Libraria Bucuresti, numai carti bune
Libraria Bucuresti, numai carti bune
Misterul din Bucegi, pachet 7 volume

Contul meu

Cosul meu

Relatii Clienti

Cum Cumpar ?
NOUTATI
IN LIBRARIE
BESTSELLER
TOP 20 VANZARI
OFERTE SPECIALE
COLECŢII ŞI PACHETE
SERIA NEAGRĂ de
ROMANE POLIȚISTE
Aboneaza-te la newsletter
ANPC
Teste grila pentru admiterea in magistratura, editia 5-a revizuita si adaugita
Teste grila pentru admiterea in magistratura, editia 5-a revizuita si adaugita
Editura: Universul Juridic
Data aparitiei: 2012
Numar de pagini: 358
Autor(i): Mihaela Ciobanu
Editura: Universul Juridic

Cartea "Teste grila pentru admiterea in magistratura" intentioneaza sa vina ?n sprijinul miilor de candidati ce se ?nscriu anual pentru examenul de admitere ?n magistratura, oferindu-le posibilitatea de a ?si verifica cunostintele ?naintea acestui examen prin parcurgerea unor teste grila create pe fiecare materie ?n parte - drept civil, drept ...
Apare in curand
CARTI » Librarie online » Teste grila pentru admiterea in magistratura, editia 5-a revizuita si adaugita

Teste grila pentru admiterea in magistratura, editia 5-a revizuita si adaugita

Cartea "Teste grila pentru admiterea in magistratura" intentioneaza sa vina ?n sprijinul miilor de candidati ce se ?nscriu anual pentru examenul de admitere ?n magistratura, oferindu-le posibilitatea de a ?si verifica cunostintele ?naintea acestui examen prin parcurgerea unor teste grila create pe fiecare materie ?n parte - drept civil, drept procesual civil, drept penal, drept procesual penal - dupa modelul subiectelor date ?n anii anteriori.

Cartea "Teste grila pentru admiterea in magistratura" contine aproximativ 1300 de grile, unele dintre raspunsuri fiind ?nsotite de explicatii suplimentare, trimiteri la deciziile ICCJ pronuntate ?n recursurile ?n interesul legii promovate, precum si textele de lege relevante ?n vigoare.

?n conceperea testelor s-a urmarit surprinderea celor mai dificile si subtile aspecte ale institutiilor juridice continute de materiile solicitate la examenul de admitere ?n magistratura, verificarea rationamentului logico-juridic si atentiei acordate de catre cititor textului de lege, a cunostintelor deopotriva teoretice si practice.

Lucrarea "Teste grila pentru admiterea in magistratura" este utila nu numai candidatilor la intrarea ?n Institutul National al Magistraturii, ci si studentilor ce urmeaza sa sustina examenul de absolvire a facultatii, viitorilor avocati pentru examenul de intrare ?n barou, c?t si avocatilor stagiari ?n vederea pregatirii examenului de definitivare ?n profesie.

La elaborarea lucrarii s-a avut ?n vedere doctrina si legislatia publicate p?na la data de 20 iulie 2011. Iar subiectele sunt reproduse astfel cum au fost concepute de catre Ministerul Justitiei - Directia Generala de Organizare, Resurse Umane si Relatia cu Ministerul Public, Institutul National al Magistraturii pentru concursurile de admitere ?n magistratura desfasurate ?n mai 1999, august 1999, ianuarie si august 2000.

Mihaela Ciobanu

Ce parere ai despre cartea "Teste grila pentru admiterea in magistratura, editia 5-a revizuita si adaugita" ?

Cine a cumparat Teste grila pentru admiterea in magistratura, editia 5-a revizuita si adaugita, a mai cumparat si:
Colectia Scoala Vietii Constiente, 12 volume
coord. Alain de Botton
Societati secrete
Philip Gardiner
Bolile importante
Larousse
Anii treizeci. Extrema dreapta romaneasca
Zigu Ornea
Abonare newsletter
	
Relatii clienti
termeni si conditii
Cartea Saptamanii
Pericolele nebanuite ale campurilor electromagnetice 5G
| Despre noi | Carti Online | Reguli confidentialitate | Sitemap |
© LIBRARIA BUCURESTI ONLINE