinta modalitatea prin care autorii raspund cautarilor si aspiratiilor omului modern, dornic sa se cunoasca si sa traiasca autentic.

Carti scrise de acelasi autor:
Jiddu Krishnamurti - Trezirea inteligentei
Jiddu Krishnamurti - Despre educatie
Jiddu Krishnamurti - Sfarsitul timpului (apare in curand - solicita acest produs)
Jiddu Krishnamurti - Jurnal (apare in curand - solicita acest produs)
Jiddu Krishnamurti - Eliberarea de cunoscut
Jiddu Krishnamurti - Viata eliberata (apare in curand - solicita acest produs)

Ce parere ai despre cartea "Trezirea inteligentei" ?

Cine a cumparat Trezirea inteligentei, a mai cumparat si:
Arta de a iubi
Erich Fromm
Emotii vindecatoare
Dalai Lama, Daniel Goleman
Frumosul nespus despre Muntele lui Venus
Nina Brochman
Un strop de eternitate
Jacques Salome
Abonare
Relatii clienti
termeni si conditii
Cristalul eteric. Al treilea tunel
| Despre noi | Carti Online | Reguli confidentialitate | Sitemap |
© LIBRARIA BUCURESTI ONLINE