Libraria Bucuresti, numai carti bune
Libraria Bucuresti, numai carti bune
Timothy Ferris

Contul meu

Cosul meu

Relatii Clienti

Cum Cumpar ?
NOUTATI
IN LIBRARIE
TOP
VANZARI
ACTIVITATI
DISTRACTIVE
PUTEREA RELATIILOR
PAGINA DE PSIHOLOGIE
Aboneaza-te la newsletter
ANPC
Parintele Teofil, orbul care L-a vazut pe Dumnezeu. Dosarul de securitate al duhovnivului bucuriei
Parintele Teofil, orbul care L-a vazut pe Dumnezeu. Dosarul de securitate al duhovnivului bucuriei
Editura: Agnos
Data aparitiei: 2014
Numar de pagini: 254
Autor(i): Florian Bichir, Romeo Petrasciuc, Raluca Toderel
Editura: Agnos
Colectia: Sfintii Parinti in arhivele securitatii

Parintele Teofil Paraianu este un om foarte inteligent, are o memorie fenomenala, care s-a dezvoltat în lipsa vederii. Aceasta l-a ajutat ca la studiile facute peste tot sa fie printre primii. Ca monah este foarte constiincios, are o credinta limpede, este altruist, modest, venitul ce-l dobândeste ca drept de autor, precum ...
Apare in curand
CARTI » Librarie online » Parintele Teofil, orbul care L-a vazut pe Dumnezeu. Dosarul de securitate al duhovnivului bucuriei

Parintele Teofil, orbul care L-a vazut pe Dumnezeu. Dosarul de securitate al duhovnivului bucuriei

Parintele Teofil Paraianu este un om foarte inteligent, are o memorie fenomenala, care s-a dezvoltat în lipsa vederii. Aceasta l-a ajutat ca la studiile facute peste tot sa fie printre primii. Ca monah este foarte constiincios, are o credinta limpede, este altruist, modest, venitul ce-l dobândeste ca drept de autor, precum si jumatate din salar îl depune în casa de obste a manastirii. Ai lui nu-i pretind sa-i ajute, fiindca au din ce trai si sunt toti sanatosi.

Ca pareri negative se observa si la parintele Teofil, aceeasi lipsa, ca si la parintele Serafim, lipsa elementului politic în predicile ce le tine. Continutul predicilor sale e strict teologie, privind exclusiv mântuirea sufletelor credinciosilor, lipsind elemente ale educatiei cetatenesti necesare într-o predica în zilele noastre. Scaparea aceasta nu vine dintr-o pornire reactionara, ci dintr-o obisnuinta.

Am observat însa ca în ultima vreme articolele sale de revista sunt mai actualizate.

În discutiile purtate cu cei ai manastirii sau cu cei din afara cu care poarta corespondenta, vazatori si nevazatori, e destul de atent si nu vorbeste niciodata de rau stapânirea statului nostru, nu-l intereseaza latura politica, ci duce lupta împotriva pacatului, care dauneaza mântuirii sufletului.

Ce parere ai despre cartea "Parintele Teofil, orbul care L-a vazut pe Dumnezeu. Dosarul de securitate al duhovnivului bucuriei" ?

Cine a cumparat Parintele Teofil, orbul care L-a vazut pe Dumnezeu. Dosarul de securitate al duhovnivului bucuriei, a mai cumparat si:
Placeri Interzise
Lora Leigh
Iubeste revolutia
Alexandr Soljenitin
Manual antistres
Terry Looker, Olga Gregson
Tragedie in trei acte
Agatha Christie
Abonare
Relatii clienti
termeni si conditii
| Despre noi | Carti Online | Reguli confidentialitate | Sitemap |
© LIBRARIA BUCURESTI ONLINE