Libraria Bucuresti, numai carti bune
Libraria Bucuresti, numai carti bune
Povești cu femei măritate

Contul meu

Cosul meu

Relatii Clienti

Cum Cumpar ?
NOUTĂȚI
IN LIBRĂRIE
BESTSELLER
TOP 20
OFERTE SPECIALE
PROMOŢII ŞI PACHETE
PAULO COELHO
FII CA RÂUL CARE CURGE
Aboneaza-te la newsletter
ANPC
Mindfulness zi de zi. Oriunde vrei sa mergi, acolo esti deja
Mindfulness zi de zi. Oriunde vrei sa mergi, acolo esti deja
Editura: Herald
Data aparitiei: 2016
Numar de pagini: 272
Autor(i): Jon Kabat Zin
Editura: Herald
Colectia: Mindfulness

Mindfulness zi de zi. Oriunde vrei sa mergi, acolo esti deja

Stiti ceva? Daca ma gandesc bine, oriunde vreti sa mergeti, sunteti deja acolo. Orice ati ajuns sa faceti, asta e ceea ce faceti. Indiferent ce ganditi acum, asta este ceea ce e in mintea voastra. Orice vi se intampla, s-a ...
Apare in curand
CARTI » Librarie online » Mindfulness zi de zi. Oriunde vrei sa mergi, acolo esti deja

Mindfulness zi de zi. Oriunde vrei sa mergi, acolo esti deja

Mindfulness zi de zi. Oriunde vrei sa mergi, acolo esti deja

Stiti ceva? Daca ma gandesc bine, oriunde vreti sa mergeti, sunteti deja acolo. Orice ati ajuns sa faceti, asta e ceea ce faceti. Indiferent ce ganditi acum, asta este ceea ce e in mintea voastra. Orice vi se intampla, s-a intamplat deja. Intrebarea importanta este: cum o sa va descurcati? Cu alte cuvinte, ??Si acum ce faceti??

Indiferent daca va place sau nu, acesta este momentul cu care trebuie intr-adevar sa lucram, pe care trebuie sa-l abordam. Cu toate acestea, cu totii ne traim prea usor vietile - , ca si cum am uita pentru o clipa ca suntem aici, - unde suntem deja, si ca suntem implicati in ceea ce suntem deja implicati, in actiunile noastre pe care le intreprindem. In fiecare moment ne regasim la rascrucea lui aici si acum. Dar atunci cand norul uitarii acopera locul in care ne aflam acum, in acel moment ne pierdem, devenim dezorientati. Si atunci, ?<> devine o problema reala.

Pentru a ne permite noua insine sa fim cu adevarat in contact cu locul in care ne aflam deja si cu situatia in care ne aflam deja, indiferent care sunt acestea, trebuie sa <> experienta noastra un timp indeajuns de lung pentru a-i permite momentului prezent sa ne patrunda, suficient de lunga incat sa putem simti cu adevarat momentul prezent, sa-l vedem in deplinatatea sa, sa fim constienti de el si, prin urmare, sa ajungem sa-l cunoastem si sa-l intelegem mai bine. Numai atunci vom putea accepta adevarul acestui moment al vietii noastre, vom putea invata din el si vom continua sa mergem mai departe.

Jon Kabat-Zinn, Ph.D., este fondatorul si directorul Clinicii pentru Reducerea Nivelului de Stres din cadrul Centrului Medical de pe l?nga Universitatea din Massachusetts, si este profesor asociat de medicina ?n cadrul Diviziei de Medicina Preventiva si Comportamentala. Clinica sa a fost facuta cunoscuta publicului ?n 1993, ?n Healing and the Mind ? o serie de emisiuni ale televiziunii publice gazduite de Bill Moyers. El este ?n prezent membru al Institutului Fetzer.

Interesele sale majore de cercetare includ interactiunea dintre minte si corp pentru vindecare, aplicatii clinice ale meditatiei de tip mindfulness pentru persoanele cu dureri cronice si cu tulburari legate de stres, precum si aplicatiile societale ale atentiei constiente. ?n 1992, ?n centrul orasului Worcester, Massachusetts, alaturi de colegii sai, a pus bazele unei clinici destinate reducerii stresului pe baza folosirii starii de mindfulness, deservind cu predominanta rezidentii cu venituri mici si minoritatile.

Kabat-Zinn conduce, de asemenea, un program comun ?ntre Centrul Medical de pe l?nga Universitatea din Massachusetts, Comitetul de Justitie Penala din Massachusetts, si Departamentul de Corectie din Massachusetts, prin care li se ofera detinutilor pregatire si instruire ?n practica mindfulness, ?ntr-o ?ncercare de a reduce comportamentele autodistructive si de dependenta, violenta si recidiva.
Carti scrise de acelasi autor:
Jon Kabat Zin - Mindfulness zi de zi. Oriunde vrei sa mergi, acolo esti deja (apare in curand - solicita acest produs)
Jon Kabat Zin - Mindfulness pentru parinti. Cand fiecare zi este o binecuvantare (apare in curand - solicita acest produs)

Ce parere ai despre cartea "Mindfulness zi de zi. Oriunde vrei sa mergi, acolo esti deja" ?

Cine a cumparat Mindfulness zi de zi. Oriunde vrei sa mergi, acolo esti deja, a mai cumparat si:
Weekendul
Bernhard Schlink
Barcelona si Catalonia
Dorling Kindersley
Invitatia
Adele Parks
Clubul Bilderberg. Conducerea secreta a lumii
D. Estulin
Abonare newsletter
Relatii clienti
termeni si conditii
Filocalia sfintelor nevointe ale desavarsirii
| Despre noi | Carti Online | Reguli confidentialitate | Sitemap |
© LIBRARIA BUCURESTI ONLINE