Libraria Bucuresti, numai carti bune
Libraria Bucuresti, numai carti bune
Timothy Ferris

Contul meu

Cosul meu

Relatii Clienti

Cum Cumpar ?
NOUTATI
IN LIBRARIE
TOP
VANZARI
ISTORIA SERVICIILOR
SECRETE ROMANESTI
COLECTIA HARVARD
BUSINESS REVIEW
Aboneaza-te la newsletter
ANPC
Teste-grila. Minispete pentru examenele de admitere in profesiile juridice. Drept procesual civil ed. 3
Teste-grila. Minispete pentru examenele de admitere in profesiile juridice. Drept procesual civil ed. 3
Editura: Universul Juridic
Data aparitiei: 2017
Numar de pagini: -
Autor(i): Ciurea Andreea, Chis Andrea-Annamaria
Editura: Universul Juridic
Colectia:

Teste-grila, Minispete pentru examenele de admitere in profesiile juridice, Drept procesual civil. Editia a III-a

Grilele si-au demonstrat utilitatea si eficienta atat in procesul de invatamant juridic, cat si in cadrul examenelor si concursurilor care au drept scop selectarea candidatilor ce vor sa imbratiseze o profesie juridica; acestea prezinta avantaje precum: ...
Apare in curand
CARTI » Librarie online » Teste-grila. Minispete pentru examenele de admitere in profesiile juridice. Drept procesual civil ed. 3

Teste-grila. Minispete pentru examenele de admitere in profesiile juridice. Drept procesual civil ed. 3

Teste-grila, Minispete pentru examenele de admitere in profesiile juridice, Drept procesual civil. Editia a III-a

Grilele si-au demonstrat utilitatea si eficienta atat in procesul de invatamant juridic, cat si in cadrul examenelor si concursurilor care au drept scop selectarea candidatilor ce vor sa imbratiseze o profesie juridica; acestea prezinta avantaje precum: posibilitatea verificarii intr-un timp scurt a unei arii vaste din tematica de examen, rapiditatea si usurinta corectarii, obiectivitatea evaluarii si acuratetea rezultatelor afisate etc.

Puncte forte:

- suplimentarea numarului de grile si minispete;

- minispetele, prezente inca de la a doua editie, confera lucrarii si un pronuntat caracter practic;

- explicatii ale variantelor de raspuns, inca de la prima editie, precum si trimiteri la texte legale sau la lucrari din doctrina relevante, astfel incat cei interesati sa inteleaga optiunile autorilor;

- grilele/minispetele au trei variante de raspuns, dintre care una sau doua pot fi corecte, asa incat reprezinta un instrument util atat pentru pregatirea examenului la disciplina de drept procesual civil, cat si pentru sustinerea examenelor de admitere in profesiile juridice, avand in vedere structura acestor examene;

- impartita in doua parti, una reprezentand teste de verificare a cunostintelor pe institutii juridice si o parte de teste recapitulative, dupa modelul examenelor de admitere in profesiile juridice: aceea de avocat si aceea de judecator, respectiv procuror, cele doua autoare fiind avocat, respectiv judecator, in afara functiei de profesor;

- raspunsuri motivate pentru grilele/minispetele din 2015 (examenul de primire in profesia de avocat, concursul de admitere la INM).

Lucrarea Teste-grila pentru examenele de admitere in profesiile juridice. Drept procesual civil este utila atat studentilor facultatilor de drept, pentru examenul de licenta, sau absolventilor facultatilor de drept, pentru examenele de admitere in profesiile juridice, definitivare sau promovare in profesiile juridice, cat si juristului profesionist care doreste sa-si verifice la un moment dat cunostintele. La elaborarea lucrarii s-a avut in vedere tematica la disciplina Drept procesual civil, elaborata de Institutul National al Magistraturii pentru concursul de admitere in magistratura din august-octombrie 2016.

Fiind scrisa de doi profesori de procedura civila, cu experienta in predarea acestei discipline nu doar studentilor, ci si practicienilor, lucrarea si-a propus sa fie un instrument de intelegere, recapitulare si memorare a multiplelor detalii cuprinse in reglementarea acestei discipline.

Andreea CIUREA – lector universitar doctor la Facultatea de Drept a Universitatii „Transilvania” din Brasov; avocat in cadrul Baroului Brasov.

Andrea-Annamaria CHIS – lector universitar doctor, titular al disciplinei Drept procesual civil la Facultatea de Drept a Universitatii „Babes-Bolyai” din Cluj-Napoca; judecator la Curtea de Apel Cluj, Sectia I civila.

Ce parere ai despre cartea "Teste-grila. Minispete pentru examenele de admitere in profesiile juridice. Drept procesual civil ed. 3" ?

Cine a cumparat Teste-grila. Minispete pentru examenele de admitere in profesiile juridice. Drept procesual civil ed. 3, a mai cumparat si:
Literatura Romana Bacalaureat. Pregatire Intensiva
Ion Popa, Marinela Popa
Studii sociale. Manual pentru clasa a XII-a
Dorina Chirisescu, Nicoleta Fotiade, Angela Tesileanu, Mircea Toma, Teodora Zabava
Odiseea. Peripetiile lui Ulise
Mituri si Legende
Complotul Mos Craciunilor
Ute Krause
Abonare
Relatii clienti
termeni si conditii
| Despre noi | Carti Online | Reguli confidentialitate | Sitemap |
© LIBRARIA BUCURESTI ONLINE