Libraria Bucuresti, numai carti bune
Libraria Bucuresti, numai carti bune
Povești cu femei măritate

Contul meu

Cosul meu

Relatii Clienti

Cum Cumpar ?
NOUTĂȚI
IN LIBRĂRIE
BESTSELLER
TOP 20
OFERTE SPECIALE
PROMOŢII ŞI PACHETE
PAULO COELHO
FII CA RÂUL CARE CURGE
Aboneaza-te la newsletter
ANPC
Stapanii din umbra
-7
Stapanii din umbra
Editura: Meteor Press
Data aparitiei: 2012
Numar de pagini: 447
Autor(i): D. Estulin
Editura: Meteor Press

Stapanii din umbra. Daniel Estulin

O carte de investigatie care scoate la lumina colaborarea de culise dintre guverne, servicii secrete, mari corporatii, traficanti de droguri si ?teroristi?, care, pe de o parte, a captusit buzunarele elitei, iar pe de alta, a contribuit profund la distrugerea suveranitatii statelor in favoarea unor module ...

Apare in curand
CARTI » Librarie online » Stapanii din umbra

Stapanii din umbra

Stapanii din umbra. Daniel Estulin

O carte de investigatie care scoate la lumina colaborarea de culise dintre guverne, servicii secrete, mari corporatii, traficanti de droguri si ?teroristi?, care, pe de o parte, a captusit buzunarele elitei, iar pe de alta, a contribuit profund la distrugerea suveranitatii statelor in favoarea unor module economice mai eficiente, care nu tin insa cont de Constitutia SUA si de Declaratia drepturilor omului.

Cartile se fac in spatele usilor inchise, de unde jucatorii, Stapanii din umbra, creeaza ?realitatea?, inventand baieti buni si baieti rai, jucand un joc masluit pentru putere, profit si... viitorul nostru.

Droguri - Comertul cu droguri sustine cea mai mare piata neagra din lume, alimentandu-i pe Stapanii din umbra cu fonduri cu care pot corupe institutiile noastre financiare si civice.

Diamante - Pot fi vandute usor pe piata internationala, deoarece sunt usor de transportat si greu de gasit. In plus, urmele financiare ale comertului cu diamante sunt practic inexistente.

Bani murdari - Stapanii din umbra ii folosesc pentru a spori profiturile, a achizitiona companii, a detine trusturi de presa, a cumpara guverne, a finanta terorismul si a subventiona razboaie.

Victor Bout - Supranumit ?Traficantul Mortii?, a fost etichetat drept intruchiparea raului, neintrecut decat de Osama bin Laden. Ancheta autorului, care a beneficiat, intr-un mod fara precedent, de acces la dosarele personale si de afaceri ale lui Bout, a devoalat una dintre cele mai sinistre si mai uluitoare inselatorii din ultimii ani.

Despre autor

Daniel Estulin este un jurnalist de investigatii rasplatit cu multe premii si autorul bestsellerului Clubul Bilderberg. Conducerea secreta a lumii.

Daniel Estulin a aparut in emisiunea de televiziune a lui Jesse Ventura Teoria conspiratiei si in DVD-ul ENDGAME: Blueprint for Global Enslavement. Este un excelent orator si a fost invitat in nenumarate emisiuni de interviuri. In prezent, locuieste in Thailanda.

Autor: Daniel Estulin

Carti scrise de acelasi autor:
D. Estulin - Clubul Bilderberg. Conducerea secreta a lumii (apare in curand - solicita acest produs)
D. Estulin - Stapanii din umbra (apare in curand - solicita acest produs)

Comentarii primite de la cititori:

Stapanii din umbraCare este parerea ta despre carte?
3-6-2012
Sebi a scris despre cartea Stapanii din umbra:
parere
Ca de obicei intr-o carte ce demasca cosnpiratii mondiale, autorul se considera detinatorul adevarului, toate oficialitatile mint etc. Se bazeaza pe discutiile cu un arestat care, bineinteles, neaga toate acuzatiile. Iar capitolul in care sustine ca marile atentatele cu bombe au fost de fapt explozii nucleare a pus capac la toate.
Cine a cumparat Stapanii din umbra, a mai cumparat si:
Vatican. Toate picturile si frescele vechilor maestri
DK
Zece povestiri antume
Vasile Andru
Patericul romanesc
Ioanichie Balan
Mistici din Carpati, pachet 3 volume
Vasile Andru
Abonare newsletter
Relatii clienti
termeni si conditii
Filocalia sfintelor nevointe ale desavarsirii
| Despre noi | Carti Online | Reguli confidentialitate | Sitemap |
© LIBRARIA BUCURESTI ONLINE