Libraria Bucuresti, numai carti bune
Libraria Bucuresti, numai carti bune
Misterul din Bucegi, pachet 7 volume

Contul meu

Cosul meu

Relatii Clienti

Cum Cumpar ?
NOUTATI
IN LIBRARIE
BESTSELLER
TOP 20 VANZARI
OFERTE SPECIALE
COLECŢII ŞI PACHETE
SERIA NEAGRĂ de
ROMANE POLIȚISTE
Aboneaza-te la newsletter
ANPC
Ochiul Sinelui
Ochiul Sinelui
Editura: Cartea Daath
Data aparitiei: 2012
Numar de pagini: 368
Autor(i): David R. Hawkins
Editura: Cartea Daath

OCHIUL SINELUI - De care nimic nu se poate ascunde !

Ochiul Sinelui este o lucrare senzationala care dizolva barierele dintre cunoscut si necunoscut, dintre stiinsa si spiritualitate, dintre paradigma lineara newtoniana a eului si realitatea nonlineara a iluminarii.

Odata cu descompunerea sinelui, apare Sinele stralucitor si reveleaza adevarata identitate.

Ochiul ...
Apare in curand
CARTI » Librarie online » Ochiul Sinelui

Ochiul Sinelui

OCHIUL SINELUI - De care nimic nu se poate ascunde !

Ochiul Sinelui este o lucrare senzationala care dizolva barierele dintre cunoscut si necunoscut, dintre stiinsa si spiritualitate, dintre paradigma lineara newtoniana a eului si realitatea nonlineara a iluminarii.

Odata cu descompunerea sinelui, apare Sinele stralucitor si reveleaza adevarata identitate.

Ochiul Sinelui:
   • descrie si explica starile avansate de constiinta, precum si calea catre Iluminare. Include dialoguri cu stundenti în spiritualitate din lumea întreaga, atât începatori, cât si avansati.
   • natura constiintei este descrisa în termeni ce recontextualizeaza si simplifica procesul spiritual însusi, realitatea non-lineara a starii iluminate, facând posibila întelegerea ei de catre mintea rationala.
   • aceasta prezentare a starii de iluminare este unica si explicita, astfel ca iese din clasicele tipare ale expunerilor spirituale traditionale, neascunzând nimic din particularitatile procesului de iluminare.

Cititorul cu o minte stiintifica va fi multumit pentru ca, pentru prima data sunt prezentate si metodele de verificare a realitatii spirituale, respectându-se modelul obiectiv, replicabil al masuratorilor bazate pe o evidenta fiziologica derivata.

Daca Putere versus Forta calibra la 850, Ochiul Sinelui este mai avansata si calibreaza la o valoare de adevar de 980. Cea de-a treia carte a doctorului Hawkins, Sinele: Realitate si Subiectivitate calibreaza la 999,8. 

Ochiul Sinelui dezvaluie chiar miezul procesului spiritual al starii Iluminarii.

Puterea intrinseca a informatiilor oferite în aceasta senzationala carte este autosuficienta pentru a eleva constiinta cititorului.

Ochiul Sinelui este o lucrare senzationala care dizolva barierele dintre cunoscut si necunoscut, dintre stiinta si spiritualitate, dintre paradigma lineara newtoniana a eului si realitatea nonlineara a iluminarii. Odata cu descompunerea sinelui, apare Sinele stralucitor si reveleaza adevarata identitate.

Ivataturile din Ochiul Sinelui explica de la sine de ce autorul a primit titlul de  "Tae Ryoung Sun Kak Tosa" ("Cel mai mare învatator al Caii catre Iluminare").

Prefata Ochiul inelui

Scopul lucrarii de fata este imens. Ea nu include doar o raportare detaliata si subiectiva a starilor foarte avansate ale constiintei spirituale numite în mod traditional iluminare ci, pentru prima data, coreleaza si recontextualizeaza informatia spirituala într-o asemenea maniera, încât o face comprehensibila ratiunii si intelectului.

Aceasta corelatie între stiinta si spiritualitate reprezinta o integrare între dimensiunile lineare si non-lineare. Prin intermediul „depasirii contrariilor”, autorul rezolva un conflict vechi de când lumea si aparent irezolvabil, impasul dintre stiinta si religie, între materialitate si spiritualitate, respectiv dintre eu si spirit. Aceasta rezolvare clarifica apoi misterele si dilemele nerezolvate, ce au însotit omenirea de-a lungul istoriei. Gratie expansiunii constiintei pe care o faciliteaza lectura lucrarii de fata, raspunsurile la întrebari se autoreveleaza iar adevarurile devin autoevidente.

Stilul prezentarii îl duce pe cititor deopotriva în domeniul linear si non-linear, astfel încât, spre surpriza acestuia, la un moment dat incomprehensibilul devine nu numai comprehensibil, ci si evident.

Nivelul calibrat al constiintei persoanelor care au avut tangenta cu materialul de fata a fost documentat experimental, prezentând un avans si o elevare considerabila. Puterea are darul de a realiza fara efort ceea ce forta nu reuseste sa faca nicicum, deoarece puterea atinge domenii în care forta nu are acces.

