Libraria Bucuresti, numai carti bune
Libraria Bucuresti, numai carti bune
Leonardo da Vinci

Contul meu

Cosul meu

Relatii Clienti

Cum Cumpar ?
NOUTĂȚI
IN LIBRĂRIE
BESTSELLER
TOP VANZĂRI
OFERTE SPECIALE
COLECŢII ŞI PACHETE
SUPER CĂRŢI
IN CURS DE APARIŢIE
Aboneaza-te la newsletter
ANPC
Managerul neoficial de proiect
Managerul neoficial de proiect
Editura: All
Data aparitiei: 2018
Numar de pagini: 160
Autor(i): Kory Kogon, Suzette Blakemore, James Wood
Editura: Alfa All
Colectia: Franklin Covey
Disponibilitate: In stoc

Managementul de proiect la îndemâna oricui

Descopera aceasta metoda de management al timpului si al vietii si aplic-o atât la locul de munca, cât si acasa! Îti vei descatusa potentialul si te vei bucura de realizari tot mai impresionante.

Traim într-o lume guvernata de viteza, de haos, confruntându-ne cu o avalansa ...
Pret: 40,00 lei
buc.
CARTI » Business, economie, finante , Dezvoltare Personala » Managerul neoficial de proiect

Managerul neoficial de proiect

Managementul de proiect la îndemâna oricui

Descopera aceasta metoda de management al timpului si al vietii si aplic-o atât la locul de munca, cât si acasa! Îti vei descatusa potentialul si te vei bucura de realizari tot mai impresionante.

Traim într-o lume guvernata de viteza, de haos, confruntându-ne cu o avalansa nestavilita de informatii. Cartea aceasta este instrumentul ideal pentru oricine are dificultati în a-si organiza proiectele personale sau profesionale.

Se adreseaza celor carora li se cere „sa rezolve repede“ orice problema. Oamenii care muta muntii din loc la munca, dar si acasa. Oamenii de la care se asteapta sa se descurce în orice situatie, indiferent de greutatile ivite în cale.

De pilda, în multe companii s-a creat aceasta asteptare legata de capacitatea angajatilor de a coordona si conduce proiecte. Însa sunt mari sanse ca respectivii angajati sa nu fi facut niciun fel de pregatire formala în domeniul managementului de proiect.

Acesta nu este titlul oficial al postului pe care îl ocupa, poate nici macar jobul ideal. Dar volumul de fata te poate ajuta sa obtii performantele dorite din inedita postura de manager neoficial de proiect.

Cartea cuprinde sfaturi practice, învatându-te elementele de baza într-o maniera perfect adaptata mediului de lucru si vietii de zi cu zi.

Te vei întâlni cu exemplele graitoare ale unor manageri neoficiali de proiect care au pus cu succes în practica aceasta abordare. Vei parcurge etapele cele mai importante ale procesului de coordonare a unui proiect: initierea, planificarea, executia, monitorizarea/ controlul, finalizarea. Mai mult decât atât, te vei putea bucura de anecdotele captivante si memorabile extrase din situatii reale.

„În aceasta carte, Kory, Suzette si James au creat o schema fantastica pentru managerii «neoficiali» de proiect. Dupa ce veti citi cele sapte capitole simple, veti trece de la amatori la specialisti.“ - Jay Wilkinson, fondator si CEO al Firespring

„Managerul neoficial de proiect este cea mai buna carte din domeniul dezvoltarii afacerilor pe care am citit-o.

Orice persoana care urmeaza sfaturile din aceasta carte va beneficia de un impact semnificativ si pozitiv asupra propriei cariere.“ - Tim Rancourt, presedinte al Departamentului de Inginerie si Productie la Northern Tool + Equipment

„În contextul zilelor noastre, directorii trebuie sa conduca si sa duca la bun sfârsit proiecte dificile si complexe, cu resurse limitate.

Autorii Kogon, Blakemore si Wood subliniaza exemple si tehnici practice, esentiale pentru obtinerea succesului în vremurile pe care le traim.“ - Michael Fung, fost CFO la Walmart U.S.

Ce parere ai despre cartea "Managerul neoficial de proiect" ?

Abonare newsletter
Relatii clienti
termeni si conditii
Pagina de Psihologie
Filocalia sfintelor nevointe ale desavarsirii
| Despre noi | Carti Online | Reguli confidentialitate | Sitemap |
© LIBRARIA BUCURESTI ONLINE