Libraria Bucuresti, numai carti bune
Libraria Bucuresti, numai carti bune
Fantanile tacerii

Contul meu

Cosul meu

Relatii Clienti

Cum Cumpar ?
NOUTĂŢI
ÎN LIBRĂRIE
BESTSELLER
TOP 20 VANZĂRI
OFERTE SPECIALE,
COLECŢII ŞI PACHETE
BOOKilipir
ULTIMELE EXEMPLARE
Aboneaza-te la newsletter
ANPC
Manualul secret. Rase inteligente extraterestre
-10
Manualul secret. Rase inteligente extraterestre
Editura: Darclee
Data aparitiei: 2020
Numar de pagini: 336
Autor(i): Emil Strainu
Editura: Darclee
Colectia: Alien Hunter Group
Disponibilitate: In stoc

"Manualul secret. Rase inteligente extraterestre. Manipulare si Experiment. Proiectul Philadelphia. Fenomenul Montauk

Intr-o perioada în care contactele cu civilizatiile extraterestre par sa nu mai constituie un subiect tabu, aparitia unei carti care sa prezinte principalele rase de extraterestri cunoscute era cumva asteptata.

În cercurile restrânse ale ufologilor si ale serviciilor secrete ...
Pret: 58,00 lei
Pret: 52,20 lei
buc.
CARTI » Noutati, Istorie » Manualul secret. Rase inteligente extraterestre

Manualul secret. Rase inteligente extraterestre

"Manualul secret. Rase inteligente extraterestre. Manipulare si Experiment. Proiectul Philadelphia. Fenomenul Montauk

Intr-o perioada în care contactele cu civilizatiile extraterestre par sa nu mai constituie un subiect tabu, aparitia unei carti care sa prezinte principalele rase de extraterestri cunoscute era cumva asteptata.

În cercurile restrânse ale ufologilor si ale serviciilor secrete însarcinate cu monitorizarea interactiunilor extraterestrilor cu pamântenii era cunoscut de multa vreme Manualul secret al contactelor cu rasele inteligente extraterestre, un material de lucru realizat de KGB în anii 1930-1950 pentru pregatirea agentilor din teren si actualizat de-a lungul vremii.

Manualul secret a circulat în mai multe versiuni si în mai multe limbi straine; dr. Emil Strainu le-a studiat pe toate si a efectuat, pentru lucrarea fata, o sinteza a acestor variante, ilustrata cu imagini în premiera ale diverselor rase de extraterestri.

În partea a doua a acestei carti, accentul este pus pe analiza informatiilor legate de experimentul Philadelphia si proiectul Montauk, cu scopul de a discerne adevarul din spatele manipularii realizate decenii întregi prin intermediul mass-mediei si al serviciilor secrete americane.

Fragment:

Anunnaki (Anunnakene)

Ei vin de pe planeta Nibiru. Planeta lor este parte a sistemului nostru solar, dar are o orbita mult mai mare.

Se apropie de Soare o data la 4 000 de ani, nu la 3 500 de ani, cum se considera în prezent.

Desi seamana cu oamenii, Anunnaki sunt deosebit de înalti - peste 2, 5 metri - si au o masa musculara mai mare. Când au vizitat Pamântul prima data, au gasit aici mai multe rase de extraterestri.

Unele dintre acestea erau rauvoitoare si dispuneau de puteri supranaturale. Anunnaki i-au învins, devenind astfel cea mai puternica rasa de pe Pamânt.

Ei au facut transformari genetice omului, la începutul evolutiei acestuia, când nu era mult mai inteligent decât celelalte primate. In felul acesta, doreau sa formeze o rasa de sclavi care sa le fie la dispozitie.

In acele vremuri stravechi, conducatorii Anunnaki erau Samael si Lilith (rege si regina). Ei nu stiau ca pe Pamânt se afla deja rasa reptilienilor.

Ei cooperau numai cu rasa de extraterestri Zeta Reticulai. Aceasta ultima rasa nu trebuie confundata cu Cenusiii (rasa Solipsi Rai). In cele din urma, Anunnaki au plecat de pe Pamânt, din motive pe care nu le cunoastem, dar nu înainte de crea o subspecie de Zeta.

Acestia din urma au devenit conducatorii Egiptului - faraonii, pâna când reptilienii s-au infiltrat în conducerea tarii ca preoti ai templelor, astfel ca, treptat, regimul faraonilor a fost desfiintat.

Anunnaki se afla la originea legendelor cu giganti.

Au promis ca se vor reîntoarce într-o buna zi, fara sa precizeze însa care este aceea.

Ei cunosc tot ceea ce se petrece atât pe Pamânt, cât si pe toate celelalte planete pe care le-au colonizat sau unde au avut sau au influenta.

Apropierea planetei Nibiru de Soare provoaca o instabilitate la nivel cosmic, cu repercusiuni asupra vremii, dar nu produce catastrofe atât de mari încât sa duca la distrugerea planetei, asa cum se crede în general.

