Libraria Bucuresti, numai carti bune
Libraria Bucuresti, numai carti bune
Povestea originilor. O istorie mare a tuturor lucrurilor

Contul meu

Cosul meu

Relatii Clienti

Cum Cumpar ?
NOUTĂȚI
IN LIBRĂRIE
BESTSELLER
TOP VANZĂRI
OFERTE SPECIALE
PROMOŢII ŞI PACHETE
EDIȚII DE COLECȚIE
CELE MAI FRUMOASE CĂRȚI
Aboneaza-te la newsletter
ANPC
Omul care și-a confundat jobul cu viața
-20
Omul care și-a confundat jobul cu viața
Editura: Trei
Data aparitiei: 2022
Numar de pagini: 320
Autor(i): Naomi Shragai
Editura: Trei
Disponibilitate: In stoc

Omul care și-a confundat jobul cu viața sau cum să îți găsești împlinirea la serviciu, lasându-ți acasă bagajul emoțional

Vi s-a întâmplat vreodată să vă simțiți la serviciu paralizați de sentimente deosebit de puternice?

Reacționați exagerat la critici?

În relația cu colegii sau cu șeful, vă comportați uneori ca un copil și nu ...
Pret: 49,00 lei
Pret: 39,20 lei
buc.
CARTI » Dezvoltare Personala, Psihologie si Psihoterapie » Omul care și-a confundat jobul cu viața

Omul care și-a confundat jobul cu viața

Omul care și-a confundat jobul cu viața sau cum să îți găsești împlinirea la serviciu, lasându-ți acasă bagajul emoțional

Vi s-a întâmplat vreodată să vă simțiți la serviciu paralizați de sentimente deosebit de puternice?

Reacționați exagerat la critici?

În relația cu colegii sau cu șeful, vă comportați uneori ca un copil și nu ca un adult?

Sunteți o persoană muncitoare și încununată de succese și, cu toate acestea, în ciuda evidențelor, vă îndoiți de propriile competențe?

Astfel de situații ne întunecă deseori bucuria de a reuși, sunt piedici în calea progresului în carieră și subminează dezvoltarea.

Fără să ne dăm seama, explică Naomi Shragai, în fiecare zi de lucru repunem scenă la serviciu conflictele, dinamicile și relațiile din trecut, aducând în prezentul profesional trecutul personal, tiparele pe care le-am învățat în familiile în care am crescut.

Autoarea aduce în discuție diferite dificultăți ce apar în relațiile profesionale – de la sindromul impostorului și frica de conflict la perfecționism și anxietate – pe care le ilustrează cu un bogat material clinic, reușind să transforme modul în care ne înțelegem pe noi înșine și viața noastră profesională.

Naomi Shragai este psihoterapeut cu peste 30 de ani de experiență în terapia sistemică de familie. Ca jurnalist scrie despre aspectele psihologice ale vieții profesionale în The Times, The Guardian și Financial Times.

În prezent este interesată să ajute indivizii și companiile să depășească obstacolele psihologice ce determină probleme legate de muncă.

Locul de muncă este un creuzet psihologic cu o paletă largă de emoții ascunse, gata să se manifeste, pentru că fiecare vine la serviciu cu propria-i viață interioară.

Cum toată lumea se comportă, într-o mai mică sau mai mare măsură, conform cu ceea ce a trăit în familie în prima parte a vieții, nu este de mirare că relațiile sunt încărcate cu tot felul de implicații, și că emoțiile se intensifică.

Dacă mai adăugăm aici și stresul indus de competiție, nesiguranța din diversele culturi organizaționale și surmenajul de la locul de muncă, e lucru de mirare că totuși se poate munci eficient și că există afaceri de succes, în ciuda acestor comportamente și tipuri de gândire dominate de irațional.

Naomi Shragai

Spre sfârșitul adolescenței David a descoperit că, dacă îi ajută pe ceilalți să se simtă bine în pielea lor, poate scăpa de izolarea și de respingerea prin care trecuse atâta timp.

A venit cu aceste strategii și în viața profesională, folosindu-le ca pe o protecție față de riscul de respingere, care în imaginația lui se putea ivi oricând. Astfel, în timp ce a evoluat la serviciu făcându-i pe ceilalți să se simtă bine, el își îngropa, inconștient, tot mai adânc sentimentele traumatice din trecut.

Dar după promovare, conflictul lui interior s-a intensificat. I-am explicat că în timp ce o parte a sa recunoștea că își subminează abilitățile de lider, cealaltă parte se temea să renunțe la strategia care l-a ajutat să aibă reușite și care l-a protejat de emoțiile copleșitoare din copilărie.

Naomi Shragai

Ce parere ai despre cartea "Omul care și-a confundat jobul cu viața" ?

Cine a cumparat Omul care și-a confundat jobul cu viața, a mai cumparat si:
The High 5 Habit. E timpul să te bucuri de tine
Mel Robbins
Mintea extinsa
Annie Murphy Paul
Calea intalnirii
Jorge Bucay
Scrisori catre Luciliu
Seneca
Abonare newsletter
Relatii clienti
termeni si conditii
Pericolele nebanuite ale campurilor electromagnetice 5G
Filocalia sfintelor nevointe ale desavarsirii vol. 1-12
| Despre noi | Carti Online | Reguli confidentialitate | Sitemap |
© LIBRARIA BUCURESTI ONLINE