Libraria Bucuresti, numai carti bune
Libraria Bucuresti, numai carti bune
Puterea vindecatoare a apei

Contul meu

Cosul meu

Relatii Clienti

Cum Cumpar ?
NOUTATI
IN LIBRARIE
TOP 10
VANZARI
C. D. DULCAN
SPIRIT SI MATERIE
MEDIUM
MEDICAL
STUDIUL CHINA
DIETA SI NUTRITIE
Aboneaza-te la newsletter
Mintea de dincolo
-7
Mintea de dincolo
Editura: Scoala Ardeleana
Data aparitiei: 2013
Numar de pagini: 315
Autor(i): Dumitru Constantin Dulcan
Editura: Scoala Ardeleana
Colectia: Spirit si Materie
Disponibilitate: In stoc

Experienta mortii clinice a fost un mare dar pe care Dumnezeu ni l-a dat pentru a ne aviza ca trebuie sa schimbam drumul pe care am mers pâna acum.

Nu întâmplator, Iisus a spus: „Eu sunt Calea, Adevarul si Viata.” Este prima oara în istoria Universului când, în planul celest, ...

Pret: 40,00 lei
Pret: 37,20 lei
buc.
CARTI » Spiritualitate si Ezoterism » Mintea de dincolo

Mintea de dincolo

Experienta mortii clinice a fost un mare dar pe care Dumnezeu ni l-a dat pentru a ne aviza ca trebuie sa schimbam drumul pe care am mers pâna acum.

Nu întâmplator, Iisus a spus: „Eu sunt Calea, Adevarul si Viata.” Este prima oara în istoria Universului când, în planul celest, s-a decis ca lumea noastra sa fie izbavita nu prin moarte, ci prin spiritualizare.

Ni s-a aratat Adevarul, ni s-a aratat Calea. Este rândul nostru sa raspundem chemarii divine.

Suntem cu totii prinsi acum în marele val al purificarii, al trecerii de la materialitate la spiritualitate. Am certitudinea ca „ora astrala a omenirii” este aproape. De dincolo ni s-au dat toate semnele si toate avertismentele. Sper sa avem întelepciunea necesara de a nu pierde si aceasta ultima sansa.

Dumitru Constantin-Dulcan

- Eu nu cred în Iisus doar pentru ca asa am fost educat de parinti. Sunt un intelectual trecut prin scoli, care a cautat sa-si explice lumea. Dar dintre toate ma­rile spirite care au trait pe Terra (Buda, Confucius, Pi­ta­gora etc) Iisus are cea mai perfecta acoperire stiinti­fica. Am luat rând pe rând toate notiunile predicate de el si toate pot fi explicate în termenii stiintelor actuale. Va dau doar un exemplu.

Ce înseamna iertarea? Din punct de vedere spiritual, înseamna pace si armonie. Din punct de vedere stiintific, prin iertare, la nivel de ADN, modelul negativ este pur si simplu sters si se instaleaza în corp o buna chimie si un echilibru ener­getic. E fantastic, e pur si simplu ca resetarea unui com­puter. Despre puterea credintei, am vorbit deja. Iisus ar fi putut zice "eu te-am vindecat", dar a ales sa spuna "credinta ta te-a vindecat".

Când crezi, îti mo­bilizezi toate mecanismele de vindecare. Dar a sti ca Dumnezeu exista nu e totul. Doar religia îti da trairea emotiei transformatoare, acea deschidere a sufletului prin care traiesti cu adevarat relatia cu Dumnezeu. Nu doar mersul la biserica e important, ci si puterea ru­gaciunii pe care o poti face oriunde.

Ce parere ai despre cartea "Mintea de dincolo" ?

Cine a cumparat Mintea de dincolo, a mai cumparat si:
Bhagavad Gita
Bhagavad Gita
Suflarea Absolutului
Mooji
Tarotul cu ingeri pentru persoanele indigo. Set de 44 de carti oracol si un ghid de interpretare
Doreen Virtue, Charles Virtue
Jurnalul unui suflet vindecat
Andreea Diaconu
Abonare
Relatii clienti
termeni si conditii
ANPC
| Despre noi | Carti Online | Reguli confidentialitate | Sitemap |
© LIBRARIA BUCURESTI ONLINE