Libraria Bucuresti, numai carti bune
Libraria Bucuresti, numai carti bune
De vorba cu Valeriu Popa despre sanatate si viata

Contul meu

Cosul meu

Relatii Clienti

Cum Cumpar ?
NOUTATI IN
LIBRARIE
BESTSELLER
TOP 20 VANZARI
OFERTE SPECIALE,
COLECTII SI PACHETE
CARTILE CENTRULUI PENTRU
SANATATE DEEPAK CHOPRA
Aboneaza-te la newsletter
ANPC
Tainele luminii. Noi revelatii din lumea de dincolo
Tainele luminii. Noi revelatii din lumea de dincolo
Editura: Scoala Ardeleana
Data aparitiei: 2017
Numar de pagini: 254
Autor(i): Dannion Brinkley
Editura: Scoala Ardeleana
Colectia: Noua Spiritualitate
Disponibilitate: In stoc

Dupa lectura unei bogate literaturi despre experientele la limita vietii, pot sa afirm ca gasesc aceasta carte a fi una dintre cele mai interesante prin bogatia de informatii oferite, prin descrierea cadrului general al universului în care se petrece acest fenomen, prin întelepciunea si pietatea cu care este scrisa.

Stilul seducator ...
Pret: 35,00 lei
buc.
CARTI » Spiritualitate si Ezoterism » Tainele luminii. Noi revelatii din lumea de dincolo

Tainele luminii. Noi revelatii din lumea de dincolo

Dupa lectura unei bogate literaturi despre experientele la limita vietii, pot sa afirm ca gasesc aceasta carte a fi una dintre cele mai interesante prin bogatia de informatii oferite, prin descrierea cadrului general al universului în care se petrece acest fenomen, prin întelepciunea si pietatea cu care este scrisa.

Stilul seducator al celor doi autori – Kathryn, jurnalist de mare succes, si Dannion Brinkley, eroul acestei carti –, claritatea, cursivitatea si frumusetea exprimarii ofera cititorilor sai o reala delectare intelectuala si fericirea de a sti ca suntem nemuritori într-un univers al iubirii totale.

Dumitru Constantin-Dulcan

* * *

Lectiile pe care le-am învatat în Cer valideaza nevoia unei noi întelegeri a naturii noastre spirituale. Ca fiinte spirituale în mijlocul experientei umane, noi trebuie sa ne reevaluam prioritatile eterne.

Vesnicia nu dureaza cât ne închipuim noi – ea este ceva cu mult mai mult. Atunci când avem în fata perspectiva infinitului, putem sa ne facem o idee despre cantitatea de efort pe care trebuie sa îl savârseasca fiecare suflet în rastimpul unei vieti. Câta vreme suntem facuti dupa chipul lui Dumnezeu, va fi nevoie ca noi toti sa continuam a ne dezvolta si creste spiritual, sa învatam si sa ne maturizam, sa ne cream si recream ad infinitum.

Aceasta editie actualizata a Tainelor luminii este proiectata sa serveasca exact acestui scop. Ea este un dar facut lumii din iubire, din partea lui Kathryn si a mea.

Dannion Brinkley

* * *

Dannion Brinkley este autorul bestsellerului New York Times si international Salvat de lumina. Cartile, turneele si conferintele lui, alaturi de sotia sa, Kathryn, au contribuit la schimbarea constiintei oamenilor din întreaga lume.

Organizatia lor non-profit, Twilight Brigade/Compassion in Action, recruteaza si pregateste voluntari pentru casele de îngrijire care se ocupa de veteranii Statelor Unite.

Organizatia lor a fost nominalizata în 2001 la prestigiosul premiu anual Heart of Hospice al Asociatiei Nationale pentru Case de Îngrijire si Tratamente Paliative. Un film inspirat din cartea Salvat de lumina a debutat ca unul dintre cele mai bine cotate filme de televiziune din istoria postului FOX Television. Dannion si Kathryn traiesc alaturi de cei sase copii în casele lor din Nevada si Carolina de Sud.

* * *

Noua Spiritualitate este emanatia unei Noi Stiinte care s-a conturat îndeosebi catre sfârsitul secolului abia încheiat. Sunt aduse tot mai multe argumente care pledeaza pentru originea spirituala a Universului.

Viziunea materialista asupra lumii a permis crearea unei civilizatii tehnologice avansate, cu indubitabile avantaje pentru ameliorarea conditiei umane. În acelasi timp însa filosofia care a motivat-o nu a reusit sa evite actuala criza globala. Suntem tot mai nesiguri pe destinul nostru, mai angoasati, mai aproape de autodistrugere.

Colectia noastra se deschide, asadar, tuturor cartilor menite sa propuna o solutie de iesire din impasul lumii contemporane, sa avanseze o ipoteza coerenta sau sa adauge o noua valenta demersului spre o lume mai buna. Nimic nu se va schimba în drama lumii actuale daca ramânem la aceeasi gândire. Acesta este motivul pentru care toti comentatorii fenomenului social opteaza pentru o Noua Spiritualitate. Respectul pentru viata, nevoia de schimbare a fiecaruia dintre noi în acord cu Legea fundamentala a Universului, care postuleaza înfaptuirea binelui, a frumosului, a armoniei, si nu a urii si a dezbinarii, constituie esenta Noii Spiritualitati.

Ce parere ai despre cartea "Tainele luminii. Noi revelatii din lumea de dincolo" ?

Cine a cumparat Tainele luminii. Noi revelatii din lumea de dincolo, a mai cumparat si:
Misteriile lui Zamolxis
Constantin Daniel
Cheia adevaratei Cabale
Franz Bardon
Cele 7 legi. Aplicatii holistice pentru o viata sanatoasa
Risvan Vlad Rusu
Cele noua trepte. O privire spirituala asupra genezei fiintei umane
Daniel Meurois, Anne Givaudan
Abonare
Relatii clienti
termeni si conditii
Cristalul eteric. Al treilea tunel
| Despre noi | Carti Online | Reguli confidentialitate | Sitemap |
© LIBRARIA BUCURESTI ONLINE