Libraria Bucuresti, numai carti bune
Libraria Bucuresti, numai carti bune
Misterul din Bucegi, pachet 7 volume

Contul meu

Cosul meu

Relatii Clienti

Cum Cumpar ?
NOUTĂȚI
IN LIBRĂRIE
BESTSELLER
TOP VANZĂRI
OFERTE SPECIALE
COLECŢII ŞI PACHETE
SUPER CĂRȚI
LA PREȚ DE KILIPIR
Aboneaza-te la newsletter
ANPC
Superputerile inteligentei artificiale
-10
Superputerile inteligentei artificiale
Editura: Corint
Data aparitiei: 2021
Numar de pagini: 352
Autor(i): Kai-Fu Lee
Editura: Corint
Colectia: Corint Future
Disponibilitate: In stoc

O abordare captivantă a uluitoarei dezvoltări a inteligenței artificiale. Dr. Kai-Fu Lee este de părere că big data este noul petrol, iar China este noua Arabie Saudită!

China, Silicon Valley și noua ordine mondială

În Superputerile inteligenței artificiale, dr. Kai-Fu Lee, unul dintre cei mai respectați experți din lume, arată cum, în ...
Pret: 58,00 lei
Pret: 52,20 lei
buc.
CARTI » Noutati, Stiinta si Tehnica, Sociologie, Stiinte politice » Superputerile inteligentei artificiale

Superputerile inteligentei artificiale

O abordare captivantă a uluitoarei dezvoltări a inteligenței artificiale. Dr. Kai-Fu Lee este de părere că big data este noul petrol, iar China este noua Arabie Saudită!

China, Silicon Valley și noua ordine mondială

În Superputerile inteligenței artificiale, dr. Kai-Fu Lee, unul dintre cei mai respectați experți din lume, arată cum, în mod surprinzător și extraordinar de rapid, China a ajuns din urmă Statele Unite ale Americii în cursa pentru dezvoltarea și valorificarea inteligenței artificiale.

În contextul acestei evoluții fără precedent, schimbările dramatice care până deunăzi erau doar rodul imaginației autorilor de science-fiction vor avea loc mult mai devreme.

În cartea sa, dr. Kai-Fu Lee propune o abordare echilibrată a dezvoltărilor în IA (Inteligență Artificială), pentru că, alături de beneficii, aceasta poate crea șimari probleme.

Printre acestea se numără riscurile la care sunt expuși angajații și specialiștii din cele mai diferite domenii – de la casieri și culegători de fructe, la radiologi și consilieri fiscali – de a fi înlocuiți de mașini.

Înlocuirea specialiștilor de mașini și criza locurilor de muncă din viitorul apropiat reprezintă doar una dintre problemele abordate de Kai-Fu Lee, iar soluțiile propuse în carte sunt inspirate de o criză de sănătate profund personală pentru autor.

Împletirea dintre problemele globale din jurul inteligenței artificiale și problemele personale ale lui Kai-Fu Lee conturează o abordare umanistă, în care rezultatul nu depinde de mașini, big data și IA, ci de deciziile profund umane ale fiecăruia dintre noi.

„Analiza lui Kai-Fu Lee cu privire la coexistența oamenilor cu inteligența artificială este lucidă și constituie o lectură importantă pentru fiecare dintre noi.

Trebuie să căutăm în sufletele noastre valorile și înțelepciunea care să ne ajute să ghidăm dezvoltarea inteligenței artificiale în viitor.”

Satya Nadella , CEO Microsoft

„Cartea lui Kai-Fu Lee este o evaluare venită la momentul oportun și realizată perfect a impactului IA asupra sistemului geopolitic, asupra pieței locurilor de muncă și asupra societății, în general.

Spre deosebire de majoritatea cărților de acest gen, în Superputerile inteligenței artificiale subiectul este abordat din perspectiva Chinei, nu din perspectiva companiilor din Silicon Valley.

Evidențiind o serie de îngrijorări cu privire la schimbările cataclismice pe care IA le poate produce, este evitată tehno-utopia naivă prevalentă în America și în Japonia.

Dacă superputerile inteligenței artificiale intră în competiție, indiferent cine câștigă, rasa umană va avea de pierdut.”

The Guardian

„Un fost manager al mai multor giganți ai tehnologiei din Statele Unite și conducător al unui fond de investiții din China anticipează o competiție în domeniul inteligenței artificiale.

Părerea lui este că Silicon Valley va fi spulberat de China, care are acces la mai multe date, nu ține cont de drepturile la protecția datelor personale și concurează fără rețineri. Te pune pe gânduri.”

The Economist

„După treizeci de ani de muncă de pionierat în domeniul inteligenței artificiale [...], Lee afirmă că a descoperit calea spre o viață echilibrată a oamenilor în următorul deceniu de transformări tehnologice majore: «Haideți să alegem să lăsăm mașinile să fie mașini, iar oamenii să fie oameni!».”

Forbes

Ce parere ai despre cartea "Superputerile inteligentei artificiale" ?

Cine a cumparat Superputerile inteligentei artificiale, a mai cumparat si:
Mostenirea
Adrienne Young
Moartea la Venetia. Povestiri I, 1893–1912
Thomas Mann
Mari cataclisme terestre
Immanuel Velikovsky
Intelepciunea nisipurilor
Osho
Abonare newsletter
	
Relatii clienti
termeni si conditii
Cartea Saptamanii
Pericolele nebanuite ale campurilor electromagnetice 5G
| Despre noi | Carti Online | Reguli confidentialitate | Sitemap |
© LIBRARIA BUCURESTI ONLINE