Libraria Bucuresti, numai carti bune
Libraria Bucuresti, numai carti bune
Chiar inainte de fericire

Contul meu

Cosul meu

Relatii Clienti

Cum Cumpar ?
NOUTATI
IN LIBRARIE
TOP
VANZARI
COLECTIA SAPIENS
AVENTURA SI CUNOASTERE
ARTA STAPANIRII
HARTILOR MENTALE
Aboneaza-te la newsletter
Schimba-ti mintea ca sa te vindeci de tulburarile emotionale
-18
Schimba-ti mintea ca sa te vindeci de tulburarile emotionale
Editura: Curtea Veche
Data aparitiei: 2012
Numar de pagini: 430
Autor(i): Daniel G. Amen
Editura: Curtea Veche
Colectia:

Nu mai este un secret ca, în zilele noastre, tot mai multe persoane se confrunta cu probleme de sanatate mentala.

Unu din trei oameni prezinta simptomele unei tulburari psihice, fie ea minora sau grava, care genereaza multa suferinta atât persoanei în cauza, cât si apropiatilor acesteia. Aveti în fata un ...

Apare in curand
CARTI » Librarie online » Schimba-ti mintea ca sa te vindeci de tulburarile emotionale

Schimba-ti mintea ca sa te vindeci de tulburarile emotionale

Nu mai este un secret ca, în zilele noastre, tot mai multe persoane se confrunta cu probleme de sanatate mentala.

Unu din trei oameni prezinta simptomele unei tulburari psihice, fie ea minora sau grava, care genereaza multa suferinta atât persoanei în cauza, cât si apropiatilor acesteia. Aveti în fata un ghid pentru întelegerea celor mai des întâlnite si insidioase dificultati ale omului modern: depresia, anxietatea, obsesiile, agresivitatea si impulsivitatea.

Cu ajutorul tehnologiei imagistice SPECT (tomografie computerizata cu emisie fotonica unica), dr. Amen propune o teorie revolutiona­ra conform careia tulburarile emotionale sunt generate de modificari la nivelul creierului si ne prezinta solutii concrete ce pun într-o lumina noua cercetarile despre ceea ce înseamna vindecare în cazul unor astfel de probleme.

Exemplele prezentate în aceasta carte ne demonstreaza fara echivoc ca ceea ce noi numim „slabiciune de caracter“, „rea-vointa“ si tot repertoriul de afirmatii prin care ne învinovatim pe noi însine sau pe ceilalti reprezinta, de fapt, simptome ale unor dereglari neurologice la nivelul creierului.

Prin intermediul studiilor de caz, cititorul se va familiariza cu tabloul clinic al diferitelor tulburari si va afla ca problemele aparent de nerezolvat au solutii simple si la îndemâna oricui. Partenerii sau parintii persoanelor afectate de aceste modificari neurologice stiu cât de dificil este sa interactionezi si sa mentii o relatie echilibrata cu acestea.

Traiul lânga o astfel de persoana se dovedeste adesea dificil, obstacolele par insurmontabile, comunicarea este defectuoasa si nimic nu pare sa functionze cum trebuie.

Din fericire însa, aflam ca exista solutii, iar dr. Amen ni le prezinta într-o maniera clara, concisa si punctuala.
De asemenea, prin intermediul acestei lucrari vom afla despre efectele daunatoare ale drogurilor, alcoolului si a altor psihostimulente care pot amplifica problemele deja existente.

Pe lânga sfaturi despre medicamentele care pot ameliora simptomatologia, autorul ofera grile pentru depistarea unei anumite tulburari, precum si tehnici prin care ne putem îmbunatati efectiv calitatea vietii sau prin care îi putem ajuta pe cei apropiati noua.

O carte revolutionara! Dr. Amen ne demonstreaza cum multe dintre tulburarile comportamentale despre care se credea ca-si au radacinile în psihologie au, de fapt, o cauza biologica. Cu ajutorul tehnicilor moderne de imagistica cerebrala, poti vedea cum se manifesta la nivelul creierului depresia, anxietatea, impulsivitatea sau obsesiile.

Autorul da multe sfaturi si sugestii cu caracter practic pentru depasirea acestor probleme si ofera un instrumentar viabil de tehnici pentru optimizarea si buna functionare a creierului, cât si pentru îmbunatatirea calitatii vietii.
Rob Kohn, psihiatru si neurolog la Universitatea din Illinois

 

Cercetarea rafinata a dr. Amen privind functionarea creierului aduce o contributie valoroasa într-un domeniu aflat în plina dezvoltare.

Si vine chiar cu ceva în plus: zeci de sfaturi practice pentru parintii copiilor cu tulburari de comportament, dar si pentru pacientii adulti.

Aceasta carte se distinge net de celelalte din aceasta zona prin faptul ca reprezinta cel mai complet si cuprinzator compendiu de sugestii pe care pacientii îl au la dispozitie pentru procesul de recuperare.
Dr. Corydon Clark, psihiatru

Dr. Daniel G. Amen este specialist în neurologie clinicã, psihiatria copilului si a adolescentului si director al Spitalului Amen de Medi­cinã Comportamentalã din Fairfield, California. A obtinut, pentru activitatea sa, numeroase premii, acordate de Asociaþia Americanã de Psihiatrie, Institutul de Psihanalizã din Baltimore, cât si de Armata Statelor Unite ale Americii. Este cunoscut pentru cercetãrile sale în ceea ce priveste relatia dintre creier si comportament, precum si pentru cele vizând sindromul deficitului de atentie (ADHD).

Este, de asemenea, autorul unor lucrãri de mare impact, precum Windows into the ADD Mind si Firestorms in the Brain

Ce parere ai despre cartea "Schimba-ti mintea ca sa te vindeci de tulburarile emotionale" ?

Cine a cumparat Schimba-ti mintea ca sa te vindeci de tulburarile emotionale, a mai cumparat si:
Jocuri erotice pentru toate cuplurile
Gerald Schoenewolf
Masako, printesa samurailor
Jocelyne Godard
Cumplite incercari, Doamne. Din Casimca Jilavei in Zarca Aiudului
Marcel Petrisor
Oksa Pollock, vol. 1 Taramul invizibil
Anne Plichota
Abonare
Relatii clienti
termeni si conditii
ANPC
| Despre noi | Carti Online | Reguli confidentialitate | Sitemap |
© LIBRARIA BUCURESTI ONLINE