Libraria Bucuresti, numai carti bune
Libraria Bucuresti, numai carti bune
Cum sa scapi de burta in 10 zile

Contul meu

Cosul meu

Relatii Clienti

Cum Cumpar ?
NOUTATI IN
LIBRARIE
BESTSELLER
TOP 20 VANZARI
OFERTE SPECIALE,
COLECTII SI PACHETE
PLANTE MIRACULOASE
SFATURILE LUI OVIDIU BOJOR
Aboneaza-te la newsletter
ANPC
Profetiile de la Celestine. Ghid practic
Profetiile de la Celestine. Ghid practic
Editura: Mix
Data aparitiei: 2012
Numar de pagini: 295
Autor(i): James Redfield
Editura: Mix
Colectia:
Disponibilitate: In stoc

''Profetiile de la Celestine - Ghid practic''

Lucrarea, "Profetiile de la Celestine - Ghid practic" continua sa dezvolte ideile prezentate în "Profetiile de la Celestine" si aduce informatii suplimentare, încurajeaza cititorul sa investigheze singur aceste implicatii, în propria sa maniera.

Fragment din carte:

Un întreg repertoriu fascinant de capacitati umane iesite din comun ...

Pret: 39,00 lei
buc.
CARTI » Spiritualitate si Ezoterism » Profetiile de la Celestine. Ghid practic

Profetiile de la Celestine. Ghid practic

''Profetiile de la Celestine - Ghid practic''

Lucrarea, "Profetiile de la Celestine - Ghid practic" continua sa dezvolte ideile prezentate în "Profetiile de la Celestine" si aduce informatii suplimentare, încurajeaza cititorul sa investigheze singur aceste implicatii, în propria sa maniera.

Fragment din carte:

Un întreg repertoriu fascinant de capacitati umane iesite din comun a fost proclamat înca din timpurile biblice, de la miracolele vindecatoare ale lui Iisus si pâna la aparitia lui miraculoasa dupa rastignirea pe cruce, sau fenomenele ulterioare legate de misticii crestini: aparitia stigmatelor, aureole luminoase, absenta hranei timp de ani de zile, emanarea unor mirosuri sacre si a unor fluide vindecatoare, telekinezia sau capacitatea de a misca obiectele materiale fara a le atinge.

Se cunosc numeroase cazuri de profetii, telepatie si clarviziune traite de sfinti, dar si de maestrii zen, de sufiti, de yoghini sau de samani.

Prin anii 1960, antropologul Carlos Castaneda a spulberat limitele întelegerii lumii materiale prin publicarea învataturilor samanului Don Juan.

Puterile samanilor, precum calatoriile în lumea subpamânteana, vindecarile, divinatia sau schimbarea formei fizice, ne-au silit sa ne punem întrebari si sa cercetam care sunt capacitatile - aparent nelimitate - ale fiintei umane.

Spre exemplu, existã numerosi antropologi care au asistat la demonstratii ale samanilor care realizau operatii chirurgicale rituale pe propriile lor corpuri, fara sa simta vreo durere si fara ca ulterior sa ramâna cu cicatrice. Totusi, adevarata natura a acestor practici vindecatoare stravechi se afla dincolo de aceste fenomene exterioare manifestate de samani.

Interesul crescând fata de samanism demonstreaza afirmatia Manuscrisului potrivit careia oamenii au nevoie sã experimenteze personal starile modificate de constiinta, precum si dorinta lor de a se racorda la sursa divina.

Samanismul reprezinta o experienta directa de comunicare spirituala cu Pamântul si de racordare la întelepciunea naturii.

Dupa cum afirma antropologul Michael Harner, una din cele mai mari autoritati în domeniul samanismului: "Diferitele tehnici folosite vreme îndelungata de catre samani, precum schimbarea starii de constiinta, reducerea starii de stres, vizualizarile, gândirea pozitiva sau ajutorul primit de la surse invizibile au ajuns sa fie astazi larg acceptate si aplicate în practicile holistice contemporane".

In lucrarea sa, "Calea samanului", Michael Harner descrie metodele samaniste de vindecare, care nu mai sunt limitate astazi la câtiva initiati, putând fi învatate de oricine este interesat în practicarea acestor metode.

Prin cunoasterea directa, o persoana invata sa sustina o anumita putere personala si sa treaca la vointa dintr-o stare de constiinta in alta.

Aceste practici spirituale strãvechi, care au fost aplicate pretutindeni in lume, s-ar putea dovedi vitale pentru reconcilierea noastra cu natura.

Fenomene uluitor de asemanatoare se manifesta uneori si în domenii extrem de variate. Spre exemplu, sfintii catolici, lama-sii tibetani si samanii eschimosi au demonstrat, în egala masura, capacitatea de a genera fenomene precum caldura interna (producerea unei temperaturi înalte în conditii de ger sau în marile nordului).

Se cunosc cazuri de levitatie ale unor maestri taoisti, dar si a adeptilor altor religii, desi pâna acum nu existau dovezi stiintifice în aceasta privinta.

Sfintii hindusi s-au lasat îngropati perioade lungi de timp, în stari catatonice, si au supravietuit. Corpurile multor personalitãti religioase, precum Paramahansa Yogananda sau numerosi alti sfinti crestini, nu s-au descompus dupã moarte.

Existã cazuri de maestri care au fost observati în douã locuri simultan (bilocatie). Comunicarea telepaticã cu aborigenii anumitor triburi de pe Amazon care nu vorbeau decât propria lor limba a fost experimentata de numerosi exploratori (care vorbeau numai limba engleza).

În trecut, biserica catolicã a realizat cercetari iesite din comun ale capacitãtilor si evenimentelor supra-normale ale sfintilor, pentru a-i putea canoniza.

De la începutul acestui secol s-au facut numeroase investigatii stiintifice ale efectelor fiziologice ale practicilor spirituale, precum si ale capacitatilor si starilor supra-normale.

Prin intermediul cartii parcurgem noua viziuni spirituale care trezesc în noi dorinta de a da o semnificatie vietii noastre, calauzindu-ne pasii catre cunoasterea de sine si conectarea la energia universala.

Autorii urmaresc aprofundarea notiunilor din "Profetiile de la Celestine"si propun metode simple si clare ce pot fi aplicate în viata de zi cu zi.

Autor: James Redfield

Ce parere ai despre cartea "Profetiile de la Celestine. Ghid practic" ?

Cine a cumparat Profetiile de la Celestine. Ghid practic, a mai cumparat si:
De la Dumnezeu la zei
Etienne Perrot
Secretul sinelui tau nemuritor
Guy Finley
Comuniune cu Dumnezeu
Neale Donald Walsch
Doar ramai tacut
Poonja Hariwansh Lal
Abonare
Relatii clienti
termeni si conditii
| Despre noi | Carti Online | Reguli confidentialitate | Sitemap |
© LIBRARIA BUCURESTI ONLINE