Libraria Bucuresti, numai carti bune
Libraria Bucuresti, numai carti bune
Toate panzele sus

Contul meu

Cosul meu

Relatii Clienti

Cum Cumpar ?
NOUTATI
IN LIBRARIE
BESTSELLER
TOP 20 VANZARI
OFERTE SPECIALE
COLECŢII ŞI PACHETE
Aboneaza-te la newsletter
ANPC
Puterea de convingere
-20
Puterea de convingere
Editura: Curtea Veche
Data aparitiei: 2012
Numar de pagini: 336
Autor(i): Napoleon Hill
Editura: Curtea Veche
Colectia: Maestrii succesului
Disponibilitate: In stoc

Puterea de convingere. Editia a II-a - Napoleon Hill

Lucrarea de fata, Puterea de convingere este una dintre cele mai vândute carti din secolul XX.

Metodele fascinante ale lui Napoleon Hill au ajutat nenumarati oameni sa-si recapete încrederea în sine, sa-si descopere si sa-si stapâneasca puterile mentale, sa-si cultive dorinta de a ...

Pret: 45,00 lei
Pret: 36,00 lei
buc.

Puterea de convingere

Puterea de convingere. Editia a II-a - Napoleon Hill

Lucrarea de fata, Puterea de convingere este una dintre cele mai vândute carti din secolul XX.

Metodele fascinante ale lui Napoleon Hill au ajutat nenumarati oameni sa-si recapete încrederea în sine, sa-si descopere si sa-si stapâneasca puterile mentale, sa-si cultive dorinta de a reusi în viata, si totul numai folosind arta convingerii.

Fiecare om are ceva de vândut. Unii ofera bunuri si servicii, altii o idee sau un vis. Unii îsi scot la vânzare întreaga personalitate, iar altii un simplu punct de vedere care sa fie înteles de ceilalti. Reusita fiecaruia depinde de cât de convingator este.

Puterea de convingere arata, în termeni foarte limpezi, ca principiile succesului, asa cum au fost ele postulate de Napoleon Hill, pot avea o influenta directa asupra capacitatii noastre de a fi convingatori si de a vinde.

Bazata pe multe dintre materialele autorului, publicate sau nu anterior, aceasta carte prezinta punctual conceptele pe care Hill le va relua într-o buna parte din bestsellerurile sale.

În introducerea cartii de fata, W. Clement Stone, unul dintre cei mai renumiti experti în arta vânzarii, face o prezentare a conceptelor pe care se întemeiaza cele 17 principii ale succesului descrise de Napoleon Hill, toate având o legatura strânsa cu capacitatea noastra de convingere si cu domeniul vânzarilor.

La început, autorul se concentreaza atât asupra metodelor prin care sa preluam controlul asupra mintii noastre, cât si asupra modalitatilor prin care sa ne mentinem entuziasti, sa ne cultivam abilitatile de negociere si sa ne sporim capacitatea de a face prezentari convingatoare.

În urmatoarea sectiune aflam povestea lui Del Smith, un om pe care Fundatia „Napoleon Hill“ îl da drept exemplu cititorilor, întrucât a dobândit un statut extraordinar prin folosirea cu succes a principiilor lui Hill, ajungând bogat si având o viata împlinita.

În final, cartea prezinta o colectie de afirmatii si pilde despre succes, scrise sau culese de napoleon hill. Cititi-le si valorificati-le! Va vor ajuta sa va transformati într-un om entuziast si va vor face sa simtiti gustul succesului

Fragment din carte: Puterea de convingere, Napoleon Hill

Fara un control, mintea îsi pierde eficienta si vigoarea. Printr-un control atent, prin exercitiu si directionare, mintea poate sa câstige o noua forta.

Orice situatie cu care se confrunta cineva trebuie abordata direct. Nu se poate sa nu reactionezi la o anu-mita situatie. Situatia este un fapt în sine.

Doar de reactia noastra depinde daca este vorba de o situatie negativa sau pozitiva. Cel întelept reactioneaza în mod constient, analizând totul si transformând situatia într-una benefica.

El hotaraste sa reactioneze atent, cu un scop precis si adecvat intereselor sale.

Aceasta înseamna sa stapânesti o situatie. Cel ce gândeste pozitiv este constient de alegerea sa. Cel ce gândeste pozitiv este un om realist.

Reusita este rezultatul unui control asumat al mintii. Prin exercitiu, se ajunge la un control permanent. Chiar si atunci când situatia pare dezastruoasa, exista posibilitatea de a adopta o atitudine pozitiva.

Acest lucru poate fi exemplificat cel mai bine prin povestea fermierului zdravan si sanatos lovit de o dubla paralizie. Descurajat si aparent neajutorat, el a înfruntat realitatea, adica faptul ca pentru el se terminase cu agricultura.

Între timp însa, si-a amintit ca citise o carte în care autorul afirma: "În orice dezavantaj exista sâmburele unui avantaj echivalent sau chiar mai mare." El a cautat sâmburele si l-a gasit.
……………………………

Despre autor

Napoleon Hill (1883–1970) a fost un celebru autor american de literatura motivationala. A trecut de la jurnalistica la Drept, a lucrat pentru Andrew Carnegie si, evoluând rapid, a ajuns consilier pentru oameni de afaceri, lideri politici si presedinti, precum: Woodrow Wilson, Franklin D. Roosevelt, Mahatma Gandhi, Thomas Edison, Henry Ford.

Preocuparile lui Hill au vizat convingerile personale ale individului si rolul lor în atingerea succesului. Ca rezultat al cercetarilor întreprinse în calitate de reporter, dar si la imboldul lui Andrew Carnegie, autorul a formulat „filozofia împlinirii“, reluata în multe dintre cartile sale, cu scopul de a dezvalui calea spre îmbogatire, formula prin care orice om se poate realiza atât în plan material, cât si spiritual. Desi concepute cu mult timp în urma, ideile lui Napoleon Hill sunt, în continuare, fundamentale pentru dezvoltarea personala.

Cea mai celebra lucrare a lui Napoleon Hill, De la idee la bani, este, totodata, una dintre cele mai bine vândute carti din toate timpurile. Alaturi de acest titlu, la Curtea Veche Publishing au mai aparut, de acelasi autor, Secretul bogatiilor (2007), Calea spre succes (2011) si Secretul libertatii (2012).

CUPRINS

Prefata
Introducere

Atitudinea mentala pozitiva

Puterea divinitatii din om

Patrunderea credintei

Personalitatea convingatoare

A obtine profit ajutându-i pe ceilalti

Conditii necesare pentru putere

Manual pentru un maestru în vânzari

Stapânirea puterii gândurilor

Puterea spiritului

În cautarea unui simbol

Putere plus motivatie: vorbe de duh

Ce parere ai despre cartea "Puterea de convingere" ?

Cine a cumparat Puterea de convingere, a mai cumparat si:
Big Four
Ian Gow, Stuart Kells
Schimba-ti modul de gandire. 200 de metode cu ajutorul carora poti avea o viata mai buna
Dean Del Sesto
Magnatii
Charles R. Morris
Trezeste uriasul din tine. Cum sa preiei imediat controlul destinului tau
Tony Robbins
Abonare newsletter
	
Relatii clienti
termeni si conditii
Cartea Saptamanii
Pericolele nebanuite ale campurilor electromagnetice 5G
| Despre noi | Carti Online | Reguli confidentialitate | Sitemap |
© LIBRARIA BUCURESTI ONLINE