Libraria Bucuresti, numai carti bune
Libraria Bucuresti, numai carti bune
Curajul de a nu fi pe placul celorlalti

Contul meu

Cosul meu

Relatii Clienti

Cum Cumpar ?
NOUTĂȚI
IN LIBRĂRIE
BESTSELLER
TOP VANZĂRI
OFERTE SPECIALE
COLECŢII ŞI PACHETE
SUPER CĂRȚI
LA PREȚ DE KILIPIR
Aboneaza-te la newsletter
ANPC
Puterea de convingere
-20
Puterea de convingere
Editura: Curtea Veche
Data aparitiei: 2012
Numar de pagini: 336
Autor(i): Napoleon Hill
Editura: Curtea Veche
Colectia: Maestrii succesului
Disponibilitate: In stoc

Puterea de convingere. Editia a II-a - Napoleon Hill

Lucrarea de fata, Puterea de convingere este una dintre cele mai vândute carti din secolul XX.

Metodele fascinante ale lui Napoleon Hill au ajutat nenumarati oameni sa-si recapete încrederea în sine, sa-si descopere si sa-si stapâneasca puterile mentale, sa-si cultive dorinta de a ...

Pret: 45,00 lei
Pret: 36,00 lei
buc.

Puterea de convingere

Puterea de convingere. Editia a II-a - Napoleon Hill

Lucrarea de fata, Puterea de convingere este una dintre cele mai vândute carti din secolul XX.

Metodele fascinante ale lui Napoleon Hill au ajutat nenumarati oameni sa-si recapete încrederea în sine, sa-si descopere si sa-si stapâneasca puterile mentale, sa-si cultive dorinta de a reusi în viata, si totul numai folosind arta convingerii.

Fiecare om are ceva de vândut. Unii ofera bunuri si servicii, altii o idee sau un vis. Unii îsi scot la vânzare întreaga personalitate, iar altii un simplu punct de vedere care sa fie înteles de ceilalti. Reusita fiecaruia depinde de cât de convingator este.

Puterea de convingere arata, în termeni foarte limpezi, ca principiile succesului, asa cum au fost ele postulate de Napoleon Hill, pot avea o influenta directa asupra capacitatii noastre de a fi convingatori si de a vinde.

Bazata pe multe dintre materialele autorului, publicate sau nu anterior, aceasta carte prezinta punctual conceptele pe care Hill le va relua într-o buna parte din bestsellerurile sale.

În introducerea cartii de fata, W. Clement Stone, unul dintre cei mai renumiti experti în arta vânzarii, face o prezentare a conceptelor pe care se întemeiaza cele 17 principii ale succesului descrise de Napoleon Hill, toate având o legatura strânsa cu capacitatea noastra de convingere si cu domeniul vânzarilor.

La început, autorul se concentreaza atât asupra metodelor prin care sa preluam controlul asupra mintii noastre, cât si asupra modalitatilor prin care sa ne mentinem entuziasti, sa ne cultivam abilitatile de negociere si sa ne sporim capacitatea de a face prezentari convingatoare.

În urmatoarea sectiune aflam povestea lui Del Smith, un om pe care Fundatia „Napoleon Hill“ îl da drept exemplu cititorilor, întrucât a dobândit un statut extraordinar prin folosirea cu succes a principiilor lui Hill, ajungând bogat si având o viata împlinita.

În final, cartea prezinta o colectie de afirmatii si pilde despre succes, scrise sau culese de napoleon hill. Cititi-le si valorificati-le! Va vor ajuta sa va transformati într-un om entuziast si va vor face sa simtiti gustul succesului

Fragment din carte: Puterea de convingere, Napoleon Hill

Fara un control, mintea îsi pierde eficienta si vigoarea. Printr-un control atent, prin exercitiu si directionare, mintea poate sa câstige o noua forta.

Orice situatie cu care se confrunta cineva trebuie abordata direct. Nu se poate sa nu reactionezi la o anu-mita situatie. Situatia este un fapt în sine.

Doar de reactia noastra depinde daca este vorba de o situatie negativa sau pozitiva. Cel întelept reactioneaza în mod constient, analizând totul si transformând situatia într-una benefica.

El hotaraste sa reactioneze atent, cu un scop precis si adecvat intereselor sale.

Aceasta înseamna sa stapânesti o situatie. Cel ce gândeste pozitiv este constient de alegerea sa. Cel ce gândeste pozitiv este un om realist.

Reusita este rezultatul unui control asumat al mintii. Prin exercitiu, se ajunge la un control permanent. Chiar si atunci când situatia pare dezastruoasa, exista posibilitatea de a adopta o atitudine pozitiva.

Acest lucru poate fi exemplificat cel mai bine prin povestea fermierului zdravan si sanatos lovit de o dubla paralizie. Descurajat si aparent neajutorat, el a înfruntat realitatea, adica faptul ca pentru el se terminase cu agricultura.

Între timp însa, si-a amintit ca citise o carte în care autorul afirma: "În orice dezavantaj exista sâmburele unui avantaj echivalent sau chiar mai mare." El a cautat sâmburele si l-a gasit.

Carti scrise de acelasi autor:
Napoleon Hill - Puterea de convingere
Napoleon Hill - Cheia succesului. Gandirea pozitiva
Napoleon Hill - Secretul libertatii
Napoleon Hill - De la idee la bani
Napoleon Hill - Reguli de aur. Scrierile pierdute
Napoleon Hill - Secretul bogatiilor
Napoleon Hill - De la idee la bani. Editie de Colectie
Napoleon Hill - Legea succesului
Napoleon Hill - Calea spre succes
Napoleon Hill - Secretele prosperitatii
Napoleon Hill - Știința de a vinde
Napoleon Hill - Scara magica spre succes. Editia originala din 1930
Napoleon Hill - Scara magica spre succes
Napoleon Hill - Calea spre bogatie
Napoleon Hill - Scara magica spre succes
Napoleon Hill - 17 pasi spre succes pentru oamenii ocupati
Napoleon Hill - Despre succes (apare in curand - solicita acest produs)
Napoleon Hill - Foloseste-ti mintea pentru a te imbogati (apare in curand - solicita acest produs)

Ce parere ai despre cartea "Puterea de convingere" ?

Abonare newsletter
Relatii clienti
termeni si conditii
Cartea Saptamanii
Pericolele nebanuite ale campurilor electromagnetice 5G
| Despre noi | Carti Online | Reguli confidentialitate | Sitemap |
© LIBRARIA BUCURESTI ONLINE