Libraria Bucuresti, numai carti bune
Libraria Bucuresti, numai carti bune
Evanghelia pe scurt

Contul meu

Cosul meu

Relatii Clienti

Cum Cumpar ?
NOUTATI IN
LIBRARIE
BESTSELLER
TOP 20 VANZARI
OFERTE SPECIALE,
COLECTII SI PACHETE
SUPERCARTI
IN PREGATIRE
Aboneaza-te la newsletter
ANPC
Pledoarie pentru viata sanatoasa cu remedii naturale
Pledoarie pentru viata sanatoasa cu remedii naturale
Editura: Dharana
Data aparitiei: 2018
Numar de pagini: 320
Autor(i): Ovidiu Bojor
Editura: Dharana
Colectia:
Disponibilitate: In stoc

Pledoaria pentru viata sanatoasa a dlui Ovidiu Bojor începe cu povestea celui mai complex si celui mai minunat laborator care se afla la baza vietii, anume celula vegetala.

Iar daca celula vegetala se afla la baza vietii, la baza alimentatiei omului se afla rezultatul biosintezei vegetale, indiferent ca este vorba de ...
Pret: 35,00 lei
buc.
CARTI » Medicina si Farmacie » Pledoarie pentru viata sanatoasa cu remedii naturale

Pledoarie pentru viata sanatoasa cu remedii naturale

Pledoaria pentru viata sanatoasa a dlui Ovidiu Bojor începe cu povestea celui mai complex si celui mai minunat laborator care se afla la baza vietii, anume celula vegetala.

Iar daca celula vegetala se afla la baza vietii, la baza alimentatiei omului se afla rezultatul biosintezei vegetale, indiferent ca este vorba de glucide, protide, grasimi sau vitamine.

În consens cu marile sisteme de medicina traditionala, în Pledoarie pentru viata sanatoasa se considera ca primele medicamente sunt (sau ar trebui sa fie) alimentele.

Dintre marile repere universale ne sunt prezentate, în cuprinzatoare capitole, dieta în conceptia indiana si, respectiv, chineza, amândoua ilustrative sub aspectul pastrarii sanatatii si prelungirii vietii într-un stil cumpatat de alimentatie.

Cartea se bazeaza pe ideea ca primele medicamente trebuie sa fie alimentele. In prima parte sunt prezentate principalele fructe, legume si seminte cu rol benefic în sanatate. în partea a doua sunt formulate recomandarile necesare pentru utilizarea fructelor, legumelor si semintelor pe grupe de afectiuni

Toate aparatele corpului omenesc (digestiv, cardiovascular, respirator, urinar, genital etc.) sunt prezente cu afectiunile lor, dupa cum beneficiaza de întinse capitole si bolile de nutritie, afectiunile dermatologice, afectiunile reumatismale, afectiunile sistemului nervos, boala canceroasa etc.

In general, aproape orice boala de care poate suferi un om primeste recomandari terapeutice uneori suficiente, de multe ori în complementaritate cu solutiile medicinei alopate si interventiile chirurgicale.

O atentie speciala este acordata dietei si atitudinii etice si spirituale ale vietii de fiecare zi.

Unul dintre initiatii în tehnicile de prelungire a vietii prin valorificarea darurilor naturii este Doctorul în Farmacie Ovidiu Bojor, membru al Academiei de stiinte Medicale, patriarhul fitoterapiei române, om de stiinta în toata puterea cuvântului, recunoscut ca atare nu numai de mediile noastre stiintifice, ci si de mediile stiintifice internationale.

Dedicând zeci de ani cercetarii virtutilor terapeutice ale plantelor din arealul românesc, ca si din alte importante zone ale lumii, si studiind totodata marile sisteme de medicina traditionala, Domnia Sa a avut îndreptatirea stiintifica si etica de a elabora o convingatoare Pledoarie pentru viata sanatoasa.

Cine si-o face carte de capatâi, citind-o cu atentie si urmându-i consecvent recomandarile, de la dieta la atitudinea etica si spirituala, va avea sansa de a întelege pe cont propriu ce înseamna tineretea fara batrânete si viata fara de moarte. (GHEORGHE MENCINICOPSCHI)

Ce parere ai despre cartea "Pledoarie pentru viata sanatoasa cu remedii naturale" ?

Cine a cumparat Pledoarie pentru viata sanatoasa cu remedii naturale, a mai cumparat si:
Formula antifumat
Prof. Robert West, Chris Smyth, Jamie West
Strategii naturiste impotriva cancerului
Russell Blaylock
Qi Gong. Manual de initiere
Daniel Reid
De ce nu fac zebrele ulcer
Robert Sapolsky
Abonare
Relatii clienti
termeni si conditii
Cartea Saptamanii
| Despre noi | Carti Online | Reguli confidentialitate | Sitemap |
© LIBRARIA BUCURESTI ONLINE