Libraria Bucuresti, numai carti bune
Libraria Bucuresti, numai carti bune
Timothy Ferris

Contul meu

Cosul meu

Relatii Clienti

Cum Cumpar ?
NOUTATI
IN LIBRARIE
TOP
VANZARI
OFERTE SPECIALE,
COLECTII, PACHETE
O CALATORIE SPRE
CENTRUL FIINTEI UMANE
Aboneaza-te la newsletter
ANPC
Matematica Profil M1, pentru clasa a X-a. Filiera teoretica, specializarea matematica-informatica
Matematica Profil M1, pentru clasa a X-a. Filiera teoretica, specializarea matematica-informatica
Editura: Campion
Data aparitiei: 2017
Numar de pagini: 224
Autor(i): Marius Burtea, Georgeta Burtea
Editura: Campion
Colectia:

Matematica - profil M1, pentru clasa a X-a. Filiera teoretica, specializarea matematica-informatica - Marius Burtea, Georgeta Burtea

Culegerea de probleme “Matematica” pentru clasa a X-a face parte dintr-o serie de patru lucrari care urmaresc ascendent cunostintele de matematica pe care elevul le primeste intr-un ciclu complet de patru ani.

Lucrarea este ...
Apare in curand
CARTI » Librarie online » Matematica Profil M1, pentru clasa a X-a. Filiera teoretica, specializarea matematica-informatica

Matematica Profil M1, pentru clasa a X-a. Filiera teoretica, specializarea matematica-informatica

Matematica - profil M1, pentru clasa a X-a. Filiera teoretica, specializarea matematica-informatica - Marius Burtea, Georgeta Burtea

Culegerea de probleme “Matematica” pentru clasa a X-a face parte dintr-o serie de patru lucrari care urmaresc ascendent cunostintele de matematica pe care elevul le primeste intr-un ciclu complet de patru ani.

Lucrarea este elaborata în conformitate cu programa scolara corespunzatoare ofertei educationale Trunchi comun si curriculum deferentiat de tip maternatica-informatica.

Continutul culegerii de probleme reprezinta punctul de vedere profesional al unui colectiv largit de profesori de specialitate care a partitionat întregul pe temele si lectiile prevazute de programa scolara si care se regasesc în manualele scolare, De aceea, culegerea devine un instrument foarte necesar atât elevilor cât si profesorilor pentru completarea studiului pe unitati de învatare sau pe j ansamblu.

Ca element de noutate apare acela ca fiecare tema este trecuta prin cel putin patru faze, feze care dau consistenta lucrarii:

Breviarul teoretic — rezuma principalele notiuni teoretice care recomanda tema în discutie.

Exercifii si probleme rezolvate - ofera modele de rezolvare pentru tipuri esentiale de probleme din cadrul temei în studiu.

Exercitii si probleme propuse, parte formata din seturi de probleme variate care sa corespunda tratarii cât mai complete a tematicii propuse. S-a avut în vedere propunerea de probleme mai simple care sa permita tuturor elevilor sa înteleaga si sa-si însuseasca notiunile de baza dupa algoritmi standard, dar si probleme care pun pe elev în situatia de a face rationamente complete, conexiuni între notiuni si extrapolari, astfel încât sa poata face fata unei evaluari complexe, sumative, de tipul lucrarilor curente, lucrarilor semestriale sau lucrarilor de sfârsit de ciclu scolar.

Indicatii si raspunsuri. La un numar mare de probleme au fost date raspunsuri dar si indicatii de rezolvare sau rezolvari complete pentru probleme mai greu accesibile elevilor.

Fiecare capitol sau chiar grupuri de teme se încheie cu Teste de evaluare care sa permita elevilor sau profesorilor sa realizeze o evaluare a cunostintelor la un moment dat.

In culegere se întâlnesc si seturi de probleme recapitulative care ofera un plus de resurse de aprofundare a lectiilor curente, a lectiilor recapitulative sau pentru pregatirea concursurilor si examenelor.

DIN CUPRINS:

Capitolul 1 MULTIMI DE NUMERE

1. NUMERE REALE

1. 1. Radicalul de ordin n dintr-un numar real, n ^ 2.. Proprietati

1. 2. Operatii cu radicali

1. 3. Puteri cu exponent numar rational. Puteri cu exponent real

1. 4. Logaritmul unui numar real pozitiv

2. MULTIMEA NUMERELOR COMPLEXE

2. 1. Forma algebrica a unui numar complex. Operatii cu numere complexe

2. 2. Numere complexe conjugate. Modulul unui numar complex

2. 3. Interpretarea geometrica a numerelor complexe. Aplicatii ale numerelor complexe în geometrie.

2. 4. Rezolvarea în C a ecuatiei de gradul 2 cu coeficienti numere reale. Ecuatii bipatrate

