Libraria Bucuresti, numai carti bune
Libraria Bucuresti, numai carti bune
Povești cu femei măritate

Contul meu

Cosul meu

Relatii Clienti

Cum Cumpar ?
NOUTĂȚI
IN LIBRĂRIE
BESTSELLER
TOP 20
OFERTE SPECIALE
PROMOŢII ŞI PACHETE
PAULO COELHO
FII CA RÂUL CARE CURGE
Aboneaza-te la newsletter
ANPC
Tatal celuilalt copil
-10
Tatal celuilalt copil
Editura: Polirom
Data aparitiei: 2013
Numar de pagini: 248
Autor(i): Parinoush Saniee
Editura: Polirom
Disponibilitate: In stoc

Parinoush Saniee este autoarea bestsellerului Cel care mă aşteaptă, roman interzis de două ori, cea mai vîndută carte a tuturor timpurilor în Iran.

Aniversarea a douăzeci de ani îi oferă lui Shahab prilejul să-şi revadă copilăria, o perioadă marcată de conflictele provocate în familie de refuzul lui de a vorbi şi ...
Pret: 45,00 lei
Pret: 40,50 lei
buc.
CARTI » Beletristica » Tatal celuilalt copil

Tatal celuilalt copil

Parinoush Saniee este autoarea bestsellerului Cel care mă aşteaptă, roman interzis de două ori, cea mai vîndută carte a tuturor timpurilor în Iran.

Aniversarea a douăzeci de ani îi oferă lui Shahab prilejul să-şi revadă copilăria, o perioadă marcată de conflictele provocate în familie de refuzul lui de a vorbi şi de relaţia tensionată cu părintele său.

Povestea romanului Tatăl celuilalt copil conturează, prin ochii a două personaje, viaţa unei familii iraniene tipice din clasa de mijloc, în care fiecare suferă, într-un fel sau altul, sub povara rolului pe care i-l impune tradiţia.

Tatăl lui Shahab, Naser, este convins că datoria sa faţă de familie se limitează la a-i asigura confortul material, ignorînd nevoile afective ale soţiei şi copiilor. Maryam, mama lui Shahab, este nevoită să îşi sacrifice viaţa profesională pentru a se ocupa de casă şi de cei trei copii, iar sentimentele de neîmplinire care o macină îi umbresc viaţa de familie.

În momentul în care muţenia lui Shahab este interpretată de adulţii din jur drept simptom al deficienţelor mintale, neajunsurile existente între membrii familiei se acutizează tot mai mult.

Shahab îşi pierde treptat încrederea în sine, ajungînd la concluzia că a eşuat în datoria filială şi că nu este, de fapt, copilul tatălui său.

Ce parere ai despre cartea "Tatal celuilalt copil" ?

Cine a cumparat Tatal celuilalt copil, a mai cumparat si:
Cartea Umbrelor
Eugen Ovidiu Chirovici
Frumoasele adormite
Stephen King
Sub punte
Sophie Hardcastle
Cuvinte sufletești
Regina Elisabeta a Romaniei
Abonare newsletter
Relatii clienti
termeni si conditii
Filocalia sfintelor nevointe ale desavarsirii
| Despre noi | Carti Online | Reguli confidentialitate | Sitemap |
© LIBRARIA BUCURESTI ONLINE