Cât de departe sunt de noi, aceasta ramâne în continuare un mister...

Cuprins: Manualul Secret

Partea întâi Manualul secret. Rasele extraterestre

Directia S/SETKA - KGB / Rase de extraterestri

Partea a doua. Cunostinte despre civilizatiile extraterestre (Spicuiri din Manualul secret)

Dosarele extraterestrilor / Secretele planetei Marte si ale Lunii / Extraterestrii si religia pe Pamânt / Extraterestrii si URSS / Prabusirea unui OZN In Italia / Cercetarea pe tema OZN în perioada interbelica / Batalii aeriene ale extraterestrilor / Navele extraterestrilor / Rase extraterestre pe Pamânt / Triunghiul Bermudelor / Prabusirea unui OZN la Roswell / Website-uri despre OZN-uri si extraterestri / Zona 51 / Extraterestrii si Luna / Ziua în care oamenii au omorât reptilieni / Incidentul Tbnguska / Chulkae / Mesaje de la rase de extraterestri / Actualizari ale Manualului KGB / Ea - mesajul / Informare cu privire la investigatiile rusesti asupra OZN-urilor / Confruntarea dintre extraterestri si fortele militare sovietice / Editia 26: un contact violent cu extraterestrii în Rusia, în 1985 / Lexicon / Grupuri de contraspionaj / Langley / KGB-ul din URSS / Organizarea KGB-ului / Editia 26A - versiunea KGB a întâlnirii violente cu extraterestrii din 1985 / Avertisment final

Partea a treia Manipularea: Experimentul Philadelphia - Montauk

Proiectul Montauk / Cei patru martori principali / Alfred Bielek / Stewart Swerdlow / Preston Nichols / Duncan Cameron / Experimentul Philadelphia, pe scurt / Cartea lui Charles Berlitz / O prezentare a evenimentelor / Inceputul cercetarilor în domeniul invizibilului / Einstein se implica / Experimentul Philadelphia începe cu Proiectul Rainbow / Experimentul Philadelphia în viziunea lui Al Bielek / Tesla renunta la Experimentul Philadelphia / Dr. John von Neumann preia proiectul / Marina de Razboi ofera o noua nava / Generator de referinta pentru Timpul Zero / Comutatorul este pornit / Nava devine complet invizibila / Loveste dezastrul / Totul se termina la Montauk / Inca un test

OZN-ul sfârseste si el la Montauk / Dupa încheierea proiectului / OZN prabusit la Aztec / EBE-1 / Revelatii de la un extraterestru / Solutia extraterestra la problema Experimentului Philadelphia / încuietor ile timpului / Cea de-a cincea dimensiune / Studii medicale / Fratele lui Al Bielek / Biocâmpuri / Experimentul Philadelphia în viziunea lui Moore si Berlitz / O poveste cu OZN-uri / O privire mai atenta asupra a ceea ce a însemnat Experimentul Philadelphia / Explicatii alternative / Experimentul Philadelphia examinat de oamenii de stiinta / Toata lumea s-a mirat

Partea a patra Proiectul Montauk

Ce este Montauk Point? / Energiile din Turtle Cove / Proiectul Montauk - o continuare a Experimentului Philadelphia / La baza Montauk încep experimentele / Un experiment uluitor de calatorie în timp / Scaunul de la Montauk / Temutul scaun total recall / Controlul mintii la Montauk / O fiara uriasa apare / Montauk si calatoriile în spatiu / Paralizarea mintii / Aleister Crowley / întelegerea realitatilor multiple este oare cheia? / Si acolo erau extraterestri? / închiderea bazei Montauk

Partea a cincea Laboratorul National Brookhaven

Laboratorul National Brookhaven / Activitatea din incinta Brookhaven provoaca prabusiri de OZN-uri / OZN prabusit în Parcul Southaven / Prabusiri de avioane de pasageri care pot fi legate de Brookhaven / Este Brookhaven responsabil pentru deformarea timpului si pentru alte anomalii de acest tip? / Intervine dr. Wilhelm Reich / Cum a descoperit Reich energia orgonica

Partea a sasea Aceste experimente sunt legate de proiectele secrete din zilele noastre

Experimentele au continuat / Calatoria în timp si calatoria în alte dimensiuni / Tehnologia fasciculelor de particule / Turnurile GWEN/266 Cum functioneaza tandemul GWEN - HAARP / Bombardierul B-l Stealth si in vizibilitatea dorita în Experimentul Philadelphia / Stimularea optogenetica a hipocampusului activeaza amintirea fricii

Partea a saptea Montauk. Concluzii

Verificari în Laboratorul de instrumente aeriene (AIL) / Implicarea Guvernului Secret mondial / Este evident „Strict secret""

Partea a opta Starea curenta a activitatilor de control al mintii

Ne este controlata mintea în prezent? / Un instrument pentru input vizual controlat cronic / Dezvoltari viitoare ale armelor / O componenta-cheie a impunerii pacii / Acum este televizorul tau. Ce urmeaza? / Telepatia sintetica / McVeigh - candidatul manciurian? / Cercetari în domeniul armelor psihotronice / Controlul comportamentului / Controlul vremii ca arma

Incheiere

Este vorba despre extraterestri? /Cine este protejat în fata programelor de control al mintii?

