Libraria Bucuresti, numai carti bune
Libraria Bucuresti, numai carti bune
Toate panzele sus

Contul meu

Cosul meu

Relatii Clienti

Cum Cumpar ?
NOUTATI
IN LIBRARIE
BESTSELLER
TOP 20 VANZARI
OFERTE SPECIALE
COLECŢII ŞI PACHETE
Aboneaza-te la newsletter
ANPC
Oracolul indian
-7
Oracolul indian
Editura: Ganesha
Data aparitiei: 2015
Un set cu 32 de lamele5
O brosura explicativa 128 de pagini
Autor(i): Viziuni Spirituale
Editura: Ganesha
Colectia: Raspunsuri de Inspiratie Divina
Disponibilitate: In stoc

Prospectarea supranaturala în mod divin integrata a ceea ce urmeaza sa se petreaca în existenta noastra

Acest oracol provine din hinduism, revelându-ne misterul si profunzimile stravechilor Veda-e ale brahmanismului indian.

Doctrina brahmanica promoveaza credinta în nemurirea sufletului, precum si in revenirea sa constanta, in incarnari succesive, pe Pamânt, pentru desavârsirea sa, ...
Pret: 40,00 lei
Pret: 37,20 lei
buc.
CARTI » Spiritualitate si Ezoterism » Oracolul indian

Oracolul indian

Prospectarea supranaturala în mod divin integrata a ceea ce urmeaza sa se petreaca în existenta noastra

Acest oracol provine din hinduism, revelându-ne misterul si profunzimile stravechilor Veda-e ale brahmanismului indian.

Doctrina brahmanica promoveaza credinta în nemurirea sufletului, precum si in revenirea sa constanta, in incarnari succesive, pe Pamânt, pentru desavârsirea sa, în conformitate cu karma acumulata în existentele ciclice si în virtutea unei Justitii Dumnezeiesti Infailibile.

Acest oracol ne invita sa ascultam vocea Inimii Spirituale - manifestare a scânteii divine (Atman) din Dumnezeu Tatal, care se afla în fiecare fiinta umana.

Consulta Oracolul Indian ca sa afli ce îti rezerva destinul! Numerologia se aplica si la interpretarea lamelelor oracolului.

În afara de indicatiile specifice referitoare strict la o anumita lamela, este bine sa tinem cont si de informatia pe care ne-o transmite numarul caracteristic al lamelei respective.

Exista o anumita asociere bine intentionata între lamelele Oracolului Indian si numerologie (vezi semnificatia numerelor atasata descrierii fiecarei lamele în parte).

Se pot folosi informatiile din numerologie în asociere cu semnificatia lamelelor Oracolului Indian pentru a afla interpretari ale datei de nastere sau semnificatia unei anumite zile

În timpul consultarii Oracolului Indian suntem de fapt ghidati de intuitia superioara si inspiratia divina care salasluieste în fiecare dintre noi!

Termen de glosar: CLARVIZIUNE

Capacitate de perceptie extrasenzoriala care permite obtinerea de informatii despre un obiect, o fiinta, un loc, un eveniment, un fenomen, fara a se recurge la perceptiile senzoriale obisnuite.

Traditia secreta yoga mentioneaza ca aceasta capacitate (de clarviziune) se manifesta plenar atunci când Ajna chakra (care mai este, tocmai de aceea, supranumita si „cel de-al treilea ochi”) este foarte bine activata.

Prin urmare, practica tehnicilor yoga ce au ca efect trezirea si activarea lui ajna chakra constituie cea mai directa si mai rapida cale de a ne trezi capacitatea de clarviziune.

Trebuie sa precizam ca tot în sfera clarviziunii intra si perceperea culorilor subtile ale aurei, precum si a curentilor subtili colorati.

Capacitatea de a avea viziuni ale unor fapte petrecute la mare distanta este cunoscuta din cele mai vechi timpuri.

În Antichitate, s-a bucurat de mare faima Pythia, preoteasa zeului Apollo de la templul din Delphi, ca „ghicitoare” (clarvazatoare) a faptelor petrecute în locuri aflate la mare departare de oracolul unde oficia.

Unii considera astazi ca pentru aceasta, ea inhala aburul cu efecte hipnotice care iesea din crapaturile unei stânci si ca acesta o facea sa intre cu usurinta într-o stare superioara de transa.

Numeroase marturii aparute de-a lungul timpului (inclusiv din zilele noastre) mentioneaza viziuni concomitente ale unor evenimente produse la distanta si despre care subiectii vizionari nu au niciun fel de informatii accesibile pe cai obisnuite.

Viziunile respective sunt produse fie în stare de veghe, fie în stare de transa, fie în stare de vis.

De obicei, oamenii capabili sa aiba astfel de viziuni sunt numiti „clarvazatori”.

Clarvazatorul „vede” ceva; el experimenteaza (traieste) o impresie aparent senzoriala, dar în general este constient de faptul ca aceasta nu îi parvine prin organele de simt.

Ce parere ai despre cartea "Oracolul indian" ?

Abonare newsletter
	
Relatii clienti
termeni si conditii
Cartea Saptamanii
Pericolele nebanuite ale campurilor electromagnetice 5G
| Despre noi | Carti Online | Reguli confidentialitate | Sitemap |
© LIBRARIA BUCURESTI ONLINE