Aceasta carte este scrisa deopotriva pentru sinele si Sinele cititorului. Desi marele obstacol traditional în calea iluminarii numit „depasirea contrariilor dualitatii si non-dualitatii” poate suna obscur, în momentul în care cititorul a terminat de lecturat cartea, aceasta constienta fundamentala se rezolva de la sine.

 Materialul este prezentat în patru sectiuni principale:

- Descrierea starilor subiective ale constientei spirituale

- Drumul spiritual

- Calea catre Iluminare prin intermediul întelegerii naturii constiintei

- Conferinte, dialoguri, interviuri si discutii de grup cu o mare varietate de studenti spirituali si grupuri din diferite tari

 La o prima privire, datorita multitudinii de grupuri si prezentari, materialul cartii de fata pare sa se repete. Cu toate acestea, materialul este re-prezentat astfel în mod deliberat, deoarece de fiecare data este prezentat într-un context diferit si într-o alta succesiune de întrebari si raspunsuri. Fiecare re-prezentare scoate la iveala noi si noi subtilitati.

Daca în 1985 un procent de 85% din totalul populatiei lumii calibra sub nivelul Integritatii (situat la valoarea 200), în prezent acest numar s-a redus simtitor, atingând doar 78%. Cercetarile efectuate au indicat ca acest fapt se datoreaza unui avans general al constientei spirituale.

Materialul prezentat în cartea de fata este unic prin faptul ca autorul nu este nici teolog, nici fata bisericeasca, ci un clinician cu o experienta vasta în domeniul educatiei, stiintei, medicinei, psihiatriei, psihanalizei, cercetarii - precum si în scrierile clinice si stiintifice. El este descris drept un om realizat, de succes si talentat în multe domenii. în momentul în care a survenit neasteptata sa iluminare, era persoana cu cea mai însemnata practica psihiatrica si clinica din orasul New York.

Unice au fost, de asemenea, si experintele spirituale intense ale autorului, începute în prima copilarie, consolidate în adolescenta si iesite la suprafata în cadrul vârstei mijlocii. Acestea au cauzat retragerea si izolarea sa pentru un numar de ani, precum si interesul manifestat în directia unei cercetari fundamentale în domeniul naturii constiintei, cercetare care a condus atât la scrierea lucrarii Putere versus Forta, precum si a celei de fata.

O alta curiozitate aparenta este aceea ca, în ciuda uriasei sale experinte spirituale, autorul volumului de fata nu a mentionat-o niciodata, de-a lungul unei perioade de peste 30 de ani, pâna în momentul publicarii volumului Putere versus Forta. Când era întrebat despre motivele acestei taceri, el nu a comentat decât ca „nu era nimic de spus despre acest lucru”.

Lucrarea de fata, mai avansata decât Putere versus Forta, îndeplineste anevoiosul obiectiv de a face comprehensibil incomprehensibilul. Gratie unor descrieri si explicatii adecvate, ceea ce este obscur devine clar si evident. si tocmai darul sau evident pentru a comunica si a scrie a fost cel care a ocazionat interesul si comentariile Maicii Tereza.

Adevaratul autor al cartii este Constiinta însasi.
Carti scrise de acelasi autor:
David R. Hawkins - Putere versus forta (apare in curand - solicita acest produs)
David R. Hawkins - Ochiul Sinelui (apare in curand - solicita acest produs)
David R. Hawkins - Sinele. Realitate si Subiectivitate (apare in curand - solicita acest produs)
David R. Hawkins - Transcenderea nivelurilor constiintei (apare in curand - solicita acest produs)
David R. Hawkins - Adevar versus Falsitate (apare in curand - solicita acest produs)
David R. Hawkins - Descoperirea prezentei lui Dumnezeu (apare in curand - solicita acest produs)
David R. Hawkins - Vindecare si recuperare (apare in curand - solicita acest produs)
David R. Hawkins - Dizolvarea Egoului. Realizarea Sinelui (apare in curand - solicita acest produs)
David R. Hawkins - Pachet Stiinta Adevarului si dr. Hawkins, 8 volume (apare in curand - solicita acest produs)
David R. Hawkins - Calea renuntarii. Letting Go (apare in curand - solicita acest produs)
David R. Hawkins - Realitatea, spiritualitatea si omul modern

Ce parere ai despre cartea "Ochiul Sinelui" ?

Cine a cumparat Ochiul Sinelui, a mai cumparat si:
De la ora 25 la ora eterna
C. Virgil Gheorghiu
Iubire, libertate si solitudine
Osho
1000 de minuni ale lumii
Enciclopedii Ilustrate
Zana plapumioara
Katharine Pyle
Abonare newsletter
	
Relatii clienti
termeni si conditii
Cartea Saptamanii
Pericolele nebanuite ale campurilor electromagnetice 5G
| Despre noi | Carti Online | Reguli confidentialitate | Sitemap |
© LIBRARIA BUCURESTI ONLINE