Anexa 1: Clasificarea raselor de extraterestri dupa gradul de periculozitate pe care-l prezinta fata de oameni

Anexa 2: Putina istorie"
Carti scrise de acelasi autor:
Emil Strainu - Cutremurele care vor lovi Romania (apare in curand - solicita acest produs)
Emil Strainu - Razboiul ingerilor (apare in curand - solicita acest produs)
Emil Strainu - Nostradamus in interpretarea lui Karl Krafft. Previziuni privind viitorul Europei (apare in curand - solicita acest produs)
Emil Strainu - Extraterestrii printre noi. Studii si cercetari nonconventionale (apare in curand - solicita acest produs)
Emil Strainu - Parapsihologia si serviciile secrete (apare in curand - solicita acest produs)
Emil Strainu - Curs de magie Woodoo si Zombie (apare in curand - solicita acest produs)
Emil Strainu - Conspiratia tacerii. Singur printre extraterestri (apare in curand - solicita acest produs)
Emil Strainu - Manual pentru Calatorii Astrale, Bioenergie si hipnoza (apare in curand - solicita acest produs)
Emil Strainu - Incursiune in lumea subterana. Studii si cercetari nonconventionale (apare in curand - solicita acest produs)
Emil Strainu - Radarul vaneaza OZN-uri. Radarul, un martor incomod in Dosaru OZN (apare in curand - solicita acest produs)
Emil Strainu - Americanii nu a fost pe luna. Mistificarile programului APOLLO (apare in curand - solicita acest produs)
Emil Strainu - 2012. Anul marii pacaleli sau paralela existentiala (apare in curand - solicita acest produs)
Emil Strainu - Illuminati si extraterestrii si controlul mental (apare in curand - solicita acest produs)
Emil Strainu - Baze extraterestre si OZN pe Luna, Pamant si Marte (apare in curand - solicita acest produs)
Emil Strainu - Secretele Romaniei subterane (apare in curand - solicita acest produs)
Emil Strainu - Extraterestrii, Hitler si Proiectul Tehnologiei Stelare (apare in curand - solicita acest produs)
Emil Strainu - OZN Sfidarea Extraterestra (apare in curand - solicita acest produs)
Emil Strainu - OZN Extraterestrii pregatesc invazia (apare in curand - solicita acest produs)
Emil Strainu - Romania enigmatica si insolita. 1001 de enigme ale Romaniei (apare in curand - solicita acest produs)
Emil Strainu - OZN cartea misterelor extraterestre (apare in curand - solicita acest produs)
Emil Strainu - Haarp, arma finala (apare in curand - solicita acest produs)
Emil Strainu - Razboiul meteorologic
Emil Strainu - Dosarul Delta. Extraterestrii suntem noi (apare in curand - solicita acest produs)
Emil Strainu - Misterele filosofiei oculte (apare in curand - solicita acest produs)
Emil Strainu - CIA si Tentativele de asasinare ale lui Fidel Castro
Emil Strainu - Dosarul Delta 2. Dosarul reptilian
Emil Strainu - Serviciul Secret de Informatii al Romaniei. Din memoriile lui Eugen Cristescu
Emil Strainu - Agenda secreta. Ce ne ascund conducatorii lumii
Emil Strainu - Teoria Vibratorie a Timpului (apare in curand - solicita acest produs)
Emil Strainu - Atacuri, conflicte, agresiuni extrasenzoriale cu Mihail Vinogradov
Emil Strainu - Sanatate, Bunastare, Fericire prin Psihomagie
Emil Strainu - Vederea PSI la distanta
Emil Strainu - Enigmele bazei Antarctice naziste
Emil Strainu - Paleoastronautica si razboiul cosmic
Emil Strainu - Invazia extraterestra. Conspiratia tacerii
Emil Strainu - Atacuri, conflicte, agresiuni extrasenzoriale cu Mihail Vinogradov
Emil Strainu - Manualul secret. Rase inteligente extraterestre
Emil Strainu - Am vanat OZN-uri si extraterestri

Ce parere ai despre cartea "Manualul secret. Rase inteligente extraterestre" ?

Cine a cumparat Manualul secret. Rase inteligente extraterestre, a mai cumparat si:
In cautarea vindecarii
David Fajgenbaum
Agenda medicala 2021
Cornel Chirita, Cristina Daniela Marineci
Cum sa convingi o pisica. Un ghid in arta persuasiunii pentru oameni
Jay Heinrichs
Confesiunea
Jessie Burton
Abonare newsletter
Relatii clienti
termeni si conditii
Cartea Saptamanii
Pericolele nebanuite ale campurilor electromagnetice 5G
| Despre noi | Carti Online | Reguli confidentialitate | Sitemap |
© LIBRARIA BUCURESTI ONLINE