Libraria Bucuresti, numai carti bune
Libraria Bucuresti, numai carti bune
Toate panzele sus

Contul meu

Cosul meu

Relatii Clienti

Cum Cumpar ?
NOUTATI
IN LIBRARIE
BESTSELLER
TOP 20 VANZARI
OFERTE SPECIALE
COLECŢII ŞI PACHETE
Aboneaza-te la newsletter
ANPC
The Leader in Me
The Leader in Me
Editura: All
Data aparitiei: 2018
Numar de pagini: 232
Autor(i): Stephen Covey, Sean Covey, Muriel Summers, David K. Hatch
Editura: Alfa All
Colectia: Franklin Covey
Disponibilitate: In stoc

Cum inspira scolile din întreaga lume maretia în fiecare copil

Fa-le cunostinta copiilor sau elevilor tai cu principiile din aceasta carte-minune! Le vei oferi astfel cel mai pretios dar - mentalitatea de învingator -, învatându-i cum sa îsi valorifice abilitatile în viata.

The Leader in Me reuseste sa redefineasca totodata ...
Pret: 45,00 lei
buc.

The Leader in Me

Cum inspira scolile din întreaga lume maretia în fiecare copil

Fa-le cunostinta copiilor sau elevilor tai cu principiile din aceasta carte-minune! Le vei oferi astfel cel mai pretios dar - mentalitatea de învingator -, învatându-i cum sa îsi valorifice abilitatile în viata.

The Leader in Me reuseste sa redefineasca totodata rolul scolii în evolutia noastra, propunând o solutie la criza educatiei cu eficienta 100% confirmata practic.

Rezultate slabe la învatatura. Lipsa de respect si de disciplina. Violenta. Profesori mediocri. Rata de promovabilitate în scadere.

Toate acestea par a fi coordonatele unei realitati desprinse din scolile românesti.

Fenomenul The Leader in Me a început în 1999 la Scoala Generala A.B. Combs din Raleigh, Carolina de Nord, Statele Unite ale Americii, care avea o nevoie disperata de îmbunatatiri.

Aplicat în scolile noastre, acest model ar putea schimba definitiv sistemul educational si destinele elevilor.

Scoala A.B. Combs a devenit în câtiva ani cea mai cautata institutie de învatamânt primar din America.

Transformarea se datoreaza profesorilor creativi care au avut inspiratia de a preda celebra lucrare a lui Stephen Covey, Cele 7 deprinderi ale persoanelor eficace, copiilor din scoala primara si chiar celor prescolari.

Nu au integrat pur si simplu volumul în programa, ci l-au folosit ca pe un model pentru transformarea culturii scolii lor.

La putin timp dupa aceasta, alte scoli au implement în mod similar principiile lui Covey, cu rezultate vizibile. Expertul în leadership a primit atunci propunerea de a scrie despre efectele întregului proces. Asa a aparut în 2008 prima editie a cartii The Leader in Me.

Ulterior, a devenit bestseller în numeroase tari de pe planeta.

Copiii din toata lumea au învatat cum sa îsi identifice si sa îsi foloseasca la maximum abilitatile, indiferent daca ne referim la cele socio-emotionale, cele necesare pregatirii pentru viitoarea cariera sau aptitudinile de viata fundamentale.

Au descoperit cum sa îsi gestioneze prioritatile si cum sa îsi duca la îndeplinire obiectivele.

Practic, The Leader in Me preia principiile din Cele 7 deprinderi, prezentându-le pe întelesul copiilor si adolescentilor.

Aici se regasesc solutii la multe dintre problemele tinerei generatii si, mai ales, variante de încorporare în mediul scolar sau în viata de zi cu zi a deprinderilor pozitive. În plus, cartea contine o multitudine de directii de dezvoltare si pentru parinti si profesori.

„Cartea propune un proces transformator, înradacinat în ideile inspirationale privitoare la adevaratele capacitati ale copiilor – si ale profesorilor – si sprijinit de experientele practice ale scolilor de pretutindeni, care l-au folosit spre a realiza schimbari radicale si pozitive

The Leader in Me ne arata ca leadershipul necesar pentru a transforma educatia nu se afla în afara scolilor, ci în ele si, în special, în copiii însisi.“

Sir Ken Robinson, consultant international în Educatie si autor al bestsellerului New York Times, The Element: How Finding Your Passion Changes Everything

„Cred ca elevii de azi vor fi liderii de mâine. Cred ca trebuie sa ne pregatim copiii pentru a deveni genul de lideri capabili sa creeze un viitor mai bun si mai luminos.

Cred în The Leader in Me. Este cartea, procesul si calea pentru a dezvolta lideri care sa transforme în bine scolile, comunitatile si viitorul nostru.“

Jon Gordon, autor al bestsellerurilor The Energy Bus si The Energy Bus for Kids

„The Leader in Me se bazeaza pe mentalitatea unei lumi mai bune si pe o serie cuprinzatoare de principii demonstrate în practica si capabile sa ne duca acolo.

Recomand ferm acest cadru de lucru tuturor liderilor în educatie care se straduiesc sa promoveze misiunea «învatamântul pentru toti».“

Lawrence W. Lezotte, consultant scolar

Ce parere ai despre cartea "The Leader in Me" ?

Abonare newsletter
	
Relatii clienti
termeni si conditii
Cartea Saptamanii
Pericolele nebanuite ale campurilor electromagnetice 5G
| Despre noi | Carti Online | Reguli confidentialitate | Sitemap |
© LIBRARIA BUCURESTI ONLINE