2. 5. Forma trigonometrica a numerelor complexe. Operatii

Capitolul II. FUNCTII sI ECUATII

FUNCTII

1. 1. Functii injective, functii suijective, functii bijective

1. 2. Functii inversabile. Inversa unei functii

1. 3. Functia putere cu exponent natural. Functia radical

1. 4. Functia exponentiala

1. 5. Functia logaritmica

1. 6. Functii trigonometrice

2. Ecuatii

2. 1. Ecuatii irationale

2. 2. Ecuatii exponentiale

2. 3. Ecuatii logaritmice

2. 4. Ecuatii trigonometrice

Capitolul III. METODE DE NUMARARE

1 Multimi finite ordonate. Permutari

2. Aranjamente si combinari

3. Binomul lui Newton
Carti scrise de acelasi autor:
Marius Burtea, Georgeta Burtea - Matematica M2. Manual pentru clasa a XII-a
Marius Burtea, Georgeta Burtea - Matematica M1. Manual pentru clasa a XII-a
Marius Burtea, Georgeta Burtea - Matematica. Clasa a V-a. Culegere de probleme si subiecte pentru teze. Semestrul 2 (apare in curand - solicita acest produs)
Marius Burtea, Georgeta Burtea - Matematica. Clasa a VI-a. Culegere de probleme si subiecte pentru teze. Semestrul I (apare in curand - solicita acest produs)
Marius Burtea, Georgeta Burtea - Matematica. Clasa a VI-a. Culegere de probleme si subiecte pentru teze. Semestrul II (apare in curand - solicita acest produs)
Marius Burtea, Georgeta Burtea - Manual de Matematica clasa a XI-a M2 (apare in curand - solicita acest produs)
Marius Burtea, Georgeta Burtea - Matematica. Probleme si exercitii pe unitati de invatare, clasa a XI-a (apare in curand - solicita acest produs)
Marius Burtea, Georgeta Burtea - Matematica. Probleme si exercitii pe unitati de invatare, clasa a XII-a (apare in curand - solicita acest produs)
Marius Burtea, Georgeta Burtea - Matematica M1 clasa a IX-a, culegere de probleme (apare in curand - solicita acest produs)
Marius Burtea, Georgeta Burtea - Matematica M1, clasa a XII-a, culegere de probleme (apare in curand - solicita acest produs)
Marius Burtea, Georgeta Burtea - Matematica M2. Probleme si exercitii pe unitati de invatare, pentru clasa a IX-a. Profilul, servicii, resurse, tehnic (apare in curand - solicita acest produs)
Marius Burtea, Georgeta Burtea - Matematica. M1. Clasa a XII-a. Culegere de exercitii si probleme
Marius Burtea, Georgeta Burtea - Matematica. Exercitii si probleme. Clasa a XI-a
Marius Burtea, Georgeta Burtea - Matematica. Culegere de probleme. Clasa a X-a
Marius Burtea, Georgeta Burtea - Matematica. Clasa a IX-a. Culegere in sprijinul manualelor alternative
Marius Burtea, Georgeta Burtea - Matematica M2. Manual pentru clasa a XII-a
Marius Burtea, Georgeta Burtea - Matematica M1. Manual pentru clasa a XII-a
Marius Burtea, Georgeta Burtea - Matematica. Manual pentru clasa a XI-a
Marius Burtea, Georgeta Burtea - Matematica trunchi comun si curriculum diferentiat. Manual pentru clasa a X-a
Marius Burtea, Georgeta Burtea - Matematica. Trunchi comun. Manual pentru clasa a X-a
Marius Burtea, Georgeta Burtea - Matematica trunchi comun si curriculum diferentiat. Manual pentru clasa a IX-a
Marius Burtea, Georgeta Burtea - Matematica. M2. Clasa a XII-a. Culegere de exercitii si probleme (apare in curand - solicita acest produs)
Marius Burtea, Georgeta Burtea - Matematica. Culegere de probleme si subiecte pentru teza. Clasa a VIII-a. Semestrul I (apare in curand - solicita acest produs)
Marius Burtea, Georgeta Burtea - Matematica. Clasa a V-a. Culegere de probleme si subiecte pentru teze. Semestrul 1 (apare in curand - solicita acest produs)
Marius Burtea, Georgeta Burtea - Matematica pentru clasa a VI-a. Exercitii si probleme (apare in curand - solicita acest produs)
Marius Burtea, Georgeta Burtea - Matematica pentru clasa a V-a. Exercitii si probleme (apare in curand - solicita acest produs)
Marius Burtea, Georgeta Burtea - Matematica Bacalaureat 2016. Filiera tehnologica. Exercitii recapitulative. Teste (apare in curand - solicita acest produs)
Marius Burtea, Georgeta Burtea - Matematica Bacalaureat 2016. Filiera teoretica. Specializarea Matematica-Informatica. Exercitii recapitulative. Teste (apare in curand - solicita acest produs)
Marius Burtea, Georgeta Burtea - Matematica Bacalaureat 2016. Filiera teoretica. Specializarea Stiintele-Naturii. Exercitii recapitulative. Teste (apare in curand - solicita acest produs)
Marius Burtea, Georgeta Burtea - Matematica Profil M2, pentru clasa a X-a. Profilul Servicii, resurse, tehnic (apare in curand - solicita acest produs)
Marius Burtea, Georgeta Burtea - Matematica M2. Culegere de probleme pentru clasa a XII-a (apare in curand - solicita acest produs)
Marius Burtea, Georgeta Burtea - Matematica M2. Culegere de probleme pentru clasa a XI-a (apare in curand - solicita acest produs)
Marius Burtea, Georgeta Burtea - Matematica Profil M1, pentru clasa a X-a. Filiera teoretica, specializarea matematica-informatica (apare in curand - solicita acest produs)

Ce parere ai despre cartea "Matematica Profil M1, pentru clasa a X-a. Filiera teoretica, specializarea matematica-informatica" ?

Cine a cumparat Matematica Profil M1, pentru clasa a X-a. Filiera teoretica, specializarea matematica-informatica, a mai cumparat si:
Reflexologia pentru toti. Manual ilustrat
Joan Cosway Hayes
Domnul Sconcs
David Edward Walliams
Chimie. Caietul elevului clasa a VII-a
Cornelia Gheorghiu
Cina cu Anna Karenina
Gloria Goldreich
Abonare
Relatii clienti
termeni si conditii
| Despre noi | Carti Online | Reguli confidentialitate | Sitemap |
© LIBRARIA BUCURESTI ONLINE