Libraria Bucuresti, numai carti bune
Libraria Bucuresti, numai carti bune
Vrabia Rosie

Contul meu

Cosul meu

Relatii Clienti

Cum Cumpar ?
NOUTATI
IN LIBRARIE
TOP
VANZARI
EDITII DE
COLECTIE
LOVE IS FUN
PUTEREA RELATIILOR
EXPERT IN VIN
IN VINO VERITAS
Aboneaza-te la newsletter
Puterea spirituala a empatiei
Puterea spirituala a empatiei
Editura: Cartea Daath
Data aparitiei: 2016
Numar de pagini: -
Autor(i): Cyndi Dale
Editura: Cartea Daath
Colectia:

Descoperiti-va abilitatile empatice native alaturi de ghidul dumneavoastra, Cyndi Dale.

Aceasta carte este ca un curs în care veti învata cum sa folositi empatia pentru a avea relatii mai bune si pentru vindecarea voastra sau a altora.

Puterea spirituala a empatiei prezinta într-un mod accesibil empatia, aceasta abilitate deseori nerecunoscuta, ...
Apare in curand
CARTI » Librarie online » Puterea spirituala a empatiei

Puterea spirituala a empatiei

Descoperiti-va abilitatile empatice native alaturi de ghidul dumneavoastra, Cyndi Dale.

Aceasta carte este ca un curs în care veti învata cum sa folositi empatia pentru a avea relatii mai bune si pentru vindecarea voastra sau a altora.

Puterea spirituala a empatiei prezinta într-un mod accesibil empatia, aceasta abilitate deseori nerecunoscuta, desi este un dat natural. Veti descoperi ce este empatia, cum functioneaza si multele feluri în care se manifesta. Empatia va ajuta sa dezvoltati legaturi mai profunde cu cei dragi, foloseste tehnici specifice pentru scanarea si filtrarea informatiilor si ofera informatii despre modalitatile prin care puteti depasi dificultatile cu care are de-a face un empat. Prin puterea empatiei va veti transforma modul de viata si va veti conecta mai bine cu lumea din jurul vostru.

Fiecare capitol din cartea Puterea spirituala a empatiei incepe cu un citat. Capitolul 1 incepe cu acesta: "Prietenul care poate sta lânga noi în liniste atunci când suntem într-un moment de disperare sau confuzie, care poate sta cu noi într-un moment de suferinta si pierdere ireparabila, care poate accepta sa nu stie, sa nu poata vindeca, sa nu poata alina, privind împreuna cu noi realitatea lipsei noastre de putere, acela este un prieten caruia îi pasa.” Henri J. M. Nouwen – The Road to Daybreak

Se pare ca atunci când în mod empatic recunoastem stresul în alta persoana si cautam sa-i usuram situatia, si valorile hormonilor de stres din noi însine scad. Sistemul nostru imunitar creste si suntem mai paziti de infectii virale severe, avem un ritm cardiac mai bun, o tensiune mai buna, niveluri scazute de colesterol si valori bune ale altor indicatori importanti pentru sanatatea organismului nostru. Empatia aplicata – a face actiuni bazate pe perceptiile empatice – nu are decât efecte benefice asupra imunitatii, nivelului de stres si sperantei de viata."

“Adânc, în sinea noastra, multi dintre noi ne simtim izolati si singuri. Suntem împachetati în pielea noastra, separati prin experienta si ne simtim înfasurati în unicitatea noastra. Dar corpul însusi, care pe multi dintre noi ne face sa ne simtim individualizati si uneori înstrainati, este echipat biologic si energetic pentru a se putea conecta. Prin neuroni speciali si datorita fortelor spectrului electromagnetic suntem echipati pentru a face legatura cu multele lumi de lânga noi, sfere de influenta atât vizibile cât si invizibile. Suntem “codati” pentru empatie si croiti pentru a împartasi informatii prin mijloace non-fizice.”
Carti scrise de acelasi autor:
Cyndi Dale - Kundalini. Trezirea puterii personale (apare in curand - solicita acest produs)
Cyndi Dale - Suflete pereche (apare in curand - solicita acest produs)
Cyndi Dale - Puterea spirituala a empatiei (apare in curand - solicita acest produs)

Ce parere ai despre cartea "Puterea spirituala a empatiei" ?

Cine a cumparat Puterea spirituala a empatiei, a mai cumparat si:
Patruzeci de secole de esoterism
Gerald Messadie
Contestatia la executarea silita in reglementarea Codului de procedura civila
Stefan Lucaciuc
Evanghelia dupa Satana
Patrick Graham
Trecutul e un pamant strain
Giancarlo Carofiglio
Abonare
Relatii clienti
termeni si conditii
ANPC
| Despre noi | Carti Online | Reguli confidentialitate | Sitemap |
© LIBRARIA BUCURESTI ONLINE