Libraria Bucuresti, numai carti bune
Libraria Bucuresti, numai carti bune
Toate panzele sus

Contul meu

Cosul meu

Relatii Clienti

Cum Cumpar ?
NOUTATI
IN LIBRARIE
BESTSELLER
TOP 20 VANZARI
OFERTE SPECIALE
COLECŢII ŞI PACHETE
Aboneaza-te la newsletter
ANPC
Oferta pachet Tratat de drept succesoral. Editia III-a, 3 volume
Oferta pachet Tratat de drept succesoral. Editia III-a, 3 volume
Editura: Universul Juridic
Data aparitiei: 2014
Numar de pagini: 934
Autor(i): Francisc Deak
Editura: Universul Juridic

Actuala editie a Tratatului de drept succesoral apare la mai bine de 12 ani de la trecerea in nefiinta a regretatului profesor Francisc Deak, una dintre cele mai importante personalitati ale stiintei juridice din Romania, care a format zeci de generatii de juristi, pentru care a constituit un model de ...
Apare in curand
CARTI » Librarie online » Oferta pachet Tratat de drept succesoral. Editia III-a, 3 volume

Oferta pachet Tratat de drept succesoral. Editia III-a, 3 volume

Actuala editie a Tratatului de drept succesoral apare la mai bine de 12 ani de la trecerea in nefiinta a regretatului profesor Francisc Deak, una dintre cele mai importante personalitati ale stiintei juridice din Romania, care a format zeci de generatii de juristi, pentru care a constituit un model de profesionalism, creativitate, rigurozitate, exigenta si onestitate. Tratatele sale consacrate contractelor speciale si succesiunilor au ramas si acum opere de referinta in domeniile respective.

Aparitia noului Cod civil si a operelor ulterioare, adoptarea sau, dupa caz, modificarea unor acte normative relevante in materia dreptului de mostenire, pronuntarea unor hotarari importante ale Curtii Constitutionale si ale instantelor judecatoresti au creat necesitatea actualizarii Tratatului de drept succesoral, aparut ultima data in anul 2002.

Reunind vechea editie scrisa de profesorul Francisc Deak cu actualizarea apartinand profesorului Romeo Popescu, aceasta lucrare monumentala se constituie intr-o veritabila punte intre generatiile de dascali de la Facultatea de Drept a Universitatii din Bucuresti si ramane la fel de vie, constituind un instrument juridic util pentru studentii facultatilor de drept, pentru teoreticienii si practicienii dreptului.

Cartea ofera explicatiile necesare privitoare la ratiunea pentru care au fost adoptate anumite reglementari din noul Cod civil si ilustreaza unele idei prin exemple concrete, care sa fie de ajutor in special studentilor.

Nu in ultimul rand, profesorul Romeo Popescu s-a straduit ca ? ori de cate ori a considerat necesar ? sa priveasca dincolo de caracterul tehnic al materiei succesiunilor si sa scoata in evidenta aspectele de ordin moral, social si psihologic care stau la baza reglementarii din ?cea mai frumoasa materie a dreptului civil?, asa cum o considera profesorul Francisc Deak.

Ce parere ai despre cartea "Oferta pachet Tratat de drept succesoral. Editia III-a, 3 volume" ?

Cine a cumparat Oferta pachet Tratat de drept succesoral. Editia III-a, 3 volume, a mai cumparat si:
Tersias
J.P. Taylor
Statia polara
Matthew Reilly
Drept procesual civil 2015. Editie revazuta, modificata si completata
Florea Magureanu
Nu exista tara pentru batrani
Cormac McCarthy
Abonare newsletter
	
Relatii clienti
termeni si conditii
Cartea Saptamanii
Pericolele nebanuite ale campurilor electromagnetice 5G
| Despre noi | Carti Online | Reguli confidentialitate | Sitemap |
© LIBRARIA BUCURESTI ONLINE