Libraria Bucuresti, numai carti bune
Libraria Bucuresti, numai carti bune
Fantanile tacerii

Contul meu

Cosul meu

Relatii Clienti

Cum Cumpar ?
NOUTĂŢI
ÎN LIBRĂRIE
BESTSELLER
TOP 20 VANZĂRI
OFERTE SPECIALE,
COLECŢII ŞI PACHETE
Aboneaza-te la newsletter
ANPC
Psihologia riscului
Psihologia riscului
Editura: Polirom
Data aparitiei: 2015
Numar de pagini: 344
Autor(i): Corneliu Havarneanu, Grigore Havarneanu
Editura: Polirom

Riscul este o dimensiune importanta a existentei umane, fiind prezent la orice pas si in orice domeniu de activitate.

Dorinta de realizare, teama de esec, anxietatea sau emotivitatea pot influenta negativ atitudinea fata de risc, insa fiecare persoana dispune de propriile mecanisme psihologice prin care poate reactiona eficient in cazurile potential ...
Apare in curand
CARTI » Librarie online » Psihologia riscului

Psihologia riscului

Riscul este o dimensiune importanta a existentei umane, fiind prezent la orice pas si in orice domeniu de activitate.

Dorinta de realizare, teama de esec, anxietatea sau emotivitatea pot influenta negativ atitudinea fata de risc, insa fiecare persoana dispune de propriile mecanisme psihologice prin care poate reactiona eficient in cazurile potential periculoase.

Pornind de la inclinatia naturala a omului de a infrunta imprevizibilul si de la tiparele psihologice aflate la baza asumarii riscului, volumul, conceput ca un manual integrativ, analizeaza acest fenomen complex in contextul celor mai relevante domenii ale psihologiei aplicate societatii romanesti: antreprenoriatul, sanatatea, mediul inconjurator, transporturile, mediul infractional, viata de cuplu si de familie, psihoterapia sau psihotraumatologia.

Diversitatea aspectelor psihologice si a temelor practice abordate ofera o perspectiva clara asupra evolutiei teoriilor, studiilor si principalelor concluzii din psihologia riscului. In plus, recomandarile si sugestiile cuprinse in lucrare sunt utile practicienilor care se ocupa de cresterea sigurantei in anumite domenii de activitate.

Din cuprins:

Emotiile si decizia in conditii de risc ? Abordarea riscului din perspectiva psihologiei dezvoltarii ? Managementul riscului ? Evaluarea riscului infractional: de la abordari statice la mecanisme dinamice ? Psihologia riscului si siguranta in trafic ? Abordari psihologice ale riscului in antreprenoriat ? Perceperea, evaluarea si asumarea riscurilor in organizatii ? Riscul si consecintele lui in viata de cuplu si de familie ? Riscuri pentru sanatate. Comunicare si schimbare comportamentala ? Riscul din perspectiva traumei psihice
Carti scrise de acelasi autor:
Corneliu Havarneanu, Grigore Havarneanu - Psihologia riscului (apare in curand - solicita acest produs)

Ce parere ai despre cartea "Psihologia riscului" ?

Abonare newsletter
Relatii clienti
termeni si conditii
Cartea Saptamanii
| Despre noi | Carti Online | Reguli confidentialitate | Sitemap |
© LIBRARIA BUCURESTI ONLINE