Libraria Bucuresti, numai carti bune
Libraria Bucuresti, numai carti bune
Chiar inainte de fericire

Contul meu

Cosul meu

Relatii Clienti

Cum Cumpar ?
NOUTATI
IN LIBRARIE
TOP
VANZARI
COLECTIA SAPIENS
AVENTURA SI CUNOASTERE
ARTA STAPANIRII
HARTILOR MENTALE
Aboneaza-te la newsletter
Meditatia transcendentala
-20
Meditatia transcendentala
Editura: Atman
Data aparitiei: 2014
Numar de pagini: 360
Autor(i): Jack Forem
Editura: Atman
Colectia:

Meditatia transcendentala. Esenta invataturilor lui Maharishi Mahesh Yogi

În permanenta transmitere a întelepciunii practice a Indiei catre Occident, nimic nu a avut un impact mai mare decât Maharishi Mahesh Yogi si a sa Meditatie Transcendentala.

Aceasta antrenanta si cuprinzatoare editie revizuita a cartii originale a lui Jack Forem apare într-un ...
Apare in curand
CARTI » Librarie online » Meditatia transcendentala

Meditatia transcendentala

Meditatia transcendentala. Esenta invataturilor lui Maharishi Mahesh Yogi

În permanenta transmitere a întelepciunii practice a Indiei catre Occident, nimic nu a avut un impact mai mare decât Maharishi Mahesh Yogi si a sa Meditatie Transcendentala.

Aceasta antrenanta si cuprinzatoare editie revizuita a cartii originale a lui Jack Forem apare într-un moment cum nu se poate mai potrivit, deoarece cunostintele pe care le contine sunt vitale în epoca noastra atât de stresata si suprasolicitata.

(Philip Goldberg, autor al cartii: Veda Americana: De la Emerson si Beatles la Yoga si Meditatie)

Revolutionara carte a lui Jack Forem - "Meditatia Transcedentala', a inspirat mii de oameni, inclusiv pe mine, sa învete meditatia si sa investigheze fundamentul stiintific din spatele eficacitatii acesteia.

În aceasta noua editie, el prezinta într-o maniera stralucita esenta celor mai recente progrese în acest domeniu si sute de lucrari stiintifice publicate în renumite reviste academice si jurnale medicale.

Asa cum a spus chiar Maharishi însusi despre editia originala, aceasta carte «ofera o prezentare clara, cuprinzatoare si atenta a esentei învataturii noastre» si sunt convins ca aceasta este cu siguranta adevarat si în ce priveste aceasta noua editie. Recomand cu multa caldura tuturor sa citeasca aceasta carte si sa profite din plin de programele pe care le descrie.

Este o resursa de nepretuit pentru toti cei care doresc un viitor luminos atât pentru ei însisi cât si pentru lumea noastra.

(John Hagelin, profesor si fizician cuantic, Presedinte al Uniunii Globale a Oamenilor de Stiinta pentru Pace)

Un studiu cuprinzator, usor de citit asupra învataturilor unui mare maestru modern. Cartea lui Jack Forem nu este doar despre tehnica MT si volumul sau masiv de cercetare stiintifica, dar dezvaluie abordari practice si inspirate asupra domeniilor educatiei, sanatatii, relatiilor personale, psihologiei, religiei si afacerilor, precum si o noua si puternica strategie pentru atingerea pacii în lume. Este o lucrare cu adevarat informativa si inspiratoare!

(James S. Brooks - medic, autor al cartii: Secretele Ayurvedice ale Longevitatii & Sanatatii Totale, Director al Centrelor de Sanatate Mentala din Chariton si Fairfield, Iowa)

În calitatea mea de rabin si practicant de mult timp al programului MT, apreciez în mod special noul capitol despre Religie si Spiritualitate din cartea lui Jack Forem. Jack citeaza învatatura lui Maharishi Mahesh Yogi care spune ca religiile au «un numitor comun: acela ca lumina lui Dumnezeu este aprinsa în fiecare inima» Aceasta este ceea ce a adus MT în viata mea. N-as fi dorit niciodata sa devin si nici nu mi-ar fi fost cu putinta sa reusesc sa fiu un rabin, fara constiinta spirituala pe care practica MT a trezit-o în mine.

(Alan Green - rabin senior, Sinagoga Shaarey Zedek, Winnipeg, Canada)

Multe carti au fost scrise despre tehnica Medita?iei Transcendentale si gama de beneficii de care se bucura cei care o practica. Cartea lui Jack Forem iese în evidenta nu numai pentru ca este eminamente lizibila si antrenanta, ci pentru ca este cu adevarat o introducere clara si cuprinzatoare în practica MT, principiile din spatele ei si cercetarile întreprinse demonstrându-i eficacitatea. Este o bucurie sa o citesti si este o adevarata gura de aer proaspat.

În plus, în afara de delimitarea valorii MT pentru orice persoana, Forem explica prin argumentele cercetarilor de ultima ora, care schimba paradigma, cum grupuri de oameni care practica MT împreuna au redus semnificativ nivelul de tensiune si ostilitate din mediul înconjurator. El sustine cu convingere ca, în MT, avem de fapt o tehnica ce aduce beneficii individuale si, în acelasi timp, genereaza armonie si reduce stresul în societate, privita ca un întreg.

Aceasta este o carte de citit si de pastrat în inima.

(dr. Gary P. Kaplan - medic profesor asociat de Neurologie la Scoala de Medicina din cadrul Universitatii Hofstra)

Noua carte a lui Jack Forem despre MT ofera o adevarata bogatie de cercetare, cu exemple din lumea reala a modului în care MT poate spori succesul si eficienta personala si corporativa. Aceasta carte ofera numeroase exemple despre modul în care aceasta tehnica simpla a avut un efect extraordinar asupra oamenilor din toate categoriile de viata. ?tiu ca mi-a ajutat atât familia si compania cât si clientii.

(Nancy Slomowitz - ceo, autor, Presedinte & CEO al Executive Management Associates, Inc)

Despre autor

Jack Forem Jack Forem este una dintre primele persoane instruite de Maharishi Mahesh Yogi pentru a preda Meditatia Transcedentala.

Dupa studiile sale din India în 1970, Forem a devenit rapid un lider al miscarii MT la nivel mondial. El a fost director al Centrului din New York al Societatii Internationale de Meditatie, a lucrat în echipa internationala a lui Maharishi si a asistat la formarea de noi profesori de MT prin intermediul diferitelor cursuri de formare sustinute în Elvetia, Belgia si Franta.

În calitate de profesor, Forem a fost implicat în dezvoltarea potentialului uman timp de patru decenii, sustinând cursuri si seminarii despre constiinta, creativitate si dezvoltare spirituala în SUA si în strainatate.

A instruit mii de persoane în tehnica meditatiei în scoli, universitati si diverse corporatii. Ca scriitor, el este autorul, co-autorul sau a scris sub pseudonim aproape o duzina de carti despre leadership, vindecare naturala si relatia dintre stiinta si spiritualitate. Meditatia Transcendentala a fost prima carte a lui Jack Forem. Aceasta versiune revizuita si actualizata reflecta cresterea enorma în cadrul miscarii MT la nivel mondial de la prima editie si sutele de studii stiintifice publicate, toate având drept tema beneficiile MT.
Carti scrise de acelasi autor:
Jack Forem - Meditatia transcendentala (apare in curand - solicita acest produs)

Ce parere ai despre cartea "Meditatia transcendentala" ?

Cine a cumparat Meditatia transcendentala, a mai cumparat si:
Revolutia somnului
Arianna Huffington
Enciclopedia ilustrata a dinozaurilor
Enciclopaedia
Universul, Zeii, Oamenii. Mituri grecesti ale originilor
Jean-Pierre Vernant
Pasarea domnului
Mary Doria Russell
Abonare
Relatii clienti
termeni si conditii
ANPC
| Despre noi | Carti Online | Reguli confidentialitate | Sitemap |
© LIBRARIA BUCURESTI ONLINE